Biraz sıkılmışsın haklı olarak :)
Madem sana yardım etmeye gelmiş,kayınvalideni biraz teşvik edebilirsin.
Anne senin sarman başka türlü oluyor,canım çekti yapar mısın,X (eşin) senin sütlacını anlatıp duruyor,özlemiştir yapar mısın,biraz bulantım var,bugünlük yemek senden olsun vs...
Haftasonu gönder oğluyla alışverişe gitsinler,yün seçsinler.Gelirken hazır yemek alsınlar:)
Haftaiçi kayınvaliden örgüyle uğraşır.Onu da biraz meşgul etmek lazım.Yoksa boş boş dizdize kayınvalideyle zaman geçmez.
Kendi anneniz gelince yediği ictiği gözünüze görünmüyor herhalde. Hamileliğinize bile veremiyorum su tavırlarınızı...
çok şükür evime gelen kimsenin geldiği yediği içtiği gözüme batmıyor...bu sözü hak edecek ne yazdım merak ettim...
"Her öğün yemek yapıyorum, zaten maddi durumumuz iyi değil, masraflar ikiye katlanacak kayınpeder de gelince"
cümlenizdn.
Okurken ben bile gerildim
Birçok yerde de duydum genelde erkek ailesi, yardım değil yük oluyormuş
Keşke hiç gelmeselerdi, hele kayınpederin ne işi var doğuma yakın geliyomuş
En iyisi herkes kendi kızının doğumuna gitsin
Herkes en çok annesi ile rahat eder, nazı da geçer
Böyle huyunu suyunu bilmediğin soğuk nevale ve düşüncesiz bi kadın yardımdan çok stres yapar insana
hımmm herkes kendi kızının doğumuna gitsin,kızı olmayan ne yapsın
amannnnnnnn ben zaten hiç uğramayacağım.analarıyla yapsınlar ne yapacaklarsa.hediyelerimi de kargoyla göndereceğim.gelmemi istemeselerde orada burada hediye için gelmedi derler,neme lazım
Sıkılmış olabilirsiniz, ama bahane arıyor gibisiniz.
Hem arayıp sormadılar, evime ilk kez geliyor diye sitemleniyorsunuz, gelincede dayanamıyorsunuz.
Gelsede suç, gelmesede.
Iş yapmamasına gelince, siz yorulduğunuzda gidin yatın, eşinizden yemek isteyin, o hemen annesine paslar nasılsa
a aaa niye işleniyorsun ki? ayaklarım ağrıyor, yoruldum de, başım ağrıyor de, gece uyuyamadım de, geç odana.
uyu yat kalk, yemeği de bi zahmet o yapıversin hamile doğuma yakın birine yemek yaptırılır mı ya
bi de kayınpeder ne alaka ya, en cafcaflı zamanda
Ayy egem bizde kv olynca nasil olacak kimbilir....hımmm herkes kendi kızının doğumuna gitsin,kızı olmayan ne yapsın
amannnnnnnn ben zaten hiç uğramayacağım.analarıyla yapsınlar ne yapacaklarsa.hediyelerimi de kargoyla göndereceğim.gelmemi istemeselerde orada burada hediye için gelmedi derler,neme lazım
hımmm herkes kendi kızının doğumuna gitsin,kızı olmayan ne yapsın
öyle ters bir zamanki benim kendime zor hayrım var ve evet hassasım uzakken en azından boşveriyordum.yoo gelip gelmemeleri çok önemli değil ama kaldıramıyorum açıkçası.hasta nezle öksürüyor kadıncağız biliyorum benden ilgi bekliyor olabilir ama yapamıyorum evi anca toplayıp yemek yapıp oturuyorum.
dedim ya iş beklentim yok eşimle yapıyoruz.o her şeyi kendi yaparda annesine paslayamaz yani şunu da sen yap diyemez köyde yoruluyor dinlensin diyor zaten...ki haklı zaten alıştım galiba dediğiniz gibi abartmamaya çalışıyorum
Konuya da bir şey demeyi unutmuşum
Zaman geçince farkedeceksiniz ki çok küçük dertler bunlar
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız önemli olan tek şey gerisi hikaye...
Ayy egem bizde kv olynca nasil olacak kimbilir....
bu tur konulari okuyunca insan oglunun evine bile gidemicekmis diyorum....
neyse bende senin gibi yapacam hediyemi kargoyla yollicam.....
yada torun el opmeye gelirse hediyesiniverecem....
bi kuzumu kucağıma alayım hepsini eskisi gibi boş vereceğim inş.
Torun sevgisine gelmeden insanin cani cigeri evladi....Yemeyip yedirdigi ne zorluklarla uykusuz gecelerde buyuttugu evladi,Gun gelip el olmasindan korkutuyor....torunlarımı bile sevemeyeceğimi düşündürüyor bu konular.şimdi yeğenlerimi bol bol seviyorum,sıktıra sıktıra,boğuşa boğuşa.nasılsa kardeşim ses çıkarmıyor
Torun sevgisine gelmeden insanin cani cigeri evladi....Yemeyip yedirdigi ne zorluklarla uykusuz gecelerde buyuttugu evladi,Gun gelip el olmasindan korkutuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?