bu kadar mı düşüncesiz olunur ya

Biraz sıkılmışsın haklı olarak :)
Madem sana yardım etmeye gelmiş,kayınvalideni biraz teşvik edebilirsin.
Anne senin sarman başka türlü oluyor,canım çekti yapar mısın,X (eşin) senin sütlacını anlatıp duruyor,özlemiştir yapar mısın,biraz bulantım var,bugünlük yemek senden olsun vs...
Haftasonu gönder oğluyla alışverişe gitsinler,yün seçsinler.Gelirken hazır yemek alsınlar:)
Haftaiçi kayınvaliden örgüyle uğraşır.Onu da biraz meşgul etmek lazım.Yoksa boş boş dizdize kayınvalideyle zaman geçmez.

hiç gönlü var gibi durmuyor kibiz eşimle mutfağı temizledik eşim rafları sildi ben yerleştirdim o da gitti yattı
sana ip çıkardım bak istersen dedim ona da, halim yokki başım ağrıyor kollarım tutmuyor dedi
her zaman kullandığımz yastığı balkona çıkarmış niye diye sorduk küf kokuyor dedi
daha ben ne diyeyim görmezden geliyorum artık ne yapayım başka yarın eşim de yok merak ediyorum ne yapacağız?

Kendi anneniz gelince yediği ictiği gözünüze görünmüyor herhalde. Hamileliğinize bile veremiyorum su tavırlarınızı...

Kendi anneniz gelince yediği ictiği gözünüze görünmüyor herhalde. Hamileliğinize bile veremiyorum su tavırlarınızı...

çok şükür evime gelen kimsenin geldiği yediği içtiği gözüme batmıyor...bu sözü hak edecek ne yazdım merak ettim...

çok şükür evime gelen kimsenin geldiği yediği içtiği gözüme batmıyor...bu sözü hak edecek ne yazdım merak ettim...

"Her öğün yemek yapıyorum, zaten maddi durumumuz iyi değil, masraflar ikiye katlanacak kayınpeder de gelince"

cümlenizdn.

Sıkılmış olabilirsiniz, ama bahane arıyor gibisiniz.
Hem arayıp sormadılar, evime ilk kez geliyor diye sitemleniyorsunuz, gelincede dayanamıyorsunuz.
Gelsede suç, gelmesede.
Iş yapmamasına gelince, siz yorulduğunuzda gidin yatın, eşinizden yemek isteyin, o hemen annesine paslar nasılsa

Son düzenleme:
"Her öğün yemek yapıyorum, zaten maddi durumumuz iyi değil, masraflar ikiye katlanacak kayınpeder de gelince"

cümlenizdn.

iyi de onca şey yazdım da o kadar cümlenin yapılanın yaşananın arasından onlar mı kaldı elinde?ayrıca benim annem de gelecek bu hepsi için geçerli bir durum.benim kırgınlığım kaldıramadığım bu kadar yalnız bırakılmışken şimdi aynı evdeyken hal hatırda mı sorulmaz kızım ağrın varda mı denmez.kimseden maddi beklentim yok şuan.her iki aileden de.derdimi anlatamamışım çok özür dilerim vaktinizi aldım.ayrıca Allahtan korkmasam ve eşimin hatrı olmasa bana evlendiğim gece yaşattıkları bile yüzlerine bakmamam için yeterli.ama şu gün oldu eşimin hiç bir akrabasına çatık kaşla bile bakmadım bakmam da...

a aaa niye işleniyorsun ki? ayaklarım ağrıyor, yoruldum de, başım ağrıyor de, gece uyuyamadım de, geç odana.

uyu yat kalk, yemeği de bi zahmet o yapıversin hamile doğuma yakın birine yemek yaptırılır mı ya

bi de kayınpeder ne alaka ya, en cafcaflı zamanda

hımmm herkes kendi kızının doğumuna gitsin,kızı olmayan ne yapsın

amannnnnnnn ben zaten hiç uğramayacağım.analarıyla yapsınlar ne yapacaklarsa.hediyelerimi de kargoyla göndereceğim.gelmemi istemeselerde orada burada hediye için gelmedi derler,neme lazım

Bütün gelinlerin hayalindeki kayınvalidesin Egem Abla
Kızım yetişkin olsa senin oğlanlardan birine kızımı vericem diye bırakmazdım peşini

Konuya da bir şey demeyi unutmuşum

Zaman geçince farkedeceksiniz ki çok küçük dertler bunlar
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız önemli olan tek şey gerisi hikaye...

Son düzenleme:

öyle ters bir zamanki benim kendime zor hayrım var ve evet hassasım uzakken en azından boşveriyordum.yoo gelip gelmemeleri çok önemli değil ama kaldıramıyorum açıkçası.hasta nezle öksürüyor kadıncağız biliyorum benden ilgi bekliyor olabilir ama yapamıyorum evi anca toplayıp yemek yapıp oturuyorum.
dedim ya iş beklentim yok eşimle yapıyoruz.o her şeyi kendi yaparda annesine paslayamaz yani şunu da sen yap diyemez köyde yoruluyor dinlensin diyor zaten...ki haklı zaten alıştım galiba dediğiniz gibi abartmamaya çalışıyorum

canım yaptıramam hasta zaten alıştım galibabeklentimi de yok ettim en azından memnun ayrılsınlar ama beklediği ilgiyi canım cicimi gösteremem güleryüzlü davranmaya çalışıyorum elimden geleni yapıyor o kadar...

Ayy egem bizde kv olynca nasil olacak kimbilir....
bu tur konulari okuyunca insan oglunun evine bile gidemicekmis diyorum....
neyse bende senin gibi yapacam hediyemi kargoyla yollicam.....
yada torun el opmeye gelirse hediyesiniverecem....

canım tatlı dil diye bir şey var gelinine annesinden daha iyi anne olanlar var bunun hediyeyle gelip gitmekle ilgisi yok.saygı ve birazda sevgi ile ilgili...

kadın hava değişiminden hastalanmış,üstelik diyorsun ki köyde çok işi vardı.orada dinlenmeye vakti yoktur muhtemelen sana gelince de gerçekten yorgunlukları çıkıyordur.

yeğenim kolikli bir bebekti ve hiç durmazdı.annem kışları gidip kardeşime yardım ederdi.arada bana gelirdi yataktan kalkamazdı ama oraya döndüğünde hastalığa fırsatı olmazdı.şu anda kaynanan da bu durumda.evine ilk kez gelmiş kadın,huyunu suyunu bilmiyor.nasıl davranacağını kestiremiyordur

Konuya da bir şey demeyi unutmuşum

Zaman geçince farkedeceksiniz ki çok küçük dertler bunlar
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız önemli olan tek şey gerisi hikaye...

bi kuzumu kucağıma alayım hepsini eskisi gibi boş vereceğim inş.

Ayy egem bizde kv olynca nasil olacak kimbilir....
bu tur konulari okuyunca insan oglunun evine bile gidemicekmis diyorum....
neyse bende senin gibi yapacam hediyemi kargoyla yollicam.....
yada torun el opmeye gelirse hediyesiniverecem....

torunlarımı bile sevemeyeceğimi düşündürüyor bu konular.şimdi yeğenlerimi bol bol seviyorum,sıktıra sıktıra,boğuşa boğuşa.nasılsa kardeşim ses çıkarmıyor

bi kuzumu kucağıma alayım hepsini eskisi gibi boş vereceğim inş.

Ha şöyleee
Anneliğin tadını çıkarmak varken kendinizi ve bebeğinizi germeyin ne olur
Benim kayınvalidem kızım doğduğunda uyuyan bebeği uyandırıp ''annen sana meme vermedimi kızım'' diye diye severdi
Üzülmedim mi elbette üzüldüm o dönemde...
Ama geçti gittiii

Doğumdan sonra da yanınızda olduğu sürece lohusalığın da etkisiyle kayınvalideniz a dese batabilir size ama bu yazdıklarımı hatırlayın lütfen
Ve içinizden sürekli tekrarlayın;
''Sayılı gün çabuk geçer''

torunlarımı bile sevemeyeceğimi düşündürüyor bu konular.şimdi yeğenlerimi bol bol seviyorum,sıktıra sıktıra,boğuşa boğuşa.nasılsa kardeşim ses çıkarmıyor
Torun sevgisine gelmeden insanin cani cigeri evladi....Yemeyip yedirdigi ne zorluklarla uykusuz gecelerde buyuttugu evladi,Gun gelip el olmasindan korkutuyor....

Torun sevgisine gelmeden insanin cani cigeri evladi....Yemeyip yedirdigi ne zorluklarla uykusuz gecelerde buyuttugu evladi,Gun gelip el olmasindan korkutuyor....

maalesef bitane var bizde.elden el şuanda.allaha havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…