Aynen ya yorulduk fln diye kizimi uyutup film keyfi yapicaktik sozde filmi gec normal tv sesini bile duyamadik uc gunPes ya. İnsanlar düğüne gitmiyorsa kendisine vakit ayırmak içindir, bi planı vardır yada sadece yatmak istiyorlardır. Ben olsam zaten en başta bırakmam. Ama insan çocuğunu durup dururken 2 3 günlüğüne birine bırakır mı ya? Okulları aksama pahasına hemde. Sorumsuzluğun bu kadarı. Bi daha da bırakalım derlerse kabul etmeyin
Affedersiniz de ona bir cacik olmuyor. Yemegi yapan,sofrayi kuran,temizligi yapan agirlikli olarak kadinlar.Pisirikk yaa hayirdir napiyonuz diyemiyoki iste
Demi bide o var yani. Daha gorumceye soyleniyomus cocuklarda yikanmamis diye te allahim ya. Sanki mecburum kimse oAffedersiniz de ona bir cacik olmuyor. Yemegi yapan,sofrayi kuran,temizligi yapan agirlikli olarak kadinlar.
Demi bide o var yani. Daha gorumceye soyleniyomus cocuklarda yikanmamis diye te allahim ya. Sanki mecburum kimse o
Eltiye bak sen. Yıkayıp ütüleyip paketleyip vermeliydiniz çocuklarını çünkü.Demi bide o var yani. Daha gorumceye soyleniyomus cocuklarda yikanmamis diye te allahim ya. Sanki mecburum kimse o
Demi bide o var yani. Daha gorumceye soyleniyomus cocuklarda yikanmamis diye te allahim ya. Sanki mecburum kimse o
Şu mesajdan sonra kınamamaya karar verdim, düşüncesi bile güzelEvdeki cocuksuz sakinligi, huzuru gorunce cocuklari geri alasilari gelmemis
Şu mesajdan sonra kınamamaya karar verdim, düşüncesi bile güzel
o romantik dakikalrdan birde gebe kalıyormuş hiç şaşırmameşiyle fazla romantik dakikalar yaşadı galiba ondan almak istemediler. töbe töbe . cidden ne yüzsüzler
Çocuğum olana kadar çocuk sesine tahammülüm azdı, bende 4 tane yeğen var onların birarada oldukları zaman bir şekilde kaçmaya çalıştım, bize geldiklerinde aynen arkalarından derin bir nefes aldım.Eltim gelmisti cocuklariyla, yarim saat icinde bir kafa ne kadar şişebiliyorsa o kadar kafam şişti. Abartmiyorum başim agridi. Onlar gittikten sonra evdeki huşu huzura şükrettim. Cagirdiginda gitmedim. Bidahada evime cagirmadim, cagirnayacagim. O dereceydi.
Çocuğum olana kadar çocuk sesine tahammülüm azdı, bende 4 tane yeğen var onların birarada oldukları zaman bir şekilde kaçmaya çalıştım, bize geldiklerinde aynen arkalarından derin bir nefes aldım.
Şimdi çocuk olunca biraz duyarsızlaştım, herhalde bizimki büyüdükçe daha da alışırım yani inşallah.
Çok iyi anlıyorum :)
Aynen oyleo romantik dakikalrdan birde gebe kalıyormuş hiç şaşırmam
konu sahibi arkadaş bir daha asla müsaade etmeyin
bu arada anlamadım işe gitmemenizi mi beklemiş... yuhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?