bu kadar samimiyet olur mu

Kadın konu sahibinin eşine özel hediye almamış ki. Muhabbeti de konu sahibinin hamileliği üzerine. Bu hadis doğrudur, yalnız orada başkaları da var. Bu kadar ince düşünüyorsa eşinin bayan olan bir yerde çalışmasına izin vermesin. Herşey tamam da hediye verince mi tü kaka... Eğer kadını boş yere sırf herkese aldığı hediyeyi konu sahibinin eşine de aldı diye adamda gözü olduğu iddia edilirse bunun vebali daha büyük olur.

burada ne var bunda neden kıskanıyorsunuz diye yorum yapanlar daha sonra ALDATILDIM diye konu açıyorlar...

evet, sıradan bir hediye için dünyayı kocasının başına yıkan kadınlar hiç aldatılmıyormuş, öyle diyollaaa

kaldı ki burada bire-bir, özel, mahrem, iç gıdıklayıcı, tahrik edici bir hediyeleşme yok.. hediyeleşmek sünnettir sevgili üye.. sıradan bir çam sakızı-çoban armağanı olayı var..

iyide konu sahibini anlattığından siz samimi birşey çıkarttınız mı ben çıkartamadımda

yanlış düşünüyorsun bence cnmm ben kocan ve o kız arasında samimi bişi görmedim

tesbih yani sonuctaa nasıl bir art niyetle verilmiş olabilir ki çekerken beni hatırla diyecek hali yok yaaa kadıncagızın bunun için üzme bence kendini ortada hiç bişi yok

burada ne var bunda neden kıskanıyorsunuz diye yorum yapanlar daha sonra ALDATILDIM diye konu açıyorlar...

çok iyi niyetlisiniz, gerçekten kıskanmayanların aldatıldığını mı düşünüyorsunuz ?

aldatılmak kadının yaptığı ya da neden olduğu bir fiil değildir. tamamen erkeğin karakteri ve imanıyla alakalıdır bence. o nedenle kıskançlık yüzünden gereksiz yere eşimle tartışmalara girmem. Allah korusun aldatılırsam da üzülürüm ama asla dünyanın sonu olmaz. karaktersiz imansızın tekiymiş der yoluma devam ederim. tabiki Allah kimseye yaşatmasın

Bu kadar art niyetin fazlası zarardır insana her zaman.

Kadın tespihi verdi, siz arabadan fırlatıp attınız,
ne oldu?
Olan yine size oldu değil mi?
Boş yere sinirlerinizi harap ettiniz.

Hamile halinizle yapmayın kendinize bu kötülüğü
bebeğinize yazık ....

yani hangi samimiyet anlayamadım ben? ortada birşey yok bende evliyim ve çocuğumda var ben de iş arkadaşlarıma bazen hediye alıyorum yani kız hamile doğum yapınca siz ona o da size illa hediye getirecektir yani bunlar adettendir eşine gelmiş tesbih ne var bun da? senin hamilellikten kafan karışmış canım takma böyle şeyleri kızla tanışınca boşuna evham yapmışsın diyeceksin

Bence kıskançlığın dozunu biraz fazla kaçırmışsınız siz.
Ben hamile olduğum zamanlar eşimin iş yerinden arkadaşları sorardı hep nasıl geçtiğini vs...
Ben hiç art niyet aramadım altında valla ne kötülük var ki sormalarında
Geçen sene eşimle memlekete gitmiştik ve kızlara birer adet buzdolabı süsü almıştık.
Hatta ben dedim eşime alalım kızlara birer tane diye
Kızlar da bir yere gittikleri zaman eşime getiriyorlar ufak hediyeler biblolar buzdolabı süsleri kartlar o şehrin meşhur olan başka birşeyinden...
Hiçbirinde de kötü bir düşünce hissetmedim sorgulamadım tepki vermedim.
Çünkü gereksiz .
Herşeyin fazlası zarar arkadaşım.Güzelce özür dile eşinden telafi et.
Birdaha da böyle ufak şeylerle kırma adamın kalbini .:13:

anladığım kadarıyla konu sahibesini kızdıran asıl şey, Yanlış anlamadıysam eşinin durmadan o bayandan bahsediyor olması.
Bunun doğal sonucu olarak o tesbih de (yine o bayandan bahsedilmeye başlanıldığı bir anda) öfkeyle birlikte (o bayanı hatırlattığı için)imha edilmiş...

Empati kurmaya çalışalım;
Konu sahibesinin eşi açısından olayı tam terse çevirelim,
Farzı misal konu sahibesi iş yerindeki bir beyefendiden bir tesbih hediye almış. Ve konu sahibesi evde durmadan bu beyefendiden bahsediyor.

Eğer söz konusu eş bu durumdan rahatsızlık duyacaksa ( ki muhtemelen duyacaktır) ozaman bu beyefendi konu sahibesini empati yaparak anlamaya çalışsın ve onu üzmemek için biraz daha dikkatli davransın inşAllah.

Son düzenleme:

bence anormal düşünüyorsunuz özel alınan bir hediye değil ,ayrıca onlar iş arkadaşı siz eşinizi kıskanıyorsunuz diye işyerınde bayanlarla konusmayacak diye birşey yok hamileliğinizin tadını çıkarın kafanızı bunlarla doldurmayın

Evet ben de boyle dusunuyorum tek olay tesbih vermesi degil.

normal bi iş arkadaşından öte bişey göremedim bende valla...
gebeliğin verdiği hassasiyet durumuna bişey diyemem tabi..
yinede sakin olup güzelce düşün bişey yok bunda...
boşuna huzurunuzu bozma..
ne güzel bebek bekliyosuz böyle kuruntularla yorma kendini...

Birsey olsaydi esin o kadinin tesbih verdigini soylemezdi.Ayrica kadin kocana birsey hissetse seni sormayi birak senden bahsetmek bile istemezdi.

bence biraz abartmışsınız. bene aşırı kıskanç biriyimdir ama sonuçta işyerine fazla getirmiş eşinizd içinden seçip almış öyle değilmi. özel bi hediye etme olmamış. hem iş arkadaşları arasında olur bu tarz şyler. tabi yinede sizin gözünüz üzerlerinde olsun. bişey olduğunu sanmıyorum ama. bence rahat olun gerilmeyin bu kadar

arkadaslar tüm yorumşlarınızı okudunm çok teşekkür ederim,çogunuz kıskanç bulmuş ama,sürekli kızdan bahsetmesi eşimin ona ilgisi varmış gibi hissettiriyo sadece tesbih olayı değil,yok kilo almış yok forma almıiş yok eşi surda calısıyo birsürü bayan var,ama nedense hep ondan bahsediyo artık iyice dolmustum hediye olayındada patladım

bende çalışan biriyim emin ol iş yerindeki arkadaşlarıma bende hediyeler alırım kocamada verirler
takmayın kafanıza bence.

Tesbih veren kadın tarafından kurulan bir samimiyet yok ortada.. Hatta ortada bir samimiyet yok.
Eş hep ondan bahsediyor; sorun bu; olsa olsa kendi kendine gelin güvey olmaktır bunun adı.

Tesbih veren kadın tarafından kurulan bir samimiyet yok ortada.. Hatta ortada bir samimiyet yok.
Eş hep ondan bahsediyor; sorun bu; olsa olsa kendi kendine gelin güvey olmaktır bunun adı.

evet demek istediğim bu sürekli ondan bahsetmesi,çok sıkıldım tesbih olayındada patladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…