Öfff kes be.Keşke yaşadıgim bazı durumları yaşasa idin,eminim bu yorumu yapmazdin
Yanii " orospuuuuuu, bedenini para için satan , namusuyla ,şerefiyle çalışılacak işleri elinin tersiyle tepen" biri değilsiniz çok iyi.
Kızdığım şey şu; bu zamanda bile sanki zorunluluktan bu yolu seçiyorlarmış gibi bide onlara acımamızı falan bekliyorlar.Davulun sesi dışardan hoş gelirmiş. 60 yaş grubuna, 18 yaşındaki ergenlere, hastalık taşıyanlara ve daha kötüsü acılı fantezilere sahip olanlara denk gelmemesini umuyorum.
Bir filmde görmüştüm, evli erkekler karısına yapmaya kıyamadığı şeyleri hayat kadınları üstünde dener demişti bir adam. Ne diyeyim. Alan razı veren razı
eskortluk mu yapıyorsunuz yaniBöyle bir soru belki de hiç sorulmadi.Ben 26 yaşındayım,1.5 yaşında bir kizim.var , bir sene oldu bosanali.annemle.kaliyorum ama malesef o hasta,ev kira,İstanbul gibi bir yerde geçinmek zor.Aldigim nafaka ancak çocuğun bezi vs yetiyor diyeyim .Bu nedenle yaklaşık iki aydır para karşılığı görüşmelere başladık, sizc bu beni kotu insan yapar mı ?
Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Bi siz akıllısınız, kolay yoldan para... Bekarım, aylarca tanıdığım flörtümün evine giderken bile çekinirim, korkarım. Ya farklı biriyse, ya evde başka biri varsa, ya öldürüp keserse vs? Sizinki iyi cesaret. Kaldı ki, arkamda çocuğumu bırakacak olmak ve annemin, onun düşeceği durumu düşünmek?.. Siz baya kolayına kaçıyorsunuz. Mahalledeki market, mağaza, atölye vs. haber bıraksanız dönerler bence size. Temizliğe gidebilirsiniz, belediyelere başvurup iş ve çocuk için yardım dileyebilirsiniz. Bir anneyi kolay kolay eli boş döndürmezler bu ülkede. Kınamıyorum. Allah herkese akıl, ahlâk versin ve doğru yolu göstersin
Yok. Toplum bilimciymişeskortluk mu yapıyorsunuz yani
Hmmmm yedik yedik evet evetBayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Yok kız. Çevir kazı yanmasın...Kız dur sakin ol. Kendisi yapmıyomuş. Buraya sorarak toplum analizi yapmış hanfendi
Tabi yav, "kader kurbanı" derlerdi hatta eskiden dfjdjfhkffKızdığım şey şu; bu zamanda bile sanki zorunluluktan bu yolu seçiyorlarmış gibi bide onlara acımamızı falan bekliyorlar.
Bu nasıl bir şey?Henüz yeniyim ,ilk zamanki tedirginliklerim azaliyor giderek ama ,ama işte..
hımm niyeBayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Böyle bir kadına çocuk emanet edilmez daha kendi çocuğuna bakamıyor, hayat kadınına çocuk emanet etmek ister mi acaba aile , bir de bu yönden bakın...Manisa'da 3 katlı villada 1.5 Yaş çocuğa bakacak kadın eleman çocukta bağışıklık sistemi rahatsızlığı var 6 ayda bir toplu izin veriyor Aile sık sık İzmir e gidiyor
Evin 1 katı bakıcıya ait olacak
25.000 maaş 250 TL izin parası
*Manisa Ankara arası 9 saat
Ay merak ettim izin parası ne demekManisa'da 3 katlı villada 1.5 Yaş çocuğa bakacak kadın eleman çocukta bağışıklık sistemi rahatsızlığı var 6 ayda bir toplu izin veriyor Aile sık sık İzmir e gidiyor
Manisa'da 3 katlı villada 1.5 Yaş çocuğa bakacak kadın eleman çocukta bağışıklık sistemi rahatsızlığı var 6 ayda bir toplu izin veriyor Aile sık sık İzmir e gidiyor
Zamanla kötü insan da yapar..Kötü bir insan yapar mı? Bilmiyorum bence yapmaz. Ahlakınızı sorgulamak da bana düşmez. Tercih sizin, hayat sizin ama hayatta kendinizden başka bir sorumluluğunuz daha varmış. Ona güzel bir hayat bırakmak zorundasınız ve bu işle biraz zor gibi duruyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?