bu kadar samimiyet olur mu

yok sadece tesbih olayı değil sürekli ondan bahsetmesi canımı sıkıyor

ben 6 yıldıur calısıyorum,bende erkek arkadaslarla calısıyorum,tabiki muhabbet ediyoruz ama eşimin öle değil sürekli o kızdan bahsediyo,yok şöyle yok böyle

Cnm ben bu tip konularda son derece hassas bir tipim ama buna rağmen çokta art niyet göremedim. Benimde iş ortamında abi gibi gördüğüm insanlar var yani. Ayrıca eşine özel bir durum yokmuş, diğer iş arkadaşlarınada hediye etmiş birde senide soruyormuş eşine. Bence neden biliyormusun eşine iyi niyetli olduğunu göstermek için.

Kadını tanıyorsan ve gözün getirmiyorsa bilemem ama bu olay için eşine bu kadar kızma birde adamın aklına sokma cnm.

Bu arada sahiden iyi niyetli bir insanın günahına girmiş olabilirsin bu tip konularda dikkatlide olmak lazım. Sevgiler...

fazla mı abartılmış bu konu acaba ? bu devirde kimseye güvenememekten kaynaklı herkes eşinin birileri tarafından havada kapılacağını sanıyor... insanız biz tesbih hediye etmesinin neresi yanlış ben çözemedim... ben evliyim benim düğünüme gelen çok samimi arkadaşım aramız biraz bozuk olduğu için ofisime çiçek yolladı... ki bunu eşimde biliyor... ama hiçbir şekilde böyle bir tepki vermedi... sizin düşündüğünüz gibi düşünseydi şuana kadar çoktan boşanmıştık valla...

insanlar birbirlerine hediye verir, birbirleriyle muhabbet eder... üstelik kadın hamile... hamileliği sırasında işi gücü yok eşinizimi ayartacak allasen... hamileliğinizden kaynaklı fazla tepki veriyor olabilirsiniz.. kolay değil hormonlar alt üst durumda.. ama biraz daha sakin olmayı deneyin...

Benden sana tavsiye essegin aklina karpuz kabugu sokma sinirin ziplasada kendini isir ama ona belli etme ve asla g.tnu kaldirma.Yapmayacak adam bile yapacak hale geliyor emin ol, sen dunyanin en kontrol mekanizmali insani ol kendini yediginle kalirsin

Ne bu modernlik böyle şaşırdım kaldım. Yapmayın kızlar gözünüzü seviyim uzak durun şu evli erkeklerden gidin kime hediye verecekseniz verin aklım almıyor bunu onaylayanları, ben de çalışıyorum benim de iş arkadaşlarım var ama her zaman mesafeliyimdir kimse bana hediye veremez haliyle bende vermem. Sosyallikmiş yerim sizin sosyalliğinizi güzel gösterişli bir bayanım erkekler bin kere de kardeş bacı muhabbeti yapsınlar arada nasıl baktıklarına her bayan gibi bende şahid oluyorum bir de hediye vereyim onlara vay be ben aklımı peynir ekmekle yemedim bin tane tesbihimde olsa birini yanlış anlaşılır korkusuyla asla bir erkeğe vermem. Siz istediğiniz kadar iyi niyet diyin ERKEKLE KADIN DOST OLAMAZ ATEŞLE BARUT UNUTMAYIN

İş ortamında mesafeli durulur bunu hiç kimse öğretmedimi size ondan sonrada " nasıl oldu biz bile anlamadık " dersiniz

Yazık valla yazık bazen bir kadının bir kadına yaptığını erkekler yapmıyor, her zaman bir ihtimalle yaşamalıyız ya yanlış anlaşılırsak demeliyiz, " ben ona hep abi gözüyle bakar bütün derdimi anlatırdım sonra hiç beklemediğim anda beni taciz etmek istedi" ne kadar tanıdık bir hikaye öyle değil mi sen sonuçlarını düşünmeden hareket et sonrada erkek suçlansın

Vermeyin kardeşim evli erkeklere vermeyin. Almayalım biz bu kadar modernliği

farkındaysanız konu sahibi hamile kızlar
dolayısıyla hassas olması ve hatta naz yapması doğal ve gerekli..
hediyeleşme konusundaki fikrimi yazmıcaktım ama neyse
gerek yok böyle olaylara ama doğru biz son zamanlarda iyce bi modernleştik toplumca dimi
öte yandan o bayan da hamileymiş zararsızdır dyerek teselli ediyorum kendimi ama nafile..
konu sahibi bence sen de soğukkanlılığını koru naz yapma vs haklarını başka konulara sakla
şimdi eşinin durduk yere aklına düşürüyosun böyle bişiyi ve zamanla adam kıskanılmaktan hoşlanacak ya da
direk böyle bi eyleme itilmiş hissedecek ve devamını getirecek dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…