Bu insanlarin rahatligi beni bititiyo

Gerçekten bu kadar rahat insanlar beni sinir eder sen üç gün çok bile dayanmişsin onlar çocuk hiç bisey diyemessin ama anne ve babası ne kadar rahtlar,senin bu durumuna gulsemmi aglasammi denir

Yuzsuzlugunde bu kadarina pes dogrusu..

Kacamak yapmak istiyorlarsa bir bakici tutsalardi bir zahmet. Kimsenin cocugunu yatili kabul etmeyin bence. Allah korusun cocuga bir sey olsa ne yapacaksiniz?

Sorumluluk almiyorum diyin...

Cuma akşamı eşimle dışarıda programımız vardı, gece 3 de geldik eve.
Kızım, karşı binamızda oturan annemde uyuyordu, kucaklayıp evimize getirdik.
Kaldı ki biz bu tür programları sene de 1 kez falan yaparız, onun dışında kızımda sürekli bizimle olur.
Hastalık v.s. gibi ivedi bir durum olmadıkça gece uyandığında mutlaka beni yanında bulmalı, sabah benimle uyanmalı.
O yüzden eltinizin yaptığını benim aklım almıyor, doğurup doğurup sonra kendi keyifleri, rahatları için çocukları eşe dosta bırakan insanlar bana anne baba olmayı hak etmiyormuş gibi geliyor.

nasıl anne baba olmuşlar hayret doğrusu sizde de iyi sabır varmış bence bi daha görüşmeyin bile

Anasın sen arkadaş çocukları bırak,üstüne arayıp sorma birde işe gidecek insanın işe gitmemesini bekle hatta bi de dedikodu yap.. ben kedimi -mecburiyetten- bi yere bıraksam günde 10 kere ararım. Hakikaten bu insanların rahatlığında beni şaşırtıyor..

Bu rahatlığı aşmış baya baya yüzsüzlük saygısızlık ve sorumsuzluk çocuklarını da mi özlemiyor aramiyor ilginc yani...

ben olsam en basta kabul etmem
hıc bı cocugun sorumlulugunu alamam valla
hanı hastane kaza amelıyat allah korusun ölum gıbı durumlarda cocukları evımde mısafır ederım fakat keyfı durumlarda asla kabul etmıyorum
duser bı tarafını kırar carpar kafasını yarar korkarım valla ne cocugumu bırıne bırakırım ne de bana bıraksınlar ısterım

bıdahakıne kabul etmeyın bence aynı saydıgım sebeplerı sıralayarak
o sefer kıyamadım uyuyorlardı uyandırmadım ama benım ıcıme sınmıyor kusura bakmayın dıye red edın bır daha teklıf ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…