Bu insanlarin rahatligi beni bititiyo

Bazı şeylere inanmakta güçlük çekiyorum ben ne biçim anneymiş o ya bir daha asla kabul etmeyin çocuklarını okula bile yollamamışlar

Kadın bıkmış şimdiden evlatlarından sizide olabildiğince kullanmış sorumluluk zordur çocuğun dahada zor birşey başlarına gelse ilk suçlanan kişi siz olursunuz

İyi de bu çocuklar hiç aramıyorlar mı analarını babalarını. Çok şaşırdım. Yoksa sürekli bi yerlerde bırakılıyorlar da alışmışlar mı? Huyları böyle ise bir daha bırakmak istediklerinde bahane uydurun kabul etmeyin. Yok size özel bir durumsa bu, bir güzel sorun dertleri neymiş!

Bırak 1 günü, 1 saniye bile başkasına bırakmam çocuğumu.
Anlamıyorum nasıl insanlar bunlar.
Ya bazen, o da çok nadir çocuğumu anneme bırakıp markete falan gidiyorum da çabucak dönüyorum.
Böyle insanlara kendinizi kullandırtmayın ve mümkün olduğunca uzak durun

Alisiklar genelde gorumceye birakirlar ayni boyle arkalarina bakmazlar

Ahahaha bu ne boyle
Valla sen bu kayninla eltine ne desen haklisin.
Onlar rahat hadi onu anladik kucucuk cocuklar nasil durmus hic mi sormadilar anne babayi

Alisiklar orda burda, yeni kapi buldum diye sevinicekti guya
Yazik ya cocuklari ortada birakiyorlar.
Yani bir zorunluluk durumu da yok tamamen keyfi olarak umursamaz bir tavirla cocuklari baslarindan atiyorlar.
Haytet valla boyle ana baba da ilk defa duydum

oha ve ohaaaaaaa.... annem 22 yasindaki kardesim bi yerde yatmak istese on kere arar sorar merak eder... hic mi evlatlarini özlemediler ya... yada bu cocuklarin disleri neyle fircalandi ne giydiler dus aldilar mi diye düsünmedilee onu gectim cocuklar anneml babami özledim demediler mi. nde bu kadae sok oldugumu hatirlamiyorum

ben köpegimi anneme birakmak zorunda kalsam on kere arayip sorarim ya

Eltinizle kaynınız hiç yaşlanmaz hayatın tadını böyle insanlar çıkarır işte. Eltiniz gibi olabilsem hiç durmaz üç çocuk yapardım. O da kocası da idolüm oldular

Ben eşimle bebeğim doğduktan sonra bir kere bile tek kalmadım . Uyuduğunda yatağına koyarım öyle vakit geçiririz. Yada hep birlikte. . Öyle de güzel bi duyguki. .

Uyuduğunda özleyip severek uyandirdiğimiz çok olmuştur.Babannesine desem seve seve bakar hatta biz sinemaya gitsek o da aynı avm içinde çocuğumlâ gezebilir onu oynatır falan.

Boyle bi plan yaptık ancak çocuğumdan ayrı kalmak istemedim 2 saat bile olsa .. henüz 1.5 yaşında ..

5 yaşındaki çocuğumu da eğer amcasına emanet ediyorsam bu düğün için olmaz hastalık Vs için olur. Oda 1 saatten falan sürmez. .. çocuk bu ya gözünden sakınmak lazım. . Ben nereye çocuğum oraya bendeki mantık bu. .
Anaokulunda çocuğunu almayi unutan aradiğimizda da bugün sizde kalabilir mi ?biz unuttuk şuraya geldik diyen velilerden sonra birşeye şaşırmam diyordum ..

Böyle bi annem olsun istemezdim üzülürdum çocuklara da üzüldüm.Her doğuran anne olamıyor malesef...

Arayip istersen nüfusuma alayim deseydin eltine.

Artık şu eltiden kurtul arkadaşım ya görüşme ruh sağlıgın açısından
Çocukları senin büyütmeni düşünerek doğurdu heralde
Hatırlıyorum da daha daha küçükken bile gönderiyodu çocukları

Şok oldum yaa çocuklar pazartesi sabah okula gidecek ve hiç arayıp sormamaları Çocuklarını bile göz ardı edecek derecede kendilerini düşünüyorlar... Aranıza konulabilecek en uzak mesafeyi hemen bugün koyun derim . En azından bir daha sizi rahatsız edemesinler ve bu tarz bir emrivakide bulunamasınlar . Bir de görümcenize söylemiş . Gülünesi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…