bu kadar samimiyet olur mu

mutluluk06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
323
1
26
Ankara
mrb arkadaşlar suan eşim yok birazdan gelicek hızlı hızlı yazıyorum,eşim işyerinde bayanlarla calısıyor,dün bayanın biri tesbih hediye etmiş bayan evli hamile,bende hamileyim bu arada,okadar sinirlendimki arabadan alıp dışarı fırlattım,oda çok sinirlendi ne var eşine gelmiş bir kaç tane oda getirdi bize ben aldım,suan konusmuyorum ,şimdi bu ne ya kafayı yicem ,sürekli bu kızdan bahsediyo biraz samimi kız,işte yok beni soruyomuş hamileliğim nasıl gidiyo falan filan,iş yerine bir kaç defa gittim,nöbet usulü çalıştıkları için kız yoktu,şimdi o kadar sinirliyim ki napıcam bilmiyorum

canım hemen kötü düşünme bence fazla tepki vermişsin eşinin dedikleri doğrudur
belki bir kaç tane getirdiyse hediye etmiş olabilir,bence daha fazla büyütme
hamilesin kendini üzmemeye dikkat et.

Ben de çalışıyorken her tatile gittiğimde tüm ofis arkadaşlarıma küçük küçük hediyeler alır gelirdim, hiçbirini baştan çıkarma gibi bir amacım da yoktu, bana göre nezakettir böyle şeyler, onların eşleri de böyle tepki veriyor muydu acaba dicem ama hiç sanmıyorum, tepkiniz çok anormal bence.

Alt tarafi tesbih, tam da hediyelik esya. Buyutulcek birsey yok.
Kendiniz pek insan icine cikmiyorsunuz galiba. Cogunlukla sosyallesmeyen insanlar boyle seylere takiyorlar da.

sen çalışmadığın için sana garip geliyor ne var bunda? evli erkek arkadaşlarımız bize sabahları poğaça alır, hatta sizin için taa bu böreği almak için çarşıdan geldim bile denilmiştir. yani arkadaşına jesttir bu. demek bunları duysan nolacak. çok normal eşine gelmiş bir kaç tane o da senin eşine de vermiş. böyle yaparsan hem kendini üzersin hem de eşinin gözünde puanın düşer.

Bence tepkinin sebebi tamamen hamilelikten kaynaklı hormonların tavan yapması, kendimden biliyorum herşeye aşırı tepki Çok rahatsız ediyorsa bayanla muhabbetleri eşinden seni tanıştırmasını iste. Hatta ailece görüşün

Kendi de hamile olduğu için, sizin hamileliğinizi soruyor bence kadın
Bi tesbih verdi diye ( hemde özel olarak almamış ) aşırı samimi olmuyorlar ki

iş arkadaşım daha geçen hafta umreden geldi.ofiste 2 bayanız,gelirken bize inci kolye ve küpe getirmiş (gerçek inci deildir elbet)

bu durumda kocamın beni öldürmesi gerekiyor dimi...

hamilesiniz üzmeyin kendinizi,dinlenin geçer....

Neden hemen kötü niyetli yaklaşıyorsunuz?
Çok abartmışsınız. Pek insan içine çıkmıyorsunuz galiba. İnsanın iş arkadaşlarıyla hediyeleşmesinde ne sakınca olabilir ki...

eşinizin daha önce böyle vukaatlarımı olduda hemen her hedıye konusu olunca şüpheye düştünüz

çünkü konu kendı başına böyleyse ve sız bukadar şüphelenıp tespihi attıysanız anormalık var

hem de inci. bak sen terbiyesize. kesin asılıyor sana hatta ileri boyutta. baksana inciler minciler

Cok komik gercekten,korkulur sizin gibi bayanlardan.Ozel olarak bir hediye verilmemis ki zaten.
İnsani iliskilerden hicmi haberiniz yok.Kadinin isi gucu yok evli barkli hamile sizin kocanizami bakacak yani...Hamilelik hormonlarida bir yere kadar.

şu kocalarınızın egosunu nasılda şişiriyorsunuz. bu kadarda korkmayın kadınlardan kimse sizin evin önünde sıraya girmiyor kocanız için. ayrıca erkeklerde hep mi kötü niyetli. hepimiz insanız. Allah yardımcınız olsun hamilesiniz belki bu nedenle aşırı tepki verdiniz ama bence kontrol edin kendinizi, yapacak adam öyle bi yapar ruhunuz duymaz. yapmayacak adamda böyle gelir karısına anlatır hiç yoktan başı ağrır. hem bayanda hamileymiş nasıl yakıştırıyorsunuz karnında melek taşıyan bir insana böyle şeyleri anlamıyorum

Sert bir mizaca lüzum yok, yardım isteyen endişeli bir insan var karşımızda. canım benim hormonların aşırı tepkiler vermene bazen sağlıklı düşünememene sebep oluyor :) gerilme boşuna bunda art niyet yok, olayın içinde boğuldun muhtemelen ama biraz zaman geçince sen de anlayacaksın, hatta üzgün olduğunu ve aşırı tepki verdiğini söyle bebişinizi göster öp kocanı çözülsün :) inan hiç gerek yok bu gerilime, hamilelik falan derken olay yapmışsın :)

görende tespih değilde çamaşır hediye etmiş zanneder..kıskançlığında mantıklısı olsun bari :)

bu aralar amma moda kocasını boğanlar,kafasını kıranlar sinirle buraya konu açıyor.sonra kızlar kötü olup koca aklanıp paklanıyor.

arkadaşım tespih getirmiş yahu.kötü bi hediye değilki.sürekli kızdan bahsetmesinden hoşlanmazsınız bunuda direk söyleyin.
ama tespihi fırlatarak zaten kıskanç rolündesiniz .

çok abartmışsınız bence.benim eşim de hep bayanlarla çalışıyor.onu aradığımda işteki bayanlarla konuştuklarını şakalaştıklarını duyuyorum. E ben de işteki erkek arkadaşlarımla şakalaşırım oturur kahve içerim. Çok normal yani o tespih durumu da. Bence de siz biraz sosyalleşmelisiniz. Ya da kocanızı eve kapatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…