- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
Eee yani 2 vasıta 3 vasıta değiştirip işe gidenler de, sabah 5te 6da kalkıp yola düşenler de var ama kimsenin gıkı çıkmıyor, insanlar namuslarıyla çalışıyor. Adam gibi çalışmak zor gelince de böyle ahlakdışı yollara başvuruluyor. Kolay ekmek yok kardeşim. Ya adam gibi namusunla çalışırsın ya da rezil olursun. Konu sahibesi ponçikçe paralı cinsel görüşme yazmış okudum anlamadım bile, acaba telefonda fantazi yapma falan mı sandım ... Allah akıl fikir versin. Burda yazılan ponçikçe yorumları da kınıyorum, Allah kimseye namusunu paraya sattırmasın.
Bu sizin seçiminiz kimsenin yargılamaya hakkı yok. Sadece başınıza yine belalı adamları musallat etmeyin, yalnız ve çaresiz kadınları sömüren çok şerefsiz var. Dikkat edin, seçici olun en azından.Eksik yazmışım o an ,yani para karşılığı cinsellik odaklı görüşmeler yapiyorum
Size bana zor geliyor olabilir ama bazılarına öyle değil.Aklıma yerli filmlerin o meşhur repliği geldi. " O... olmak kolay mı ha?!" Diye haykırıyordu hani.
Kolaya kaçmak diyemiyorum. Hatta çok çok zor. Duygu yok, gözünü yum türlü türlü tekliflere boyun eğ. Gel hadi aynaya bak. Sonra yavrunun yüzüne bak. Elalemin yüzüne bak.
Bence her işten zor iş valla.
Her işin zorluğu da başka elbette.
Benim farkettigim eskortluk çok tercih edilir bir iş oldu. Lüks yaşama isteği onurlu yaşama isteğinin önüne geçti yazık.. Bari anne olmasalar en çok o ayrıntı üzüyor insanı.
Öyle birikim değil canım sakin ol öncelikle. İstanbulda geçim zor geliyosa daha küçük yere taşınacak kadar birikim yapsın temizliğe gidip diyorum.Ya Allah aşkına şu devirde kim birikim yapıyor güzel güzel geçin evladina bak daha ne birikimi
Bir laf vardır alışmış kudurmuştan beterdir diye. Kolay paraya alışırsanız bırakmanız zor olacak. Bence yol yakınken başka bir iş bakın. Zaten içinize sinseydi bu konuyu açmazdınız. Demek ki gururunuzu zedeliyor.İradeli bir insan olarak evet
Bence baya da içine siniyor. Ufak prüzler varmış içinde onu da bazı yorumlarla hallettiBir laf vardır alışmış kudurmuştan beterdir diye. Alışırsanız bırakmanız zor olacak. Bence yol yakınken başka bir iş bakın. Zaten içinize sinseydi bu konuyu açmazdınız.
Evladına üzüldüm...Bence baya da içine siniyor. Ufak prüzler varmış içinde onu da bazı yorumlarla halletti
Belli bir süre yapicam,sürekli değil ..saygım var elbette kendime,ama şu an için malesef zorunluluk bu
Teşekkür ederim geniş mizacıma.Herkes hastalıktan prezervatiften bahsetmiş. Kimse rızkı Allah'ın verdiğinden bahsetmemiş. Lincleyeceksiniz dislikelar havada uçuşak ama bu işin adı iş bile değil ahlaksızlıktan başka bisey değil. Bu yolla kazandığınız helal olmayan kazancı çocuğunuza nasil yedirip icireceksiniz. Dini hassasiyetleriniz yok diyelim ahlak edep diye bisey var. Burdaki insanlarin geniş mizaclarini da alkışlı yorumo kadar is imkanı varken bu yolu seçmeniz takdire şayan
Ben iş yok demedim ,asgari ucretle çok çalıştım ama yetmiyor dedim
Onu nasıl yapacak kimsenin alnında yazmıyoki. Öyle bi kandırırlar ki hiçbişey anlamaz.Bu sizin seçiminiz kimsenin yargılamaya hakkı yok. Sadece başınıza yine belalı adamları musallat etmeyin, yalnız ve çaresiz kadınları sömüren çok şerefsiz var. Dikkat edin, seçici olun en azından.
Burhan açıkçası konu sahibi bana halinden memnun geldi. Her türlü alternatife bir açıklaması bir cevabı var. Ben geçinmek için çokta çabaladığını zannetmiyorum. Ancak konu sahibinin unuttuğu bir ayrıntı var çok büyük bir ayrıntı. Devlet annenin 'hayat kadını' olduğunu öğrendiğinde 1,5 yaşındaki bebeğini elinden alabilir.Bir laf vardır alışmış kudurmuştan beterdir diye. Kolay paraya alışırsanız bırakmanız zor olacak. Bence yol yakınken başka bir iş bakın. Zaten içinize sinseydi bu konuyu açmazdınız. Demek ki gururunuzu zedeliyor.
Madem sevmeden sevisebiliyorsun ve baska is yapmak zor geliyor bari git bul bir adam evlen. Sana baksin.
Kesinlikle,bunları düşünerek başladım bu işe tam da evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?