Bu insanlarin rahatligi beni bititiyo

insan kendi çocuğuna bunu nasıl yapar hayret doğrusu.. bence de bir daha olursa oyuna gelme..

ağzım açık okudum hakıkaten bu ne rahatlık yaaa ,
hem arsız hem yuzsuz ler

Şimdi çok pis tufaya düşmüşsün.

Bi dahakine bi gece kalsınlar.
Sabahına "çayı koy kahvaltılıkları çıkar çocukları geitiriyoruz hem de kahvaltıya geliyoruz"
Dersin.
Çocukları da kendi istediğin zaman bırakmış olursun hem.

Çocuklarının okullarını düşünemeyecek kadar rahatlar.Mümkün oldugunca taviz vermeyin.

Size tek tavsiyem bir daha kesinlikle kabul etmeyin.Sizde durduklari halde kotu olmussunuz.Ben olsam boyle eltiden uzak dururum.Rahat insanlara tahammul edemem.

Anlamadığım çocuklar anne babasını neden sormamış hiç çokta büyük değiller ama garip...

Şok oldum. Bir anne nasıl olur da keyfi bir şekilde çocuklarını 2-3 gün arayıp sormaz/görmez?

Ben olsam hiç haber vermeden pazar götürüp birakırdım neymiş canm herkesin cocugu kendine ben olsam meraktan duramam yedilerimi uyudular mı diye

Anlamadığım çocuklar anne babasını neden sormamış hiç çokta büyük değiller ama garip...
7 yasinda olan neysede 5 yasindaki daha baya kucuk biyerde birakilmak icin. Ben annemden baska biyerde kesinlikle birakamam eger cok cok onemli bi problem yoksa, buda sadece saglik acisindan gecerli.

Hazır çocuklar yok non stop eğlence mi yapmışlar nedir, bu Arada ben burada sizi suçlu buldum. Pazar sabahı çocukları ailesine bırakıp oradan güzel bir kahvaltı yapmaya gitmeniz gerekiyordu, ne bu böyle Fazla coZutmuşlat siz de izin vermişsiniz

Sizin dugunu gitmeyip evde kalmanizi firsat bilip cocuklari baslarindan atmislar.yine iyi ya birse sömestir tatili olsaydi vay haline herhalde onlara ulasamazdin belkide.

Maşallah genişlik harran ovası.
1.bakamayacağı, bakımından yorulacağı çocuğu doğurmayacak
2.kimse kimsenin bebesini eğlemek zorunda değil
3.bunlar nasıl anne baba. Evlatlarından nasıl ayrı duruyorlar.

Eltiye mesafe koyun
Çocukları size bıraktığı için değil, analık vasfını taşımadığı için. Korkarım ben öylesinden.

Düğün günü kalmışlar. Ertesi gün ben olsam gönderirdim. Sizin de çocuğunuz varmış hem haftasonu insan işine gücüne bakıyor bazen oluyor ki dinlenmeye bile fırsat olmuyor. Çok ayıp etmiş eltiniz

Okurken kuplere bindim valla

Bazi insanlara bir kere yüz verildi mi astarini istiyorlar. Akrabanin cocugu var kadin calismiyor dogurdu yuzune bakmiyor resmen. Altın günlerinden, gezmelerden gelip çocuğuna bakamadi. Her gun bi baskasinda kaliyordu. Hatta en cok kaldigi kisiye anne diyo hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…