bu kadar samimiyet olur mu

bence eşiniz bi özrü hakediyor..
hatalı davranmışsınız..
benim eşim de umreden geldiğin de erkek iş arkadaşlarına tesbih, bayan iş arkadaşlarına yüzük getirmişti..
adamın aklında yoksa da böyle davranarak aklına sokarsınız..
kendinizden soğutursunuz...

Ayrıca benim için hediyeler çok kıymetlidir, düşünülmüş, verilmiş, çok anormal bir durum olmadıkça bana alınan hediyeyi eşim de olsa kimse atamaz, büyük saygısızlık bence, eşinize bir özür borçlusunuz, ben olsam kıyameti koparırıdım, adam hamilesiniz diye tepki vermemiş.

ben de olsam aynı şeyi yapardım,direk dışarı atardım kimse kusura bakmasın.. ne ben kimsenin kocasına hediye alırım ne de kimse benim kocama alsın ..

samimiyet derken?bütün gün aynı yerde çalıştığı insana hediye vermiş yalnızca ona da değil
sizde hamile olduğunuz için ortak noktanız var diye sormuştur abartılacak bişey yok ortada
bence eşinizi bunaltmayın böyle şeylerle
neler okuyoruz burda

Ben de konu sahibinin asiri tepki verdigini dusunuyorum. Insanlari bu kadar sahiplenmeyin. Her kisi once bir bireydir. Bir erkek yalnizca sizin KOCAniz degildir. O bir baskasinin da en yakin arkadasidir, birilerinin oglu, birilerinin babasidir. Birilerinin sinif arkadasi, birilerinin is arkadasi, birilerinin komsusudur. Sizin kocaniz oldu diye hayatinda geri kalan diger insanlari yok saymasini beklemeyin.

Isyerindeki kadinin sadece bekar is arkadaslarina hediye vermesi biraz tuhaf, hatta manidar olmaz miydi?

Ben esinizin yerinde olsam bundan sonra sizinle hic bir seyimi paylasmazdim. Yakinda yalanlarini yakalamaya baslarsaniz sasirmayin diye yaziyorum.

anladığım kadarıyla kadın eşine özel bir hediye vermemiş ki işyerine birkaç tesbih getirmiş birini de eşin almış ben bunda aşırı samimiyet görmedim :44:ama seni başka rahatsız eden durumlar varsa bilemem.şu durumda tepkin abartılı olmuş bencede eşinin gönlünü almalısın canım

güzel bir cevap olmuş.. ben bir de doğum günlerinde hediye yolluyorum, onlar da bana yollarlar. bu güne kadar böyle bir tepkiyle karşılaşsaydım tepkim ne olurdu tahmin edemiyorum :) konu sahibi arkadaşım siz iş çevresini nasıl düşünüyorsunuz yahu? insanlar ömürlerinin yarısını o ofiste geçiriyorlar, doğal olarak konuşuyorlar, gülüyorlar, hediyeleşiyorlar.. siz buradan "asılmak" manasını çıkarıyor olabilirsiniz çalışanlar için ise ofis içindeki bağları güçlendirmektir.. ayrıca size ait olmayan bir hediyeyi dışarı atma hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz anlayamıyorum..

hani bazen denir ya 'kadın senin kocanı ne yapsın' diye işte bu tam bu konuya göre bir laf.(herzaman geçerli değil bu laf)
ne var yani bir tesbih verdiyse alıp kaçmadı ya kocanı,yada attın tesbihi kadıncağız tabana kuvvet deyip kaçtımı kocanızın yanından
yani bazı bayanlar gerçekten abartıyor,kocalarını tüm kadınlar kaptı kapacak gözüyle bakıyor.tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış

Sadece tesbih almış yahu üstelik tek senin eşine değil, iş arkadaşlarına.
Çok gereksiz bir tepki olmuş bence de..
Uzatmak zararınıza olur..:26:

bence de tepkiniz abartılı bunda hiç bir şey yok. bizimde iş yerimizde bu tarz hediyeleşmeler oluyo. fazla olan bir şeyi paylaşmış arkadaşlarıyla bunlar insanlık ilişkileri için güzel şeyler hem paylaşmak kadar güzel ne var hayatta. benim iş yerimde tatile yada bi yere gidenler filan mutlaka hediye getirir. sanırım hamilelik psikolojisinden insanlar hamileyken hep aldatılma korkusu içinde olur ama eşiniz sizi bu yüzden aldatsa hamile biriyle aldatmaz emin olun :) üstelikte bayan ne kadar kibar bir insanmış durumunuzu filan sormuş teşekkür etmeniz gereken yerde kadını günahını almışsınız birde. bence ne kendinizi nede eşinizi bu sebeplerden üzmeyin

Bence kadın incelik yapmış. Herkese verirken eşinize vermemesi kabalık olurdu. Ben ki kadın erkek ilişkilerinde oldukça tutucu bilirim kendimi, bana bile garip gelmedi. Sizinki hamilelik psikolojisidir diye tahmin ediyorum. Eşinizle aranızı bozmanıza değmez.

abartıyorsun. bu kadar kıskançlığa anlam veremiyorum ben yaa. bunun sevgiyle de alakası yok ayrıca. herkes de bir seven kıskanır algısı. seven belli bir derecede kıskanır. kendine ve karşısındakine güvenmeyen saçma sapan şeylerden kıskançlık krizlerine girer.

burada ne var bunda neden kıskanıyorsunuz diye yorum yapanlar daha sonra ALDATILDIM diye konu açıyorlar...

bunun kıskançlıkla bağlantısını anlayamadım? deli gibi kıskanınca aldatmıyor mu erkekler ? adamın içinde varsa sen istediğin kadar kıskançlık krizlerine gir herhangi bir etkisi olucağını sanmıyorum

burada ne var bunda neden kıskanıyorsunuz diye yorum yapanlar daha sonra ALDATILDIM diye konu açıyorlar...

Ben tam tersi sanıyordum. Deli gibi kıskananları zamanında gördük. Amaç "deli" gibi değil dozunda kıskanmaktır. Küçük bir hediyeden anlam çıkarıp dünyayı başına yıkmak değildir. İnsanlara kadın erkek değil de öncelikle "insan" gibi bakmanızı öneririm.

tabi ki deli gibi kıkanmak hoş değil ama şu da bir gerçek ki yani benim düşüncem bi bayan ve erkek çok fazla samimi olmamalı.ve bir hadisimiz var bir bayanla bir erkek yalnız kaldıklarında üçüncüsü şeytandır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…