Doğrudur ama bunu kendi düşünmeli bu çocuğun canı bisey ister onunda cocukları var görür canı ceker diye. Ben laf arasında dedim cocuklara alırken onada alıyorum diye ayy alma felan dedi nasıl almayalım baksın mı çocuk.Bakın benim arkadaşımın da bakıcısı vardı.
Kadın kendi evimde bakıyordu ama arkadaşım her ay verdiği ücretin dışında kıyma, et , meyve , çerez dünyanın gıdasını alıp götürüyordu.
Siz diyorsunuz ki bir çikolata bile koymuyor öyle iş mi olur .
ahhh keşke onun gibi ince hesaplar peşinde olsaydınız da o zaman fazla baktığım günlerin saat karşılığını da hesapla deseydinizYa aslında yedği icdiği inanki gözümde değil helali hoş olsun çocuğun bu konuda ne suçu var yani. Ama bazen fazla kaldığı günler olmuşken böyle yapması garibime geldi bir bilene sormalı dedim işin içinden çıkamadım.
Kendi doğurduğunu düşünmeyeni siz mi düşüneceksiniz ? Bulsun o zaman başka bakıcı. Bu devirde evladını gözün kapalı emanet edecek birini bulmak o kadar zor ki, hanımefendi baksın basının çaresine.Doğrudur ama bunu kendi düşünmeli bu çocuğun canı bisey ister onunda cocukları var görür canı ceker diye. Ben laf arasında dedim cocuklara alırken onada alıyorum diye ayy alma felan dedi nasıl almayalım baksın mı çocuk.
Şura okul kapanacak 17sinde. Sonr 3 ay babannede kalacak. Ama seneye neyapar hic bisey konusmadı. Yani bu konuşmayı yapma gereği duymuyorum bundan sonra mesafeli davranacağım anlar herhalde. Seneye bana der mi bak bilmiyorum belki işinden çıkarO zaman Diyeceksiniz ki ben hesabımı bütçemi aylık senden alacağım 1200e göre yaptım. Benim elime 1 ayda 1200 geçeceğini düşünüyordum bu şekilde 2-3 ayda 1200ü dolduracaksak ben yapamam. Ek işimi bıraktım bu paraya güvenip. Sen başka birini bulana kadar idare edeyim seni ama sen arayışta ol lütfen de. Hiç alttan alma bu tipleri ya. Arkadaşın da olsa kusura bakma sömürüyor.
Şura okul kapanacak 17sinde. Sonr 3 ay babannede kalacak. Ama seneye neyapar hic bisey konusmadı. Yani bu konuşmayı yapma gereği duymuyorum bundan sonra mesafeli davranacağım anlar herhalde. Seneye bana der mi bak bilmiyorum belki işinden çıkar
Hayır para kesilmez. Ben de çocuğuma baktırdım. Benimle tatillerini denk getirmediler 1 ay bakmasına rağmen ,1 aylık ücreti tam ödedim.Herkese merhabalar. Ben yaklaşık 7 aydır arkadaşımın ilkokula giden çocuğuna bakıyorum. Anne babası çalışıyor. Öğleden sonra okuldan alıyorum akşam 7 bazen 8e kadar bende. Ayda 1200 tl veriyor bana. Ama son iki aydır paramı vermedi bende sorunca bayramda 10 gün köydeydiler ve 7 gün ara tatili olduğunu bir ay tam olunca vereceğini söyledi. Benim size sorum şu bayram vs. kesiliyor mu çocuk bakanlar bilir. Ama bazen hasta oluyor ve okula gitmiyor yada resmi tatil tam gün bende ben sorun etmedim ama böyle günü gününe hesaplaması bana normal gelmedi. Çocuk bakan yada baktıranlar böyle kesmesi normal mi kafama takılıyor beni bilgilendirin lütfen.
Hem kesilmez hem de çok az aliyorsunuz. Bizde de 2 yıldır bakıcı var bayram tatili vs .hiç kesinti yapmadim hatta ameliyat olup 2 hafta hiç gelmedigi de oldu,onun parasını bile ödedim. (Ben de hasta ve raporlu oldugumda iş yerimden ücret aldığım için ona sa aynı şekilde davrandim. )Herkese merhabalar. Ben yaklaşık 7 aydır arkadaşımın ilkokula giden çocuğuna bakıyorum. Anne babası çalışıyor. Öğleden sonra okuldan alıyorum akşam 7 bazen 8e kadar bende. Ayda 1200 tl veriyor bana. Ama son iki aydır paramı vermedi bende sorunca bayramda 10 gün köydeydiler ve 7 gün ara tatili olduğunu bir ay tam olunca vereceğini söyledi. Benim size sorum şu bayram vs. kesiliyor mu çocuk bakanlar bilir. Ama bazen hasta oluyor ve okula gitmiyor yada resmi tatil tam gün bende ben sorun etmedim ama böyle günü gününe hesaplaması bana normal gelmedi. Çocuk bakan yada baktıranlar böyle kesmesi normal mi kafama takılıyor beni bilgilendirin lütfen.
Evet çok az. Bütün gün çocuğuna bakıyorsun sorumluluk alıyorsun.Kesilir mi bilmiyorum ama 1200 çok az değil mi?
Valla 1200 tl yi ben veriyim beni işten alsın yarım gün yemek de ondan baksın banaArtı konu sahibi servis görevini de yerine getiriyor , gidip çocuğu okuldan alıyor.
Muhtemelen konu sahibinin ihtiyacı var ve bundan faydalanıyor arkadaşı (!)Valla 1200 tl yi ben veriyim beni işten alsın yarım gün yemek de ondan baksın bana1200 tl ye ne uyanıkmış o arkadaş ya. Bir de çocuk sorumluluğu alıyo en önemlisi
Herkese merhabalar. Ben yaklaşık 7 aydır arkadaşımın ilkokula giden çocuğuna bakıyorum. Anne babası çalışıyor. Öğleden sonra okuldan alıyorum akşam 7 bazen 8e kadar bende. Ayda 1200 tl veriyor bana. Ama son iki aydır paramı vermedi bende sorunca bayramda 10 gün köydeydiler ve 7 gün ara tatili olduğunu bir ay tam olunca vereceğini söyledi. Benim size sorum şu bayram vs. kesiliyor mu çocuk bakanlar bilir. Ama bazen hasta oluyor ve okula gitmiyor yada resmi tatil tam gün bende ben sorun etmedim ama böyle günü gününe hesaplaması bana normal gelmedi. Çocuk bakan yada baktıranlar böyle kesmesi normal mi kafama takılıyor beni bilgilendirin lütfen.
Arkadaşım olması ayrıca üzüyor beni saf yerine mi koyuyor diye evet 1200 az biliyorm ama arkadasimda isinden olmasın dedim ben bi fiyat belirlemedim kendi o şekil verdi.bencede onun bayramda maası kesilmiyor yani benimde kesilmemeli gibi geliyor bana
Evet az bi süre degil belki ama bayramdi ve kendi cocugu alıp köye gitti. Yeme icme bana ait bir çikolata koymaz cantasına
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bende kesmemeli zaten ucuza bakıyorum diye düşünüyorum birde bizi hic tanımayan silzerin ne düşündüğü idi merak ettiğim yani bende doğru düşünüyormuşum. Okul kapanınca yani ayın 17sinden sonra babannesine götürecek ve 3 ay onda kalacak sanırım planı okul kapanınca 1 aylık 1200 vermekdi. Ama seneye tekrar bana söylerse bakmamı kabul etmem yada şartları konusurum fiyatıda normal bir fiyat yaparım
Şimdi ben ev hanımıyım benimde ilkokula giden 2 çocuğum var onun bana bu teklifi iyi geldi ama 7 ay önce yani kasımda bu kadar fiyat artışı yoktu simdi aldığım paranın hic değeri kalmadı. Tamam başda kendi belirledi fiyatı bende evde ek is yapacağıma bakarım dedim iyi geldi bana çünkü evde ek is yapıyordm ve onu bıraktım. Eğer ben olsaydım onun yerinde kesmez acaba hak geçermi diye korkar hep sorardım.
Ya aslında yedği icdiği inanki gözümde değil helali hoş olsun çocuğun bu konuda ne suçu var yani. Ama bazen fazla kaldığı günler olmuşken böyle yapması garibime geldi bir bilene sormalı dedim işin içinden çıkamadım.
ben boyle durumlarda herseyin bastan acik acik konusulmasi taraftariyim. ben de arkadasima cocugumu 8 ay kadar baktirdim. benim icin cok iyi bir opsiyon oldu, cunku cocugum 1.5 yasindaydi.Herkese merhabalar. Ben yaklaşık 7 aydır arkadaşımın ilkokula giden çocuğuna bakıyorum. Anne babası çalışıyor. Öğleden sonra okuldan alıyorum akşam 7 bazen 8e kadar bende. Ayda 1200 tl veriyor bana. Ama son iki aydır paramı vermedi bende sorunca bayramda 10 gün köydeydiler ve 7 gün ara tatili olduğunu bir ay tam olunca vereceğini söyledi. Benim size sorum şu bayram vs. kesiliyor mu çocuk bakanlar bilir. Ama bazen hasta oluyor ve okula gitmiyor yada resmi tatil tam gün bende ben sorun etmedim ama böyle günü gününe hesaplaması bana normal gelmedi. Çocuk bakan yada baktıranlar böyle kesmesi normal mi kafama takılıyor beni bilgilendirin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?