Bu kadarınada pes artık yaaa....

Çünkü bana evi var denildi ve yalan çıktı bu evden çık dedikleri an yasal olarak bütün hakkımı ararım o sözler yalan olmaktan çıkar mahkemelerde uğraşırlar.

Hangi çok mantıklı gerekçe ile hangi yasal hakkını arayacaksın asdfgh
Evi var demişler yokmuş. Ee? Ne yapsın hakim, sen ağlarken peçete uzatıp teselli mi etsin?

Hayallerini başkalarının sözlerine bağlamasaydın o zaman. Kendin çalışıp gerçekleştirmeye uğraşsaydın.
Ne kadar kolay ya başkalarından ev, eşya beklemek, "hayallerimi gerçekleştir" demek.

Bunu beklediğin adam da asgari ücretli. Asgari ücretin kaç para olduğunu mu bilmiyorsun yoksa "her şeyin en iyisi"nin ne olduğunu mu?
Sanırsın Emir Sarrafoğlu sandığı adam Feriha'nın kardeşi çıkmış.
Adamın maddi durumu belli, ailesinin maddi durumu belli. Asgari ücret kazanmak da ayıp değil ama hayatında 10 lira kazanmamış insanın hayallerini başkalarının parası üzerine kurması ayıp.

Hiç baktın mı yaşadığın yerde ev kiraları ne kadar, kaçına gücün yetiyor?
Ne kadar rahat küçümsüyorsun inanılır gibi değil gerçekten.
İnsanların mutsuzluğundan keyif alıyorsun bir de. Sebep de kınadaki kuruyemişin parasını ödemiş olmak

Sorsak "hep iyi niyetimden kaybediyorum cınımm"

Gerçekten artık beni anlayanlar harici cevap vermeyeceğim vaktime yazık iyi geceler

Haaaa, son olarak konuyu terketmeden evvel ( banlanmamak adına-ki tutamayacağım galiba çenemi ) ; konu sahibine son cümlem şudur.

Senin evin yokki yaaa, sen beniiii çıldırtmak mı istiyorsuuuuuun. Seniiiiin evin yok. Sjdksksjslsjs
Ama boş egonu trene koysak buradan danimarkaya yol olur

Valla uzun uzun yazarak haklı çıkmıyorsunuz neticede yaşayan benim herşeyin en iyisini vaadeden eşimin ailesiydi eşim değil asgari ücretin ne kadar olduğunuda biliyordum tabiki kira derdi yok geçiniriz dedik ne bileyim evi verip hüküm sürmek isteyeceklerini bilse kim kabul eder özet geçtim sanırım bu kadar yeter iyi günler Bu arada beşinci seneye girdik eşimin arkasındayım ezdirmem onu by

Aaay ne komik ne güldük onların evi var ne oluyor ayrı gayrı ben kocamın koynundayım hahahahhaahahahah

Aaay ne komik ne güldük onların evi var ne oluyor ayrı gayrı ben kocamın koynundayım hahahahhaahahahah
Kv terkedildi, sen daha gelişimini tamamlayamamış bir canlının koynundasın. Bel altı vurmak. Tam sana göre
İlaveten seni anlayanlara cevap yazacaktın hani sadece artık ? Keşke sözünü birkaç dakika tutabilseydin. Yürekten diliyorum ki kv çeker alır evini. Sen de gelişememişle el elde baş başda kalıverirsin

Beş yıllık evliyken onlar da koyun koyunaymış ki eşin olmuş az sabret bakalım O zamana ne olacak Ti Allaam ya
Tabi tabi koynundaydı evet ben biliyorum sen rahat ol onların hazmedemediği zaten bu görümceminde kaynanamında kocası eve gelmiyor hahahahhaahahahah

Ya alsın bu evi isteyen kim bayılsam yalaka olurdum şükür olmadım benim kaybedecek hiçbir şeyim yok o kim ki ben ona eyvallah edeyim onlar biz evliyken bizi ayırmaya kalktılar neden acıyayım ya niye

Tabi tabi koynundaydı evet ben biliyorum sen rahat ol onların hazmedemediği zaten bu görümceminde kaynanamında kocası eve gelmiyor hahahahhaahahahah
İnsanların acısına, kederine zevklenenlere biz insan demiyoruz. Oksijen israfı diyoruz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…