ben duygusuz muyum ki...etkilenmedim...
hayır değilim...bana çok saçma geliyor böyle şeyler...insan niye kocasına birini çok sevdin mi anlatsana der ki...alacağı cevaptan ne umar...en sevdiğim sensin'i duymak mıdır hayali...eee...duysa ne olacak...o adamı sevmişsin ki kocan...o adam da seni sevmiş ki karısısın onun...her sabah uyandığında gördüğüsün...insanların ağızlarından çıkanla uğraşmayı bırakın bence...yaşadığınız hissettiğinizle ilgilenin...bırakın maziyi...kendinize güvenin, hayatınıza, evliliğinize...geçmişte biri varmış da, çok sevmiş de...püfff....insan hayatı neden zehir eder ki kendie bukadar....
kendimi düşünüyorum da 7 sendedir sevdiğim deli gibi aşık olduğum canım sevgilim eğer ayrılsak unutabilirmiyim? asla bizde oğlumuzun adını koyduk şimdiden hem ailem hemde onun ailesi yıllardır biliyor duyuyorken nasıl başkasıyla olurum? her yerde anılarımız varken hangi olaya nasıl tepkiler vereceğini bile biliyorken bu kadar iyi tanıyorken nasıl bırakırım onu eşine üzüldüm ama sana daha çok üzüldüm yer doldurmaya çalışanlardan olmak zorunda kalmışın eşinin hatası atlatman lazım geriye bakmakla olmaz eşme artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?