Bu işi yapmam beni kötü insan yapar mı sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuya toplumun bakış açısı belli zaten. Konu açmaya gerek yok. Çok tepki alınca yan çizdiniz. Yapmadığınızı düşünmüyorum.

Önce elinizden geleni yapın iş arayın az olsun önemli değil ama hiç bulamadiniz ve açlıktan ölmek uzeresiniz iyice bittiniz yanlış size destek olan da çocuğunuza mama alacak para yok belki o zaman mecburiyetten yaptınız birşey diyemem bu sizi kötü yapmaz.ayrica kötüluk kavramı kişiden kişiye değişir çocuğunuzun karnınızı doyurmak iyi ama para kazanmak icin seçim için kötü denebilir belli kalıp düşünceler duruma göre degisebilir

Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Yani kandirdiniz.Toplumun bakis acisini ön gorememek icin 20 derece astigmat olmak lazim ve toplum suanda hava sicaklarindan mutevellit mayismis durumda ,bunuda merak edip yeni bir konu acmadan ben guncel bilgi veriyorum sizde lutfen bi su icin duş alin beynimizi minciklamayin

Siz bu paralarla kendinize bir avukat tutun. Velayeti alan tarafin hayat kosullari iyilestirilmeye calisilir. Istirak ve yoksulluk nafaksi bu yuzden var. Cocugun ekstra giderlerini faturalandirip talep edin babadan. Yaptiginiz işin parasi tatli gelir, bikac gunde asgari ucret kadar kazandiran bir is ama sonu yok, riskleri var.

Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim

Valla toplumun bakış açısını, biraz daha şanslıysanız sadece dayak atan küçük esnaf p...venge denk gelerek, şanssızsanız sizi uyuşturucu bağımlısı edip çalıştıracak büyük çeteye denk gelerek göreceksiniz zaten yakında. Bunu da bireysel çalıştığınızı farzederek söylüyorum ki daha önce de dedim, hiç sanmıyorum bireysel çalıştığınızı. 26 yaş genç, çirkin bir tabir ama bu işi yapanlar sizi direkt sermaye olarak görür ve kaçırmaz. Yol yakınken dönün, hem çocuğunuzdan olursunuz hem gençliğinizden. Bir kere birinin eline düşerseniz, oradan dönüş çok zor artık çok pişman olursunuz. Öyle deli paralar da kazanmayacaksınız ilerleyen dönemde, hem yaşınız ilerleyecek hem de size aracı olanlara pay vereceksiniz. Çocuğunuzun iyiliği için aklınızı başınıza toplayın.

Aynen budur maalesef

Eskortluk yapmak kötü biri yapmaz sizi. Ama çok iyi huylarınız olduğu sonucuna da varmam. Kolaycı ve opportunist bir yapınız olduğunu düşünürüm. Paranın ve rahatlığın sizin için pek çok şeyden önde geldiğini düşünürüm. Sizin gibi birine güvenemem mesela.

Hayatınızın canına okur bu uğraş. Psikolojiniz pert olur. Çevrenizde duyulursa felaketiniz olur, çocuk büyütüyorsunuz, size gelenler çocuğunuza da ilişebilir. Tehlikeli bir iş yapıyorsunuz.

Bu işe saplanan birisinin normal hayata dönmesi çok zor.Çocuğunuz da var,böyle sizi aşağıya çekecek bir iş yerine ,çok iyi ücretlerle yatılı bakıcı aranıyor,bu tipler işlere baksanız.Gelecekte hep karşınıza çıkar yaptıklarınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…