- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Çünkü bana evi var denildi ve yalan çıktı bu evden çık dedikleri an yasal olarak bütün hakkımı ararım o sözler yalan olmaktan çıkar mahkemelerde uğraşırlar.
Neyse daha fazla polemiğe giremem gözardı ediyorum takılın siz benim hayallerimle oynandı ne istediğim gibi düğünüm oldu ne eşyam çok birşey beklememiştim herkesi Allah'a havale ediyorum eden buluyor şükür kayınpederim evi ayırdı
Valla uzun uzun yazarak haklı çıkmıyorsunuz neticede yaşayan benim herşeyin en iyisini vaadeden eşimin ailesiydi eşim değil asgari ücretin ne kadar olduğunuda biliyordum tabiki kira derdi yok geçiniriz dedik ne bileyim evi verip hüküm sürmek isteyeceklerini bilse kim kabul eder özet geçtim sanırım bu kadar yeter iyi günlerHangi çok mantıklı gerekçe ile hangi yasal hakkını arayacaksın asdfgh
Evi var demişler yokmuş. Ee? Ne yapsın hakim, sen ağlarken peçete uzatıp teselli mi etsin?
Hayallerini başkalarının sözlerine bağlamasaydın o zaman. Kendin çalışıp gerçekleştirmeye uğraşsaydın.
Ne kadar kolay ya başkalarından ev, eşya beklemek, "hayallerimi gerçekleştir" demek.
Bunu beklediğin adam da asgari ücretli. Asgari ücretin kaç para olduğunu mu bilmiyorsun yoksa "her şeyin en iyisi"nin ne olduğunu mu?
Sanırsın Emir Sarrafoğlu sandığı adam Feriha'nın kardeşi çıkmış.
Adamın maddi durumu belli, ailesinin maddi durumu belli. Asgari ücret kazanmak da ayıp değil ama hayatında 10 lira kazanmamış insanın hayallerini başkalarının parası üzerine kurması ayıp.
Hiç baktın mı yaşadığın yerde ev kiraları ne kadar, kaçına gücün yetiyor?
Ne kadar rahat küçümsüyorsun inanılır gibi değil gerçekten.
İnsanların mutsuzluğundan keyif alıyorsun bir de. Sebep de kınadaki kuruyemişin parasını ödemiş olmak
Sorsak "hep iyi niyetimden kaybediyorum cınımm"
Aaay ne komik ne güldük onların evi var ne oluyor ayrı gayrı ben kocamın koynundayım hahahahhaahahahahHaaaa, son olarak konuyu terketmeden evvel ( banlanmamak adına-ki tutamayacağım galiba çenemi ) ; konu sahibine son cümlem şudur.
Senin evin yokki yaaa, sen beniiii çıldırtmak mı istiyorsuuuuuun. Seniiiiin evin yok. Sjdksksjslsjs
Ama boş egonu trene koysak buradan danimarkaya yol olur
Beş yıllık evliyken onlar da koyun koyunaymış ki eşin olmuş az sabret bakalım O zamana ne olacakAaay ne komik ne güldük onların evi var ne oluyor ayrı gayrı ben kocamın koynundayım hahahahhaahahahah
Kv terkedildi, sen daha gelişimini tamamlayamamış bir canlının koynundasın.Aaay ne komik ne güldük onların evi var ne oluyor ayrı gayrı ben kocamın koynundayım hahahahhaahahahah
Tabi tabi koynundaydı evet ben biliyorum sen rahat ol onların hazmedemediği zaten bu görümceminde kaynanamında kocası eve gelmiyor hahahahhaahahahahBeş yıllık evliyken onlar da koyun koyunaymış ki eşin olmuş az sabret bakalım O zamana ne olacakTi Allaam ya
Senın ki yanında da ne oluyorTabi tabi koynundaydı evet ben biliyorum sen rahat ol onların hazmedemediği zaten bu görümceminde kaynanamında kocası eve gelmiyor hahahahhaahahahah
Ya alsın bu evi isteyen kim bayılsam yalaka olurdum şükür olmadım benim kaybedecek hiçbir şeyim yok o kim ki ben ona eyvallah edeyim onlar biz evliyken bizi ayırmaya kalktılar neden acıyayım ya niyeKv terkedildi, sen daha gelişimini tamamlayamamış bir canlının koynundasın.Bel altı vurmak. Tam sana göre
İlaveten seni anlayanlara cevap yazacaktın hani sadece artık ? Keşke sözünü birkaç dakika tutabilseydin. Yürekten diliyorum ki kv çeker alır evini. Sen de gelişememişle el elde baş başda kalıverirsin
İnsanların acısına, kederine zevklenenlere biz insan demiyoruz. Oksijen israfı diyoruz!Tabi tabi koynundaydı evet ben biliyorum sen rahat ol onların hazmedemediği zaten bu görümceminde kaynanamında kocası eve gelmiyor hahahahhaahahahah
Yuvasını bozmak isteyene peki?Ben sustum ilahi adalet konuştu.İnsanların acısına, kederine zevklenenlere biz insan demiyoruz. Oksijen israfı diyoruz!
Oldu bekle sen çok birşey kalmadı dengeler değişiyorBızde yakında kv dayanamadı kapıya koydu bızı napcam ben dıye konu açmsnızı dört gozle bekliyor olcaz. Görünceye bır şey olmaz 2 katlı evı var
Değişse ne olur ev mı vercek sıze adfghjkö senın evın yok yok senın evın yokkkOldu bekle sen çok birşey kalmadı dengeler değişiyor
Bizi çıldırtmak mı istiyor. Senin evin yooookkkki, eviiiiin yoooooğğğğkkkk sjsksjsjsmDeğişse ne olur ev mı vercek sıze adfghjkö senın evın yok yok senın evın yokkk
Valla bakacağız kimin neyi var neyi yok artık iyi gecelerDeğişse ne olur ev mı vercek sıze adfghjkö senın evın yok yok senın evın yokkk
Bekle bekle bır gun belkı olur hayaller işte naparsınValla bakacağız kimin neyi var neyi yok artık iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?