eeee yok artık yaa bir de yeme içme masrafı var yaniEvet az bi süre degil belki ama bayramdi ve kendi cocugu alıp köye gitti. Yeme icme bana ait bir çikolata koymaz cantasına
Evet az bi süre degil belki ama bayramdi ve kendi cocugu alıp köye gitti. Yeme icme bana ait bir çikolata koymaz cantasına
Ayda 1.200 lira da çocuğa gidiyordur zaten, sizin kazancınız ne burda?Evet az bi süre degil belki ama bayramdi ve kendi cocugu alıp köye gitti. Yeme icme bana ait bir çikolata koymaz cantasına
Ay çok fena arkadaşınız. Ben de çocuk baktırdım çevremde çocuk baktıran virüstü insan da var. Ama hiç böyle yapanı duymadım. Üstelik verdiği ücret çok komik. Lütfen kendinizi kullandırtmayınEvet az bi süre degil belki ama bayramdi ve kendi cocugu alıp köye gitti. Yeme icme bana ait bir çikolata koymaz cantasına
Bayramlar kesilmez. Cok kucuk hesaplara girmis arkadasiniz. O zaman siz de ekstra gunlerin parasini isteyin.Herkese merhabalar. Ben yaklaşık 7 aydır arkadaşımın ilkokula giden çocuğuna bakıyorum. Anne babası çalışıyor. Öğleden sonra okuldan alıyorum akşam 7 bazen 8e kadar bende. Ayda 1200 tl veriyor bana. Ama son iki aydır paramı vermedi bende sorunca bayramda 10 gün köydeydiler ve 7 gün ara tatili olduğunu bir ay tam olunca vereceğini söyledi. Benim size sorum şu bayram vs. kesiliyor mu çocuk bakanlar bilir. Ama bazen hasta oluyor ve okula gitmiyor yada resmi tatil tam gün bende ben sorun etmedim ama böyle günü gününe hesaplaması bana normal gelmedi. Çocuk bakan yada baktıranlar böyle kesmesi normal mi kafama takılıyor beni bilgilendirin lütfen.
çok ayıp arkadaşınızın yaptığı.Evet az bi süre degil belki ama bayramdi ve kendi cocugu alıp köye gitti. Yeme icme bana ait bir çikolata koymaz cantasına
Sen hayır kurumu musun?Arkadaşım olması ayrıca üzüyor beni saf yerine mi koyuyor diye evet 1200 az biliyorm ama arkadasimda isinden olmasın dedim ben bi fiyat belirlemedim kendi o şekil verdi.bencede onun bayramda maası kesilmiyor yani benimde kesilmemeli gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?