Bu insanlarin rahatligi beni bititiyo

afedersin yuk yani sok oldum okurken, bune vurdumduymazlık, bu kadarmı bıkmış çocuklardan. Kendisi çalışmıyordur da eminim.

Kız böylesi eltiye nispet ben de takardım 22 burmayı; da işte elti de yok burma da yok orası ayrı
Bu konuda sonuna kadar haklısın, böyle sorumsuzluk olamaz; hayır, size yapılan emrivakiyi de geçtim, insan 5 ve 7 yaşındaki çocukları 3 gün ne yedi, ne içti, ne yaptı onu da merak edip bir arayıp sormaz mı? Nasıl bir rahatlıktır aklım almıyor.

yaşadıklarınızdan ders alın :) Bir daha böyle bir olay yaşamamak için uyanık olun .

Pes ya. İnsanlar düğüne gitmiyorsa kendisine vakit ayırmak içindir, bi planı vardır yada sadece yatmak istiyorlardır. Ben olsam zaten en başta bırakmam. Ama insan çocuğunu durup dururken 2 3 günlüğüne birine bırakır mı ya? Okulları aksama pahasına hemde. Sorumsuzluğun bu kadarı. Bi daha da bırakalım derlerse kabul etmeyin

Rahatlığa bak ya. Cidden insanın gülesi geliyor. Böyle rahat olabilmek için ne yapmak gerekir acaba. Özel kullandıklari birşey var mı? Varsa tavsiye bekliyoruz

Karistirma kiz oralari yine banlanmasin kimse
Yeme icme yonunden eksikleri olmadi tabi zaten ben bakmasam esim bakardi ama tuhaf yinede birakip arkalarina bakmamak.

Şaka mı bu ya adamlar çocuklarından bıkmış sizin üstünüze atmışlar hayatta kabul etmezdim ölüm kalım dünyası allah korusun başlarına bir iş gelecek açıkla açıklayabilirsen.

Valla yabancinin cocuguna bakarim arkadasimin falan ama akrabaninkine bakmam. Kimse kusura bakmasin bu akraba milleti yuz verdikce astarini istiyor. Arkadas cevrem cok daha iyi akrabalarimdan. İnsanlar ne yuzsuz yahu. Daha o gece cocuklari alip kapilarina giderdim. Esiniz pek saftirikmis

Ah ahhhhh
Belkide evde kavga gürültü vardi ve cocuklari bu sebepden almadi. Yoksa hangi anne keyfi icin çocuğu 3 gün ayni donla birakir
Oyle olsa gorumcem soylerdi boyle boyle diye herseyden haberi oluyo kendisinin. Esi fazla tatilde evde durmaz kendiside temizlik hastaligi var biraz bence dip bucak girdi cocuklar yokken diye dusunuyorum genelde oyle yapmisligi var yani

Pisirikk yaa hayirdir napiyonuz diyemiyoki iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…