Bu kadarınada pes artık yaaa....

Seni komık senı hınzır senı
Evet komiğim gerçekten severim ama beni sebepsizce defalarca üzmüş insanlara içim soğumuyor ne derseniz deyin ben hiçbir zaman rol yapmadım ne eşime ne ailesine karşı ama onlar iki türlü oynadı hep ilahi adalete güveniyorum sonuçlarınıda görüyorum çok şükür.

Hep samimi ve gerçektim ama insan nasıl bakarsa öyle görüyor eyvallah
Samimi misiniz bilmem ama gerçekçi değilsiniz.
Bu kadar beğenmediğiniz bir ailenin üyesi olmaya devam etmeniz, nefret ettiğiniz insanlara muhtaç olmanız geriyor sizi. Mutlu değilsinz ve inat uğruna mutsuzluk içinde sürdürüyorsunuz.
Eşiniz beklediğini tavrı sunamayan sorumsu biri, birey olamayan güdülen biri. Buna da sayfı duyamıyorsunuz
Tek motivasyonunuz ailesine rağmen boşanmamak. Bunu yaparken ama yine kendinize zarar veriyorsunuz. Gençliğini kötü evlilik, beğenmedğin bir kayınaileye kötücül hislerle heba eden sizsiniz

Bızde sana dıyoruz kı kocanla çalışıp ayrı eve çıkın işte huzurun olur yanı çocuğun yok ılerde oluncada bırıkımın olur bırınız kıra oder bırıkım yapar dığerı evın masraflarını karşılar bunada yok dıyorsun ne dıyelım sana ilerde senın çocuğunda olucak o kadının yerıne koy kendını ya ılerde gelının her lafının altında buzağı ararsa senı bır şey yokken nefret edıp kötü davranırsa sen öyle yapıyırsun demıyorum böyle olursa dıyorum

Onlar benim ailem değil hiç olmadılar olamazlarda zaten aile kavramı yok ki onlarda kim kimden ne koparırsa.Çok şükür mutsuz değilim onların bu tür davranışları benim gerçek niyetimi ortaya koyuyor ve eşim görüyor.Kendime zarar verdiğim onları tanıyıp ilişkilerini biliyorum yakın uzak mal ortada yani..Ben kötü his beklemiyorum ne beddua ediyorum ne beter olsunlar eee mutsuz şeyler yaşayıncada acımıyorum en güzel günlerimi mahvedip eşimle beni hiçbir sorunumuz yokken ayırmak isteyen insanlara ilahi adalet birbir tecelli ediyor çok şükür.
Bu arada daha önce annemi aşağılap 40 gün yasin okuyup bana beddua edecektiniz lütfen konularımda gelip olumlu yönde yorumlar yapmayın işinize bakın.

Valla olur da çocuğunuz olursa öyle bir aileniz olacak ki şaşarsınız.
Gerçekçi olmanızı öneririm.

Valla olur da çocuğunuz olursa öyle bir aileniz olacak ki şaşarsınız.
Gerçekçi olmanızı öneririm.
Çocuk düşünmüyorum ama olursa tabiki onları bilecek eşimle görüşülür ben onlar değilim çok şükür güzel bir aileden geldim bilirim aileyi.Onlar özel günlerde bizi es geçiyor eee bizde eş geçeriz ne var bir bayram bir seyran oda olur.

madem çalışmaya ayrı eve çıkmaya karşınız ve bu kadar iyi gorgulu varlikli bir aileden geliyorsunuz biraz da sizin babanızin evlerinden birinde oturun, kv nizin cenesi kapansin böylece tenezzül de etmemiş olursunuz bu kötü aileye

Benim annem bir kaynana çok şükür gelinine laf etmez oda buzağı aramaz arayıp can sıkma hayatlarına karışmaz hiç görmediğim şeyler gördüm.Ben nerede ne konuşacağımı bilirim ama onlar bilmiyor.Bana alınan beyaz eşyadan eşimin babasına ne?Bu nasıl bir hadsizliktir böyle şeyler birikerek soğudum.Bu insanlar benim hayatıma sonradan girdi önceden yoktular ki bir önyargım yoktu güler geçerdim hatta neden kötü olsun derdim ama kötü olan kötü işte eşime üstünü vermemek ne demek planlanan ne az şeyler mi bunlar Allah rızası için elinizi vicdanınıza koyun.

Benim ailem varlıklı hiç demedim ki evimizde yok böyle bir yalanda söylemedik biz hep gerçektik ha illaki kalma meselesinw gelirse iki kış ailemde kalmıştık iki sene ev ısınmadığı için onlar bize kapı açtı

Yukarılarda aılemın durumu ıyı kardesınızın vs ışı ıyı bır suru şey dedınız sızın aılenızın hatta onlara kız vermez gıbı karşı taraf düşünmüştü dedınız

Evimizi iyi bulmuşlar eşyaları yani evet abileriminde işi iyi ama biri evli kendi halinde diğeri annemle varlık falan ne alaka eşim sanayide çalışıyor diye onu düşük görmüşler işte kendi gözlerinde tabi iki evi yanyana koyunca eşimin ailesinin evi kötü yani bayağı yoksa bizimki lüks falan değil normal onlar öyle görmüş

Yazmak istemedim ama kendi ailesinin maddi durumu eşinin ailesinden daha kotudur diye dusunuyordum ben, iyi olduguna inanmazdım.

Maddiyati iyi bir aileden olsa kvnin boynunda altin zincir var bilezik var diye zengin zannedip herseyin en iyisi yapilacak diye kosarak evlenmezdi. Şimdi kvyi begenmiyor ama yine de eminim eskisinden rahat olduguna. :)))

arkadaşım ev demişler vermişler, her şeyi en iyisini yaparız demişler, bir marangozla temizlikçinin yapabileceği en iyisi neyse onu yapmışlar, çalışmadan ve çalışmayı asla düşünmeden , kira vermeden , bol keseden zekatını kurbanını bile eksik etmeden yan yatıp yaşıyorsun....daha ne istiyorsun evladım sen bu insanlardan....çok zengin aile olsalar zaten seni alırlar mıydı?

Bu duruma gelmenize... Nasıl bu derece nefret ettiğiniz birinin oğluna sarılarak uyuyabiliyorsunuz ?
Benim kayınvalidemlerde tıpkı sizin gibi. Üstelik benim kendi ailem sizin ailenizden de kat kat varlıklı. Bunu hiç koz olarak kullanmadım ama. Cahiller diyorum, geçiyorum. Sevmiyorum evet, ve bunu hiç saklamadım eşimden de... Ama siz kadını eşi terketmiş oh diyorsunuz. Bunun adı kötülük. Kötü olmak....
Efendiliğinizi korusanız daha şık olmaz mı ?
Hem nefret ettiğin kadının evinde ne demeye oturuyorsun derler adam. Böyle sallayacağına, kuru ekmek ye yaptığın efelik birşeye benzesin. Çık o evden

Eee ben niye takı takmıyorum o zaman niye hevesim yok onlar gibi kıyafet üstünden göstermiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…