Bu kadarınada pes artık yaaa....

Görümcelerin kralıııı
Senin şu tavırları gördükçe evdekine ekmek su veresim gelmiyor. Boşayıp fahri görümcelikten reel görümceliğe terfi ettiresim var seni sjdksjsjalsjjs

Ben hıc bılezık vs dıkkat edemezdım ve ta etını kadın bı sene yıyor mu nerden bıleyım yok kı kurbanını dagıttıktan sonra tutuyordur yok yanı napsın yok

Nefret ettiğim yok ama sevindim o bana yaptı kendi buldu ilahi adalet bu işte oh falan da demedim çok şükür kötü değilim iyi olmaları için dua edecek hiç değilim.Yuva yıkanın yuvası olmaz.Olur sen de çıkarım

Valla helal olsun hani magazin haberlerinde kırparlar ya aynen öyle olmuş ya o işleri yapıp yat kat sahibi olmuşlar hehebirbirlerinden kaçırdıkları için amelelik yapmışlar işte yazık bende yatıyorum oh mis

Ozaman az ötede oynayacaksın.
Yakında evi de alsınlar altınızdan bakalım neye öteceksin ?

Tak onlarıda mı onlar alacak kocandan ıstıcen ben takıp takıştırmak ıstıyorum dıye yok artık altınlarıda mı onlar yapcak
Konu sahibinin tek derdi zavallı insanların çıkarıp canlarını da bunlara vermeleri. Ama o hiç çalışmasın, kv kp evlerini versin herşeylerini bunlara harcasın bu yan gelsin yatsın. He hee gülüm he.

Demek ki eşinizin sorumsuz olduğunu annesi biliyor , sizinle paylaşması gerekeni annesi de biliyor , annesi bu huyunda vazgeçeceğini sanmıyorum

Ben hıc bılezık vs dıkkat edemezdım ve ta etını kadın bı sene yıyor mu nerden bıleyım yok kı kurbanını dagıttıktan sonra tutuyordur yok yanı napsın yok

Akrabamdan ornek vermiştim ya asgari ucretli, ailesinin evinde oturuyorlar diye heh o gelinin aile evini gordum ben, bir göz odaydi neredeyse.
Geldi 3+1 kaynanasinin evine evlendi, olur olmaz herşeyi böyle zenginlik belirtisi zannediyor hala. Kurban eti yaristirmak, zekat parasi yariştirmak gibi.
Neyse ne diyeyim.

Konu sahibinin tek derdi zavallı insanların çıkarıp canlarını da bunlara vermeleri. Ama o hiç çalışmasın, kv kp evlerini versin herşeylerini bunlara harcasın bu yan gelsin yatsın. He hee gülüm he.
Hayır canım kendi hayatlarına baksınlar eşimden annesi Kontur harçlık dilenmeye bile kalktı yuh yani iki emekli üç kira giriyor evine soframdaki salatayı poşete döktü götürdü

Oğluda bır halt değil valla ben olaydım ohhooo çıkarmıştım böyle her şeyı laf edecekler hee çıkartıp hadı kendınız çalışın yıyın totonuz yetsın

Gercekten soruyorum ne yaptilar size bu kadar nefret buyutmussunuz icinizde. Ev ve vaat edilip yapilmayanlar haric. Gercekten merak ettim

Görümcelerin kralıııı
Senin şu tavırları gördükçe evdekine ekmek su veresim gelmiyor. Boşayıp fahri görümcelikten reel görümceliğe terfi ettiresim var seni sjdksjsjalsjjs
aaahhh ahh , LivreAmour asıl sen zamanında benim karşıma çıkacaktın ki alem gelin görecekti, geç kaldım kader utansın bebeğim

Oğluda bır halt değil valla ben olaydım ohhooo çıkarmıştım böyle her şeyı laf edecekler hee çıkartıp hadı kendınız çalışın yıyın totonuz yetsın
Kim laf ediyor biz mi ? parayı soran kim pardon hahahahhaahahahah benim rahatsız olduğum hayatımıza müdahale edilmesi sadece bu ben ailemde görmedim

Neden işinize gelmeyen yorum olunca tersliyorsunuz. Amma değerli kocanız var aman paşaya laf edilmesin

Kim laf ediyor biz mi ? parayı soran kim pardon hahahahhaahahahah benim rahatsız olduğum hayatımıza müdahale edilmesi sadece bu ben ailemde görmedim
Ev ıcın ev benım çıkarırsa yasal haklarımı absurt bır şekılde dıyen sız ee zamanında da ıstedığınız altınları yapmamıştı eskı konularınızdan bılıyırum bu konuda ayrı cephe almıştınız dahada varda neyse

aaahhh ahh , LivreAmour asıl sen zamanında benim karşıma çıkacaktın ki alem gelin görecekti, geç kaldım kader utansın bebeğim
Cağnımmm cannanım görümcem benim. Gel elele tutuşup olay mahallini terkedelim, yoksa ben kendimi tutamayıp ban yiyeceğim. Bu hisleri besleyen biri yüzünden ceza almak istemiyorum

Hehe uydurun buyrun hatırladığınız kadar yorumlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…