Bu işi yapmam beni kötü insan yapar mı sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rızasıyla zahmete girene merhamet edilmez

Eksik yazmışım o an ,yani para karşılığı cinsellik odaklı görüşmeler yapiyorum
Bu sizin seçiminiz kimsenin yargılamaya hakkı yok. Sadece başınıza yine belalı adamları musallat etmeyin, yalnız ve çaresiz kadınları sömüren çok şerefsiz var. Dikkat edin, seçici olun en azından.

Size bana zor geliyor olabilir ama bazılarına öyle değil.
Yoksa gencecik kızlar lüks için bu isi yapmaz. Eskortluk tercih ediliyor çünkü tatlı geliyor kazandıkları paralar.
Konu sahibi için durum nedir ne değildir bilemiyorum tam olarak, tüm sözlerim ona degil ama var böyle bir gerçeklik.

Ya Allah aşkına şu devirde kim birikim yapıyor güzel güzel geçin evladina bak daha ne birikimi
Öyle birikim değil canım sakin ol öncelikle. İstanbulda geçim zor geliyosa daha küçük yere taşınacak kadar birikim yapsın temizliğe gidip diyorum.

İradeli bir insan olarak evet
Bir laf vardır alışmış kudurmuştan beterdir diye. Kolay paraya alışırsanız bırakmanız zor olacak. Bence yol yakınken başka bir iş bakın. Zaten içinize sinseydi bu konuyu açmazdınız. Demek ki gururunuzu zedeliyor.

Bir laf vardır alışmış kudurmuştan beterdir diye. Alışırsanız bırakmanız zor olacak. Bence yol yakınken başka bir iş bakın. Zaten içinize sinseydi bu konuyu açmazdınız.
Bence baya da içine siniyor. Ufak prüzler varmış içinde onu da bazı yorumlarla halletti

Belli bir süre yapicam,sürekli değil ..saygım var elbette kendime,ama şu an için malesef zorunluluk bu

Zorunluluk değil sizinki. Çocuğunuza bakamıyorsanız ya babasına verin yada nafaka artırmak için dava açın.

O kadar rahat ve normal anlatıp normalleştirmeye çalışmışsınız olmamış. Tam tersine degerlerinizin ne kadar düşük olduğu izlenimi verdiniz.

Teşekkür ederim geniş mizacıma.
Bana ne bize ne arkadaşım?
Ahlak onun ahlakı, günahsa onun günahı.
Yargılamak, tü kaka yapmak bize hak mı sanıyorsun?
Asıl düşmez kalkmaz bir Allah varken kın kın kınamak nasıl bir kibir?
En yapmacağım şey dersin, evren döner güneş doğar, bilemezsin.
Kimse başkasının yolunda yürümeden birine atıp tutmamalı.
Mizacım geniş değil, kendi sınırımı koruyor, başkasınınkinine geçmiyorum sadece.

Asıl size maşallah, hayat kadını değiliz diye ne böbürlendiniz ya

sizin iyi ya da kötü insan olmanızdan ziyade çocuğunuza kötülük yapıyorsunuz, bu daha önemli bence. herkes önermiş zaten, neden büyük şehirdesiniz ki? küçük bir şehre taşınabilirsiniz. amacınız kolay para mı yoksa sadece yaşamak için para mı bilmiyorum ama bir iş ararsanız işkura başvurmayı da deneyebilirsiniz.

Bu sizin seçiminiz kimsenin yargılamaya hakkı yok. Sadece başınıza yine belalı adamları musallat etmeyin, yalnız ve çaresiz kadınları sömüren çok şerefsiz var. Dikkat edin, seçici olun en azından.
Onu nasıl yapacak kimsenin alnında yazmıyoki. Öyle bi kandırırlar ki hiçbişey anlamaz.

Sevgili konu sahibi, seni ve seçimlerini yadırgamak tabii ki haddim değil ama bu soruyu sorduğuna göre sen de rahatsızsın bu durumdan.
Yol yakınken evladın için bu yoldan dön.

Burhan açıkçası konu sahibi bana halinden memnun geldi. Her türlü alternatife bir açıklaması bir cevabı var. Ben geçinmek için çokta çabaladığını zannetmiyorum. Ancak konu sahibinin unuttuğu bir ayrıntı var çok büyük bir ayrıntı. Devlet annenin 'hayat kadını' olduğunu öğrendiğinde 1,5 yaşındaki bebeğini elinden alabilir.

Madem sevmeden sevisebiliyorsun ve baska is yapmak zor geliyor bari git bul bir adam evlen. Sana baksin.

Aynen doğru.
Durumu bu kadar zorda olan kendini onun bunun altına para için sereceğine zengin bir morukla evlensin sevmeye ihtiyacı yok.

Bence cocugunuzla çalışabileceğiniz başka bir iş araştırın .evde yapılabilecek İşler var onları araştırın sizinde çocuğunuzda hayatını ciddi riske sokar bu iş siz gorusurken çocuğunuza kim bakıyor

İstanbulda yaşamak zorunda mısınız? Biz karı koca 2 mühendis yaşamıyoruz hayat standartlarımız açısından.
Temizliğe gitseniz dünyanın parası, yarım gün gelip 600 alıyo arkadaşıma gelen. Sizin çalışmakta gönlünüz yok belli kolay para derdiniz, acıyamadım o yüzden. Çocuğunuzun başına Müge Anlı’da izlediğimiz belalar bulaşmaz umarım. Hatta bu konunun bildirilmesiyle devlet belki el atar sonuçta fuhuş yapan birinin yanında çocuk bırakılmaz.

Kötülük veya iyilik kişinin kalbiyle ilgilidir. Tercih size kalmış elbette ama eğer söz konusu çocuğunuzun geleceği ise yani bu nedenle çalışıyorsanız ileride onu zora sokacak bir iş yapmamalısınız. Şu an farkında değilsiniz elbette ama ilerideki sınıf arkadaşının babası,okulundaki bir öğretmen belki de görüştüğünüz kişilerden biri olacak. Yüz yüze geldiğinizde yaşayacağınız hissi düşünün ve ona göre karar verin. Allah yardımcınız olsun

Kesinlikle,bunları düşünerek başladım bu işe tam da evet

Yani siz zaten bu isi yapmayi kafaya koymussunuz. Buraya konu acma sebebinizi anlamis degilim. Pisman degilsiniz, rahatsiz da olmuyorsunuz okudugum kadariyla. Sizi yargilayacak degilim ama namusunuzla yapabileceginiz isler varken bu yolu bence secmemeliydiniz. Umarim vazgecersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…