Bu işi yapmam beni kötü insan yapar mı sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızdığım şey şu; bu zamanda bile sanki zorunluluktan bu yolu seçiyorlarmış gibi bide onlara acımamızı falan bekliyorlar.
O yola düşene kadar namusuyla çalışacak ne çok iş var halbuki.
Bu zorunluluk değil de tercih meselesidir bence.

Çocuğunuz siz işteyken nerede oluyor? Kreşe falan mı veriyorsunuz veya kreş masrafı olmasın diye o uyurken bu mesleği mi yapıyorsunuz? Eğer çocuktan kaynaklı bu mesleği yapıyorsanız belki birkaç sene çocuğu çocuk esirgemeyen verip çocuk anaokulu çağına gelince yanınıza alabilirsiniz. Yani bu meslek aynı zamanda inanilmaz tehlikeli bir meslek. Hayat kadınları berbat şekilde öldürülüp meslegindne dolayı gündem bile olmayabiliyor.

Ne bırakması canım rospunun tövbesi k
hadi çalışmayı geçtim en azından dilencilik bile yapsa bu yola düşmekten iyidir
Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Bu platformdaki hadi 50 kişi yorum yaptı diyelim toplumun %99 kısmının olumsuz baktığı ortayamı çıkmış oldu, hayır ne bekliyordunuz aferin kimse yapamazdı bu işi en akıllımız sensin dememizi falanmı :)))))

Kadın ve Anne! Bu iki yüce ve kutsal varlığın sadece para için onurunu, şerefini, haysiyetini ayaklar altına alıyor olmasına üzüldüm. Keşke bu yazının içeriği çocuğum için canımı dişime takarak çabalıyorum, tırnaklarımla kazıyarak mücadele ediyorum olsaydı da, alkış tutsaydım. İraden dışı bir durum da söz konusu değil, nefsine yenik düşmüş ve gayette memnun, hevesli bir profil görüyorum yazık hem sana hem de Allah emaneti yavruna...

Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Beklentin tam olarak neydi merak ettim şimdi

yıllar önce çocuğunu evde bırakıp giden öğretmen bir anne vardı
o zaman lince uğramıştım
aynı ikiyüzlü olay devrede
tuzu kurular ne rahat konuşuyor
sanki hiç youtubeda yayınlananları görmüyormuş gibi
sanki bu kız tek başına bugünlere gelmiş gibi
sanki kızdan başka suçlu ,o..... kimse yokmuş gibi
hayat kadınları/erkekleri çok namussuz şerefsiz pislik adi de onlara giden babamız kocamız kardeşimiz çocuğumuz çok mu şerefli
nerden baksan diyecek laf yok bu konuya

Yapmayanlar taş yiyosa demek.

Ben de bunu diyecektin musterilerle nasil iletisim kurup sozlesiyor bilmiyorum ama beraber bu isi bireysel yapmasi zaten cok daha riskli. Bir ajansi olsa en azindan ona 'sofor'(!) tahsis edilir gittigi adrese goturup getiren, bir sure gelmezse gidip pesini arayabilecegi. Simdi acaba kimlerle nerede bulusuyor, bir gun cikip eve hic donemeyebilir ne kadar korkutucu.

Sosyal deney kivirmasi da hic inadirici degil bu arada. Elbetteki bu isi yapan ilk ve tek kisi degilsiniz ama hala okuyorsaniz umarim bir sekilde guvenliginizi saglamanin yolunu bulursunuz.

Ajans mi var

Vücudunuzdan başka ülkeye katkı sağlayacak faydalı hiç bir yönünuz mu yok illa ki vardır. Neden düzgün bir iş yapmak yerine birileriyle yatarak para kazanmayi seçtiniz diyemem yargılamak bana düşmez ama o hasta anneniz bilse inanın çok üzülürdü üstelik bir de kız yetiştireceksiniz yapmayın asgarî ücretle bir işe girin kendinize saygınız günden güne azalır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…