Bu işler böyle mi oluyor

Eş , dostla ye , iç ama iş yapma diye gerçekten boşuna dememişler .

Normal degil somuruluyorsunuz

Tekrar konuştuk en son ne zaman verdim dedi parayı dedim 11 nisanda sonra ya ben karıştırdım tatildi felan dedi.Akşam parayı getirdi ve dediki ya kusura bakma tatil felan olunca ben karıştırdım verdim sandım eğilip büküldü olur öyle dedim ne diyeyim ben utandım istedğime. Ama mesajda bana aylık hesap ettiğini söylemişti. Aklınca okul kapanınca verecekti ve ona normal olması gereken gibi gelecekti sanırım

Kesilmiyor.

Fiyat genelde bulunan ilçeye göre değişiyor.
Bizim burada yasli teyzeler de o fiyata bakıyor.
Burada çoğu arkadaş kesiyor günü gününe.
Ben bunu etik bulmuyorum.
Çoğu zaman benim bakıcı ayda on beş gün gelmediği de oldu.
Benim rapor alıp ya da ildisina gidip cagirmadigim da oldu.
Ben kesmedim çünkü zaten ülkede kriz var kimse çok kazanamıyor o fiyatlar zaten düşük hoş kazanan da çok kazanmiyor.
Bir de aylık dersin onu verirsin benim kafam bu yönde.
Bazı bakıcılar da çalışmadığını almıyor bu da var.
Kimse iyi niyeti suistimal etmemeli.

Kendisinin maaşı kesilmişmi bayram tatilinde böyle olmaz hatta üçret çok az insan şu zamanda evledını güvenle bırakacak biri buldumu şükretmesi lazım üçün beşin hesabı yapılmaz.

Toparlamanıza çok sevindim ama nasıl konuştunuz da böyle utandı merak ettim. Güle güle harcayın paranızı.

Konuda gaz vermek gibi olmasın diye yazmadım ama ben pandeminin başladığı mart nisan ve mayıs aylarında bakıcım eve hiç gelmediği ben de evden hiç çıkmadığım halde maaşını verdim. Okulun kapanma tarihinde yollarımızı ayırdık, farklı bir sebep yüzünden. Ortada verilmiş bir söz varsa ve önden belirlenmiş kıstaslar yoksa her koşulda sözleşilen şekilde ücret ödenmelidir. İnşallah aynı sorun tekrar yaşanmaz

Sizde hesaplayın çikolatası cipsi vs şu para tuttu diyr. Bu kadar iyimser olmayın yahu. Kıymeti bilinmiyor

benim de bakıcım var, kesinlikle tatil günleri, izin günleri vs kesilmez. ama siz anlaştığınız süreden daha fazla bakıyorsanız mesela işi çıktı 2 saat ekstradan bakıysanız mesai ücretinizi de vermeli. ben hangi şehirde olduğunuzu merak etmiştim. İstanbul demişsiniz. siz bedava bakıyorsunuz aslında. 1200 tl zaten çocuğun kendi yediği içtiğine gidiyordur.

bence ayda toplam kaç saat fazla bakıyorsanız onu da hesaplayıp ücretini isteyin.

1200 cok az.
Bide belli bi saat konusun aksm 20.00 e kadar neden sizde?
Siz nezamn dinleneceksiniz.
Ayrıca kesilmez 10 günün hesabını yapan cocuk baktırmasın,otursun evinde kendi baksın.
Bayram tatili,resmi tatil biz keyfimizden tatil cıkarmıyorz yasal hakkınız yanı.

Gün icinde ne yiyip iciyor bu cocuk?Öglen okuldan geliyor,aksama kadar ara ögünü vs kim karsılıyor?

tabi ki normali bu değil. versin paranızı. 2 çocuğum var. bakıcı ve kreş deneyimlerim oldu asla bu durumu yaşamadık. hatta ben hep peşin veririm ücreti

Saat 7ye 8e kadar işden gelemedikleri için bende kalıyor. Bencede o zaman kendi bakmalı

Aynen öyle istanbulda bu ucuzlukda bulmuş zaten tamamı olmasada yarisi yemesine gidiyordur
bence ayda toplam kaç saat fazla bakıyorsanız onu da hesaplayıp ücretini isteyin.
İste ben öyle fazla baktım bazen demem diyemem ama demem lazımmış bu bana ders oldu

Bende yiyor ben karşılıyorum benim çocuklarıma ne verirsem onada aynı
Cidden sizi somurmus kadin.
Benim cocugum için bir abla geliyor dört saat yaklaşık günde bakıyor.
Ve inanın gelir gelmez üstümü çıkarmadan çıkabilirsin diyorum.
Hatta bir çok kez ilden gel git yaptım ona gelme dedim.
Yani ucun besin hesabı yapılmaz.
Ben çocuğun herşeyini hazırlıyorum.

aldiginoz ucret cok az

gecen yil sabah 9 aksam 4 icin 2000 bin lira bile az bulunmusti bir yakinim tarafindan ..kresler ates pahasi

hakkinizi arayin sigorta yapmiyorsa yapsin bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…