böyle yumuşatınca sektör mü değişiyorEksik yazmışım o an ,yani para karşılığı cinsellik odaklı görüşmeler yapiyorum
Allah cezanı vermesin.sjsnsndbYanii " orospuuuuuu, bedenini para için satan , namusuyla ,şerefiyle çalışılacak işleri elinin tersiyle tepen" biri değilsiniz çok iyi.
Bu zorunluluk değil de tercih meselesidir bence.Kızdığım şey şu; bu zamanda bile sanki zorunluluktan bu yolu seçiyorlarmış gibi bide onlara acımamızı falan bekliyorlar.
O yola düşene kadar namusuyla çalışacak ne çok iş var halbuki.
Keşke yaşadıgim bazı durumları yaşasa idin,eminim bu yorumu yapmazdin
Tahlil için mi yukardaki yorumu yazdın?Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
E sonra orrrrrtam diyince kızıyorlar hakaret olarak görüyorlar cjfjfdmdmBu zorunluluk değil de tercih meselesidir bence.
Niye temizlige gitmiyor diye dusundum ben. Cocuguyla kocadan destek goremeyip merdiven silip cocuk buyuten kadinlar var burda. Baska kucuk bi sehirde yasayabilir. Ne biliyim cocugu olmasa nw istersen yap derim ama cocugunun hayatini kaydiriyo şu an. Ilerde nasi evlenecek kiz cocugu bi de
Ne bırakması canım rospunun tövbesi kKesinlikle bu işler böyle maalesef bunu yalnız ve genç tek başına bulunca kazanç kapısı yapar iki iki dört ve şimdi diyor ya hani biraz yapıp bırakacakmış o zaman öyle bir şey olmaz işte asla bırakamaz Allah korusun
hadi çalışmayı geçtim en azından dilencilik bile yapsa bu yola düşmekten iyidirSanki gazozunuza ilaç atıldı ırzınıza geçildi sonra sevdikleriniz tarafından dışlandınız terkedildiniz ve bu yola sürüklendiniz,sizi herkes bıraktı, kötü birileri sizi aldı hapsetti ve bu işi yaptırıyor falan...
Ha o zaman kötü insan olmazdınız.
Ama şuan evet kötü bir insan yapar bu sizi.
Çünkü memnun görünüyorsunuz.
Asgari ücretle yapabileceğiniz onca iş varken siz "yetmez" diyerek fazlasına talip olmuşsunuz, bu yol da kolayınıza gelmiş.
Çocuğunuzun yüzüne bakamayacağınız birşey yapmamalıydınız.
Onun hayatını geleceğini de tehlikeye atıyorsunuz.
Temizliğe gidin, bulaşık yıkayın, çocuk bakın,yaşlı, hasta bakın, garsonluk yapın, kasiyer olun, satış temsilcisi olun vs bi sürü şey var.
İstanbulda olmuyorsa küçük şehirde olsun.
Ama namus ve onur kavramlarını yitirmeden olsun.
Günahsız bebeğinizin hatrına saçmalamayın.
Konuya inancım da %50 bu arada.
Bu platformdaki hadi 50 kişi yorum yaptı diyelim toplumun %99 kısmının olumsuz baktığı ortayamı çıkmış oldu, hayır ne bekliyordunuz aferin kimse yapamazdı bu işi en akıllımız sensin dememizi falanmı :)))))Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Cinsel odakli gorusme. Sanirsin Haydar Dumenböyle yumuşatınca sektör mü değişiyor
Beklentin tam olarak neydi merak ettim şimdiBayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Yapmayanlar taş yiyosa demek.yıllar önce çocuğunu evde bırakıp giden öğretmen bir anne vardı
o zaman lince uğramıştım
aynı ikiyüzlü olay devrede
tuzu kurular ne rahat konuşuyor
sanki hiç youtubeda yayınlananları görmüyormuş gibi
sanki bu kız tek başına bugünlere gelmiş gibi
sanki kızdan başka suçlu ,o..... kimse yokmuş gibi
hayat kadınları/erkekleri çok namussuz şerefsiz pislik adi de onlara giden babamız kocamız kardeşimiz çocuğumuz çok mu şerefli
nerden baksan diyecek laf yok bu konuya
Valla toplumun bakış açısını, biraz daha şanslıysanız sadece dayak atan küçük esnaf p...venge denk gelerek, şanssızsanız sizi uyuşturucu bağımlısı edip çalıştıracak büyük çeteye denk gelerek göreceksiniz zaten yakında. Bunu da bireysel çalıştığınızı farzederek söylüyorum ki daha önce de dedim, hiç sanmıyorum bireysel çalıştığınızı. 26 yaş genç, çirkin bir tabir ama bu işi yapanlar sizi direkt sermaye olarak görür ve kaçırmaz. Yol yakınken dönün, hem çocuğunuzdan olursunuz hem gençliğinizden. Bir kere birinin eline düşerseniz, oradan dönüş çok zor artık çok pişman olursunuz. Öyle deli paralar da kazanmayacaksınız ilerleyen dönemde, hem yaşınız ilerleyecek hem de size aracı olanlara pay vereceksiniz. Çocuğunuzun iyiliği için aklınızı başınıza toplayın.
Ajans mi varBen de bunu diyecektin musterilerle nasil iletisim kurup sozlesiyor bilmiyorum ama beraber bu isi bireysel yapmasi zaten cok daha riskli. Bir ajansi olsa en azindan ona 'sofor'(!) tahsis edilir gittigi adrese goturup getiren, bir sure gelmezse gidip pesini arayabilecegi. Simdi acaba kimlerle nerede bulusuyor, bir gun cikip eve hic donemeyebilir ne kadar korkutucu.
Sosyal deney kivirmasi da hic inadirici degil bu arada. Elbetteki bu isi yapan ilk ve tek kisi degilsiniz ama hala okuyorsaniz umarim bir sekilde guvenliginizi saglamanin yolunu bulursunuz.
Ajans mi var
öle demek istemediğim açık amaYapmayanlar taş yiyosa demek.
Ben ne demek istediginizi anlamadim. Zorla mi bu sektore sokmuslar?öle demek istemediğim açık ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?