Ahahhsjk ne biliyim belki yanlışından döndürürüm diye yazdım ama zaten bi önemi yokmuşAnacim ne bebegi ne tokasi kadin bi gecede voliyi vuruyo. Ugrasir mi onla
Yazma daha fazla neden biliyor musun?Anacim ne bebegi ne tokasi kadin bi gecede voliyi vuruyo. Ugrasir mi onla
Yani kandirdiniz.Toplumun bakis acisini ön gorememek icin 20 derece astigmat olmak lazim ve toplum suanda hava sicaklarindan mutevellit mayismis durumda ,bunuda merak edip yeni bir konu acmadan ben guncel bilgi veriyorum sizde lutfen bi su icin duş alin beynimizi minciklamayinBayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Ya hu toplumun bakışı belli değil mi buna zaten. Neyin deneyi?BenceNowaybabe cimere yazdım diyince korktu.
Bilgilerini düzenliyor şimdi de muhtemelen şehiri fln değiştirecekYa hu toplumun bakışı belli değil mi buna zaten. Neyin deneyi?
Farketmez ki.Bilgilerini düzenliyor şimdi de muhtemelen şehiri fln değiştirecek
Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Aynen budur maalesefValla toplumun bakış açısını, biraz daha şanslıysanız sadece dayak atan küçük esnaf p...venge denk gelerek, şanssızsanız sizi uyuşturucu bağımlısı edip çalıştıracak büyük çeteye denk gelerek göreceksiniz zaten yakında. Bunu da bireysel çalıştığınızı farzederek söylüyorum ki daha önce de dedim, hiç sanmıyorum bireysel çalıştığınızı. 26 yaş genç, çirkin bir tabir ama bu işi yapanlar sizi direkt sermaye olarak görür ve kaçırmaz. Yol yakınken dönün, hem çocuğunuzdan olursunuz hem gençliğinizden. Bir kere birinin eline düşerseniz, oradan dönüş çok zor artık çok pişman olursunuz. Öyle deli paralar da kazanmayacaksınız ilerleyen dönemde, hem yaşınız ilerleyecek hem de size aracı olanlara pay vereceksiniz. Çocuğunuzun iyiliği için aklınızı başınıza toplayın.
Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Bir üst mesajı oku,ben yapmıyorum .
Neyin zorunlulugu ya ? Agzimizi bozunca da ceza aliyoruz ben anlamadim bu isi.Belli bir süre yapicam,sürekli değil ..saygım var elbette kendime,ama şu an için malesef zorunluluk bu
Bu işi yapmam beni kötü insan yapar mı sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?