Bu işler böyle mi oluyor

Resmi tatillerde kendileri de tatil yapıyorken yni işe gitmiyorken o çocuk bendeyse asla günlük fiyattan bakmam.Arada bir ödeme varsa arkadaşlık,tanıdıklık biter.Çocuğa hastayken de bakmak zorunda değilsiniz ailesi izin alıp bakabilir.1200 tl de çok az ayrıca o ne öyle ya

Sizi saf bulmuş sömürüyor. Resti çekin, gitsin aynı koşullarda başka güveneceği birini bulsun sıkıysa.
imkansız değil ama o kadar zorki
3 sene ne çektiğimi ben biliyorum
sigorta artı asgari ücretten bi tık fazla veriyorduk, yemesi içmesi tabii ki bizdeydi, tüm gün çocukla gözlerinin ucuyla ilgilendiler!!!! ama yine de beğendiremedik kendimizi
aklımın gün boyu kızımda kalması da yanıma kar kaldı işte

baştan şartları konuşmalıydınız. benim eski bakıcım en başta şart koymuştu sizin tatillerinide ücretim kesilmesin ben kendim izin alırsam kesin demişti. biz anlaşmıştık.

rahatsızsanız konuşmayı deneyin. ama insanları bir anda yüzüstü bırakmayın. burda para az diyenlerede takılmayın sonuçta kocaman çocuk bu ve siz en baştan buna razı olmuşsunuz. dolduruşa gelmeyin burda

Çocuk konu sahibinin evinde yiyip içiyormuş ne dolduruşundan bahsediyorsunuz siz?

Dolduruşla ne alakası var insanlar burda gerçekleri söylüyor.

Bu çocuğun yemesi içmesi de konu sahibine ait, en basitinden meyvenin kilosu kaç para haberiniz var mı ?

kesinlikle öyle yapın
sakın hayır diyemem demeyin
ne uyanık ve gıcıkmış arkadaşınız

1200 tl ye bakıcı mı var yaa :) yarım gün olsun ne olursa olsun

Artı konu sahibi servis görevini de yerine getiriyor , gidip çocuğu okuldan alıyor.

Bu çocuğun yemesi içmesi de konu sahibine ait, en basitinden meyvenin kilosu kaç para haberiniz var mı ?

iyide kadın daha 7 aydır bakıyor o zamanda herşey pahlıydı. o şekilde kabul etmiş işe başlamış. normal şartlarda zam yılda 1 yapılır şu anda zam istemesi mantıklı mı gerçekten????

siz iş yerinde işe başladıktan 7 ay sonra zam istiyor musunuz? işvereniniz tabiki efendim mi diyor gerçekten

Bizde 3 ayda 1 performans zammı var diyecem konu başka yerlere evrilecek gerek yok boşverin siz benim işimi.

Bazen ben kendimi çok enayi hissediyorum. Bizim bakıcımız haftada bir gün net kendi işi gücü yüzünden beni ekiyor. Yok hasta oluyor yok banka işi oluyor yok ebesi ölüyor. Genelde keyfi sebepler oluyor. Kesmedim hiç. Ama kesmeyi düşünüyorum açıkçası daha yaparsa çünkü çok mağdur oluyorum.
Bayram seyran kendi yıllık iznim yüzünden asla kesmem. Bir de çok az alıyorsunuz.
Biriktirip ödeyeceğim demesi ayrı dava zaten. Valla kullanılıyorsunuz bence. Bu bakıcı olayları çok zor ya. İkili ilişkilerde doğru düzgün dengeyi kurabileni görmedim. Ama sizinki cidden çok kötü.

Son düzenleme:
iyide kadın daha 7 aydır bakıyor o zamanda herşey pahlıydı. o şekilde kabul etmiş işe başlamış. normal şartlarda zam yılda 1 yapılır şu anda zam istemesi mantıklı mı gerçekten????
Zam istesin demedim ki ben en azından bayramda seyranda kesmesin parasını diyorum.
Hem çocuğunu okuldan al serviscilik yap, hem yemesi içmesi senden hem de bazen tatil günlerinde de bakıyormuş . Eee bi zahmet bayramda da kesmesin ücretini .

Şimdi ben ev hanımıyım benimde ilkokula giden 2 çocuğum var onun bana bu teklifi iyi geldi ama 7 ay önce yani kasımda bu kadar fiyat artışı yoktu simdi aldığım paranın hic değeri kalmadı. Tamam başda kendi belirledi fiyatı bende evde ek is yapacağıma bakarım dedim iyi geldi bana çünkü evde ek is yapıyordm ve onu bıraktım. Eğer ben olsaydım onun yerinde kesmez acaba hak geçermi diye korkar hep sorardım.

Bir de hersey o kadar pahalandı ki okul servis ücretleri bile ara zam yaptı kaç kere.

O yüzden 1200 lira ne Allah askına , cocuk bakımı için birde . Çocukların çereziyle , meyvesine yetmez.

Bakın benim arkadaşımın da bakıcısı vardı.
Kadın kendi evimde bakıyordu ama arkadaşım her ay verdiği ücretin dışında kıyma, et , meyve , çerez dünyanın gıdasını alıp götürüyordu.
Siz diyorsunuz ki bir çikolata bile koymuyor öyle iş mi olur ?

O zaman Diyeceksiniz ki ben hesabımı bütçemi aylık senden alacağım 1200e göre yaptım. Benim elime 1 ayda 1200 geçeceğini düşünüyordum bu şekilde 2-3 ayda 1200ü dolduracaksak ben yapamam. Ek işimi bıraktım bu paraya güvenip. Sen başka birini bulana kadar idare edeyim seni ama sen arayışta ol lütfen de. Hiç alttan alma bu tipleri ya. Arkadaşın da olsa kusura bakma sömürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…