Bu kadarınada pes artık yaaa....

E yalan zaten? eşiniz maaşından birikeni götürüp arkadaşım geri verdi dedi. Bu yalan değil mi? Dede doğru söylemiş, eşinizi yalancı durumuna düşüren de siz olmuşsunuz
Eşim yalan söyleye bilse dede inanırdı getirdim parayı falan demiştir o biliyorum.He eşimi yalancı durumunda düşürdüm bu kadarınada pes yaaa

Ev icin evlenip bu kadar mahkemelerle ugraşacaktiysaniz tapuyu görmeden imza atmasaydiniz sizde. Evi var dendi diye mahkeme evi size mi verecek saniyorsunuz.
Ne bilelim insanlar bu kadar yalan söylemez dedik kendimiz gibi bildik meğerse herkes için sözünden dönmek ne normalmiş okudukça anlıyorum.

Kuma olamam çünkü kocamla ben evliyim benimle yarışan kuma olur sanırım O kurbanda kesmemi istemiyor işte damadı askere gitti kızı kesti sözde birkez zekât bile vermedi o şükür ben her yıl hem kesiyorum hem veriyorum demiyorum ki 80 gramdan az olsun çok şükür benim verdiğim zekat onun iki katı ve onun verdiği 1 gram bile değil nasıl zekatsa hahhaha bu evde oturan oğlu hiç beni ilgilendirmez valla vermeseydi zaten anahtarı zor verdi eşime düğün günü kimin oğlu kıyafetlerini düğünden bir hafta sonra gidip alıyor ya vermedi resmen benim eşim damatlığıyla gezdi ooof şu reziller yaaa

Düşüncelerim.

Neyse daha fazla polemiğe giremem gözardı ediyorum takılın siz benim hayallerimle oynandı ne istediğim gibi düğünüm oldu ne eşyam çok birşey beklememiştim herkesi Allah'a havale ediyorum eden buluyor şükür kayınpederim evi ayırdı

Herşeyin en iyisini vaadeden eşim değil annesiydi o hiç bana yalan söylemedi eee o zaman onlarında beni defalarca kandırdıları için layıkları onlara bu şekilde davranmam doğru orantı

Eşiniz asgari ucretli de annesi holding ortagi mi? Kadin evlere temizlige gidiyormuş eskiden ne bekliyordunuz herşeyin en iyisi istese de olmaz, bir ev var diye zengin aileye gidiyorum mu sandiniz?
O herseyin en iyisini yapabilecek olan adam da ev bark derdine düşen sizinle goruculu evlenmezdi muhtemelen.

Elinde varken gidiyormuş yokken değil ki...Pazarda kırık bisküvi satılırmış onlardan alıp tatlı yaparmış eşim bunu dediğinde şok oldum o kadar pazara gittim kırık bisküviye denk gelmedim yani bunu bilen yoktur bence.Boynunda zincir kolunda bilezik oğlumun kızımın evi var ne beklemeliydik yani?Bize düşeni yaparız der herşeyin en güzeli ne demek? Beğendiğim perdeyi bile dolap çevirip yok dedi,eee eşimin maaşı belli ben eşyada değişemem öyle bizim aldığımız Beyaz eşyaya bile babası abime git sporcudan al demiş bu nasıl bir ahlaksızlık... Öyle bir rol çizdi ki kızına hiçbirşey yapılmamış sürekli bunu söyledi ben ne düğün yerimi gördüm ne kuaför istedim ne fotoğrafçı görümcem üzülmesin diye evet bu benim salaklığım ben herkesi ailem gibi gerçek sandım değilmiş çok üzüldüm ve bu geçemez...

Hala ev bark derdi diyordunuz gerçekten damdan düşenin halini damdan düşen anlıyor ne anlatsam boş iyi geceler.

ooooofff offf....sen yıllarca çalış didin, kocanla sırt sırta verip elalemin pisliğini temizleyerek namusunla alınterinle , yokluk çekerek evlatlarını büyüt, tam rahata ericem dediğinde elindekini avucundakini evladın yuva kuracak diye önüne ser, kısmetine açgözlü, geçimsiz, oğlunun aldığı üç kuruş maaşa bakmadan, senin paranla gösteriş için kestiği kurbanı verdiği zekatı bile seni ezmek için diline dolayan bir gelin gelsin...çekecek çilesi dolmamış teyzemin....ooooy teyzem oy, yıllarca temizlikte yıpranmış o güzel ellerinle, yokluk bilir hallerinle , kimbilir hangi ihtiyacından kısıp götürdüğün kıymayı , nimeti , üstüne hibe ettiğin çatıyi, bile hor görenlere allah merhamet versin...ah teyzem ah, kanını da içemedi diye gıybetine doyamayanlar sayesinde gıyabında ellerinden öpülür olmuş, haberin yokkurban olurum ben bu anaya yaa, yeminle içim yandı

Son düzenleme:
Kızlar kadın kırık bisküvi ile tatlı yapıyormuş ayy ne ezıkçeeee ıyyyyy len şu kulüpte ki ınsanların hepsı o tatlıyı bılır yer halada yapılır görende kendısı önceden havyarlar yiyordu hadı ev vs ıcın evlendın o bellı de kadın allahtan akıllı çıktı neyse kendı lüks yaşamına sosyo-ekonomik statüden bırısıyle evlenseydın. Görümcenın ıkı katlı evınden sanane o kocası calışıp yapmıştır eşinle görümcenın babası herhalde bı eşine baba değil senın zaten konuşma gıbı bır haddın olamaz görümce bıle gelır burası benımde sayılır der gıkını çıkaramazsın Hem çalışma keyfım bılır de hemde gıt kadın temızlıkçi dıye ezıkle kadının malı varmışta çalışmış sızın yok ama çalışmıyorsunuz havadan ev para bekliyorsunuz kafalar uçmuş

Eş gidip her şeyi ailesine anlatıyor.
Aile, koca adama çocuk gibi hesap soruyor.
Eş gelip her şeyi size anlatıyor.
Siz gidip çocuğunuzu korur gibi kayınvalideye hesap soruyorsunuz.
Garip garip ilişkiler.

Eş ailesiyle yaşadığınız tüm sorunların tek sebebi eşiniz. Şunu bir fark edin artık.

Aynen aynen çok yokluk görmüş sorma varlık içinde yokluk yemeyelim içmeyelim sıçmayalım Sırt sırta verdi çalıştı hani paracıklar detay vermeyi unuttum ya kocasından gizli çalışıyormuş birde eee adam 7de çıkıyor gece 12de geliyor ne bilecek nerde haaa ondan haydan gelen huya gitmiş tamam

Kırık bisküvi satın alıyormuş muhtemelen bisküvilerin dibini parasız alıyordur o yoksa bende biliyorum o pastayı ne alaka çevirmeyin sözleri Görümcemin evide dededen kocası yapmadı hahhahahahahahahah öyle olsa derdim neden saklayayım nedir sizde ki bu hırs samimi olun azıcık.Annesi abisinden yürütmüş hayrını görüyor ya oda görür aynı şekilde o değil kaynanama çok üzülüyorum beee film artistleri gibi ama terkedildi ah ahKeşke o tok gözlüğünü soframdna salatayı poşete dökmeyipte yapsaydı ama nerde görmemişlik başka mesele dedik onlarda sınıf atlarlar yok mal neyse o canım beee.

Niye hırslı olayım ben zaten sosyo-ekonomik olarak yüksek standartlarda yaşıyorum ama gıdıpte babamın mallarında bır evlat olarak hak görmüyorum babam ölmüşte sanki malların derdıne düşmüş gıbı sızde ki olay bu töbe töbe

Arkadaşlar lütfen kişisel hırslarınızı burada çıkarmayın ne bileyim gidin bir dövüş sporuna falan yazılın yada konu açın dökün içinizdekileri yani nedir bu şaka gibi valla siz benim yerimde olsanız neler yapardınız bilmiyorum beni üzemezsiniz bu tür yorumları boşvereli çok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…