- 24 Haziran 2011
- 23.466
- 48.918
- 798
- Konu Sahibi mutluluk06
-
tabi ki deli gibi kıkanmak hoş değil ama şu da bir gerçek ki yani benim düşüncem bi bayan ve erkek çok fazla samimi olmamalı.ve bir hadisimiz var bir bayanla bir erkek yalnız kaldıklarında üçüncüsü şeytandır diye
burada ne var bunda neden kıskanıyorsunuz diye yorum yapanlar daha sonra ALDATILDIM diye konu açıyorlar...
tabi ki deli gibi kıkanmak hoş değil ama şu da bir gerçek ki yani benim düşüncem bi bayan ve erkek çok fazla samimi olmamalı.ve bir hadisimiz var bir bayanla bir erkek yalnız kaldıklarında üçüncüsü şeytandır diye
burada ne var bunda neden kıskanıyorsunuz diye yorum yapanlar daha sonra ALDATILDIM diye konu açıyorlar...
mrb arkadaşlar suan eşim yok birazdan gelicek hızlı hızlı yazıyorum,eşim işyerinde bayanlarla calısıyor,dün bayanın biri tesbih hediye etmiş bayan evli hamile,bende hamileyim bu arada,okadar sinirlendimki arabadan alıp dışarı fırlattım,oda çok sinirlendi ne var eşine gelmiş bir kaç tane oda getirdi bize ben aldım,suan konusmuyorum ,şimdi bu ne ya kafayı yicem ,sürekli bu kızdan bahsediyo biraz samimi kız,işte yok beni soruyomuş hamileliğim nasıl gidiyo falan filan,iş yerine bir kaç defa gittim,nöbet usulü çalıştıkları için kız yoktu,şimdi o kadar sinirliyim ki napıcam bilmiyorum
mrb arkadaşlar suan eşim yok birazdan gelicek hızlı hızlı yazıyorum,eşim işyerinde bayanlarla calısıyor,dün bayanın biri tesbih hediye etmiş bayan evli hamile,bende hamileyim bu arada,okadar sinirlendimki arabadan alıp dışarı fırlattım,oda çok sinirlendi ne var eşine gelmiş bir kaç tane oda getirdi bize ben aldım,suan konusmuyorum ,şimdi bu ne ya kafayı yicem ,sürekli bu kızdan bahsediyo biraz samimi kız,işte yok beni soruyomuş hamileliğim nasıl gidiyo falan filan,iş yerine bir kaç defa gittim,nöbet usulü çalıştıkları için kız yoktu,şimdi o kadar sinirliyim ki napıcam bilmiyorum
anladığım kadarıyla konu sahibesini kızdıran asıl şey, Yanlış anlamadıysam eşinin durmadan o bayandan bahsediyor olması.
Bunun doğal sonucu olarak o tesbih de (yine o bayandan bahsedilmeye başlanıldığı bir anda) öfkeyle birlikte (o bayanı hatırlattığı için)imha edilmiş...
Empati kurmaya çalışalım;
Konu sahibesinin eşi açısından olayı tam terse çevirelim,
Farzı misal konu sahibesi iş yerindeki bir beyefendiden bir tesbih hediye almış. Ve konu sahibesi evde durmadan bu beyefendiden bahsediyor.
Eğer söz konusu eş bu durumdan rahatsızlık duyacaksa ( ki muhtemelen duyacaktır) ozaman bu beyefendi konu sahibesini empati yaparak anlamaya çalışsın ve onu üzmemek için biraz daha dikkatli davransın inşAllah.
Tesbih veren kadın tarafından kurulan bir samimiyet yok ortada.. Hatta ortada bir samimiyet yok.
Eş hep ondan bahsediyor; sorun bu; olsa olsa kendi kendine gelin güvey olmaktır bunun adı.
Evet ben de boyle dusunuyorum tek olay tesbih vermesi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?