bu kadar mı düşüncesiz olunur ya

normalde hayırlı zamanda gelsin diyordum ama en azından bebek olursa vakit geçer.kaynının ne işi var doğumda.Allahım sen sabır ver.
hayırlısı bakalım.çok hassas bir dönemmiş.ben kızkardeşim bile olsa rahat edemiyorum ki.zaten çok şükür herşeyi yapabiliyorum onca zamandır yalnızım.evi baştan aşağı temizledik eşimle.vee şimdiye kadar her şeyi ikimiz yaptık.bir zamanlar olsa bir anlamı olurdu yardımcı olmalarını isterdim ama geçti ben en sıkıntılı zamanlarımda yalnızdım şimdi şükürler olsun biz bize yetiyoruz

iyide bu 65 yaşındaki iş yapamıyorsa
dogumdan sonra size nasıl bakacak
eşine bi sor bunu

güldürdün beninormalde köyde her işlerini yapıyor hatta yaşlı dedeye de bakıyor.benim bir beklentim yok annem bir hafta geldiğinde bize bakar zaten eşimde her şeyi yapar amaç bize bakmak falan değil onlar torun görmeye geldiler.ben işimi zaten (eşim dışında) kolay kolay kimseye yaptıramam.

Ortada büyük bir sorun göremedim, aranızda iletişim kopukluğu olduğu için rahat edemiyorsunuz bu yüzden ne yapsalar sizi geriyor. Bence aldırmayın birazcık, gidin uzanın, yorulduğunuzda yardım isteyin.

Okurken ben bile gerildim
Birçok yerde de duydum genelde erkek ailesi, yardım değil yük oluyormuş
Keşke hiç gelmeselerdi, hele kayınpederin ne işi var doğuma yakın geliyomuş

En iyisi herkes kendi kızının doğumuna gitsin
Herkes en çok annesi ile rahat eder, nazı da geçer
Böyle huyunu suyunu bilmediğin soğuk nevale ve düşüncesiz bi kadın yardımdan çok stres yapar insana

Ben anlamadım yemeği, işleri sen yapacaksan bu kadın niye geldi tatile mi?
Lohusa olacaksın kayınpederin ne işi var belli ki baya duracaklar bi'de.
Hayır geldin yardımcı ol dur kısım sen yorulursun bi'kap yemeğini ben yapayım de. Eşin belli ki anlayışlı söyle sen de ağırlaştım ayakta duramıyorum yemek yapamıycam bugün de bi'kaç gün uzan kayınvalide yardıma geldiğini hatırlasın.
İp konusunda abartma ama ver örsün zaten ona başlayınca iyce yardımı unut

39.haftadasın doğumuna 1-2 hafta var yani senin yerinde olsam dünya umrumda olmaz.k.validenin gelme mantığı nedir sana yardım etmek destek olmak değil mi.o zaman köstek olmaya da çalışmayacak.boşver sen keyfine bak doğum yapmak üzeresin zaten.

walla ben ark niyet bulamadım arkadaşım gelirken neden şiş ip getirsinki yazık heveslenmiş senle beraber örmek istiyor ne var bunda oğlunun evi gelmek istemiş ne yapsın birazda onun tarafından bakmak gerek yanlış anlama ben kv değilimama biraz abartmamışmısın sanki
yemek elbette sen yaparsın belki onun yaptığını beğenmezsin diye düşünmüştür germe kendini iyi gözle bakmaya calışl
,yaptığın battaniye vsbeğenmese beğenmesin zevkler ve renkler tartışılmazbence

haklısın ama işte zoruma gidiyor bazı şeyleri içimden atamıyorum.bir ay kalacaklarmış.neyse herhalde ben de sıkıntı var bunalıyorum durmadan gözlem altında gibi olmaktan

işte malesef öyle.ben yıllardır yalnızım hep bir arada olmak şu an bile gerdi.bir ay nasıl dayanırım bilmiyorum.keşke çalışsaymışım dedim ilk defa evdeyim mutluyum derken birde bu kalabalık çıktı.şimdiye kadar bir çöplerini görmedik şimdi oğlumun evi kalabilirim istediğim kadar mantığı bana uygun değil.

tatile köyde bir sürü iş vardı hastaya bakıyordu burda hiç biri yok bir ay en az kalacaklarmış.canım benim kimseden yemek temizlik beklentim yokki zaten yapabiliyorum ben.ama rahatlıkları sinirimi bozuyor.ve çekinmemeleri.

Ortada büyük bir sorun göremedim, aranızda iletişim kopukluğu olduğu için rahat edemiyorsunuz bu yüzden ne yapsalar sizi geriyor. Bence aldırmayın birazcık, gidin uzanın, yorulduğunuzda yardım isteyin.

aynen dediğin gibi canım bir iletişimimiz yok çok açıkçası ilerisi içinde çok olmayacak malesef ben bir kere kırılınca kolay düzelemiyorum hoş kimsenin düzeltmek gibi bir niyeti yok.sadece eşim için katlanıyorum

haklısın ama işte zoruma gidiyor bazı şeyleri içimden atamıyorum.bir ay kalacaklarmış.neyse herhalde ben de sıkıntı var bunalıyorum durmadan gözlem altında gibi olmaktan

onlar aslında seni düğşünüyorlar lohusa dönemi için ee gelmeselrdide bu kez gelmedi diycektin hediyeyi neden sorun ediyosunki belki doğmasını bekliyorlar altın falan takacaklar benim kv ler öle yapmıştı
ama sana anne baksın kv uzak en yakını bile
fazla takma bırak nasıl diliyorsa öyle yaşasın araya anlaşmazlık sokma
erkekler annelerini birinde atıyorsa birinde koruyor nede olsa

benim sadece anneme ihtiyacım var oda bir hafta gelecek burda olmadığında da arayıp sorsam bile beni yönlendirir.buna inanıyorum.keşke gelmeseler.şimdiye kadar hangi derdime derman olmuşlar ki bugün yardım etsinler bana ben bu çocuğu yaparken Allaha güvendim bir tek.

emin ol gelmedi demezlerdim.en azından işleri vardı der geçerdim.canım evlenirken emanet bileziği takıp alan insanlar benim çocuğuma altın taksa ne olacak?ki takmayacaklarına da eminim.umursamazlar buna alıştım oğlunu umursamayan beni mi umursayacak

o zaman ver eline şişi dürtsün dursun dırdır etmesinde mecbur katlancaksın canım
seninkilerde bi alemmiş valla takamıyosun neden emanet takıyosun hiç takma
yüzde verme sen söle o pişirsin yemeği söle anne şu iş var eğilemiyorum falan de
zaten ağırlaşmışsındır canım

İnsanlar nasil böyle olmayi becerebiliyolar
ben olsam hayatta hamile birine ış yaptrtmam.
Ki gelinimse o kisi elini sıcak sudan soguk suya sokmam.
Allah sana yardim etsin bol bol da sabir versin ins.
Bebisn dogşun onunla ilglnirken onu untrsun ztn.
Saygndan dinlyomus gbi yap .
Ama duyma bendn sna tawsye
duyup uzlrsen bebegnde uzlr.
En fazla 3 hafta kalr bebek dogduktan snra.
Bence.

Beklentim yok deme tatile mi gelmiş yanına yardım diye mi?
Lohusa lohusa sen mi yemek yapacaksın peki?
Ee o halde 1 hafta kalsın gitsin.

takıp kendimi strese sokmayacağım inş.ama diyorum ya bu hataya
bir daha kolay kolay düşmem
canım sadec altın meselesi olsa keşke öyle odunluklar gördük ki ailecek allah kimseye yaşatmasın.eşim olmasa arada ve onu bu kadar sevmesem ben o düğünü başlarına yıkardım ama olmuyor işte neyse geçti allah rızası için dayanacağım ben vicdanımın sesini dinleyeceğim

inş. burda okurdum da zor diye birlikte olmak hakikaten zormuş.bende olsam yaptırmam hamile birine yanlış anlamayın ama benim zaten yaptıkları da içime sinmez.dediğin gibi bazen duymamazlıktan geliyorumyoksa kafayı yerim.zaten doğumdan sonra annem gidince kardeşimi çağıracağım böyle giderse.çünkü o halimle uğraşamam hepsiyle kardeşime iyi kötü her işi yaptırırım o da yapar...

Beklentim yok deme tatile mi gelmiş yanına yardım diye mi?
Lohusa lohusa sen mi yemek yapacaksın peki?
Ee o halde 1 hafta kalsın gitsin.

keşkeeeemmm ama daha bugün bir ay kalacaklarını ilan ettilerne yapayım ama bu ilk ve son olur zaten seneye hele işe başlarsam ihtimalde yok ha gider miyim yazın memleketlerine şimdiden yolunu yapıyorum küçücük çocukla o yola çıkmam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…