Bu iş olur mu? Olursa nasıl olur?

Aile ile anlaşamayacağını düşünüyorsan bu işten vazgeç derim bu konuda bu kadar net im. Tesekkürler

Neden kimse tesettürün geri kafalılık olduğunu düşünmelerini tuhaf bulduğunuzu anlamıyor,çözemiyorum..
Gerçekten bunu anlatamiyorum nerelere cektiler yazdigim seyi ben mi anlatamiyorum ben de mi bir sıkıntı var diyorum tesekkur ederim gerçekten

Ablacı m mesele o değil, tam şu anda Yunan göçmeni biri aday olsa iyi bir adaysa Başbakan olmasına oy veririm. Mesele, Türklerin Osmanlı zamanında saraydan kasıtlı uzak tutulması. Osmanlı devleti = Osmanlı soyunun saltanatı, Türk devleti iddiası yok. Osmanlı soyunun saltanatı sarsılmasın diye, Türk imparatoriçe yok ailesi tahta göz dikmesin diye, Türkler devlet yönetimine alınmıyor...ve dahası. Bizim milletimiz hiç mi tarih okumaz? Türklük aradığınız yer çok yanlış bir yer. Bu topraktaki herkesin atası belli derseniz, o zaten çok yanlış bir ifade. Binyıllardır, binlerce ırk yaşadı bu toprakta hepsinin DNAsı hepimizde var. Hitit de var, Romalı da var, Grek de var, ticarete gelen Asurlu da var, antik Kıbrıslı da var, yerleşen Orta Asya Türkü de var, yakıp yıkıp geçen Cengiz Hanın bizzat kendi DNAsı da var.....yani bu işi ataya cedde bağlarsanız mümkün değil altından kalkamazsınız. Bizi birbirimize bağlayan şey DNA değil, kültürümüz, dilimiz, değerlerimiz. Rusyada yaşayan sarışın Gagavuz da Türküm diyor, ben de, siz de. Bugünlerde moda oldu bir ceddimiz de ceddimiz aldı başını gidiyor. Keramet bizlerde, eminim atalarımız da ileri bakmamızı isterdi. Halkımız artık geri bakmasın, ileriye baksın.

Benim demek istedigim seyin yazdiginiz yazi ile alakasi yok evet doğru yazmissiniz katılıyorum ama benim demek istediğim bunlar değil tesettur muhafazakarlik gibi seyleri neden garipsemis burada yasamiyor mu buna dikkat cekmek istedim ben amacim tarih degil bu kadar garipsemesi tuhaf

Yeşilçamın son çamı arkadaştı herhalde. Ne içtiyse aynısından lazım )))

arkadaş arasında uyumsuzluk az çok idare edilir ama aynı evde yaşayan eşler arasında çok çok zor azami müşterekte yaşam tarzında eğitim de aile de uyum aranır şarttır

Reactions: 000
Kimse karışmıyor.. nasıl yaşıyor, dahası nasıl izin veriyorsunuz bunlara?

Yani yprumları okudum da çok sacma yerlere gitmiş konu.. kapalılık acıklıktan bile cıkmış soya sopa gitmiş. Kapalılıkla ilgili söylemek istediğim tek şey şu.. kimsenin baskısıyla kapanılmaz bu Allahın emridir emre uymak isteyen kapanır istemeyen kendisi bilir, ailesinin kapalı bi kız istemesine gelince gayet normal buldum ben bu durumu . Heee gel gelelim ki artık her kapalı da ailesinin istediği kapalıgillerden değğil artık.
Tek bildipim şey var ailesiyle anlaşamadığınn adamdan uzak duracaksın tecürbeeyle sabittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…