Bu kadarınada pes artık yaaa....

Maşallah onlar çok anladığında kat kat üstüne koymuşlar ödedikleri borçlardan yaptıkları zararlardan haberiniz yok en basiti eşimin annesi gençliği boyunca temizliğe gitmiş babası gece gündüz marangoz atölyesinde çalışmış yıllarca elde olan ne hiç...Olan herşey dededen kalma miras eşimin bir babasının arabası var o bile kendi babası ölünce mirasından kalan parayla alınmış eee hani nerede bu emekleri.Ben çok şükür geçiniyorum.Zekatımı verip kurban kesebiliyorum bir telefon bozuluyor 1,500 civarı birşey alabiliyorum beklemeden evimde eksiğim yok istediğim zaman 3-5 parça kıyafet alabiliyorum ve ziynetlerimi korudum harcamadım daha ne yapayım bu insan çocuğunuz olsun yardım ederiz annenlerde yardım eder diyen insan eee ben buna kanar mıyım uzun süredir aslaaa...

Ee sizde ona layıkmışsınız demek ki ? Sosyokültürel olarak demek istedim yani. Golf klübü kahvaltısında ceo bulamayacacağına göre yapınıza denk adam buymuş. Herkesin bir dengi var, madem denk değildi niye evlendiniz.Asgari maaş alan adam herşeyin en iyisini nasıl yapsın. Çamaşır makinesi bir maaşı adamın. Bi de sağa sola borç veriyor olmayan parayı.

Hahhahahahahahahah şaka gibi hehe çöpten çorap misvak çıkaran adam benim gözümde hiçtir o pinti hiç övülecek biri değil.Biz paramızı alamadığımız için rahatsız olmadık bence sizde olmayın iyi günler iki bin TL'nin acı değiliz şükür bana kalsa vermesin helali hoş olsun

Bunlar sizin haddiniz değil ki , kadın temizliğe gidiyormuş milletin artığını temizlediniz mi hiç ? bu nefsin bile terbiyesidir. bunların hesabı 3 yıllık geline mi düşer, ona ne , kime ne hatta. iç güveysi ondan almış kp garibanmış galiba, evlerden ırak ya, tövbe est.

Ben seninle hiçbir konuda yarışmam senin gibi kusursuz olamam. Sana kocanla mutluluklar.

Ayy sanane kv bak yıllar ev temızlığıne gitmış kp marangozmulta ne olmuş afedersınde ezıkledığın ınsanlara dön bak bır de kendıne sen ne yapıyorsun hıc anca başkasının malına karı koca çöreklenmekten başka yok dededen kalmışmış sanane kadının babasından kalmış onun malı bence kv sıze vermektense şimdiden gitsın bağış yapsın ben öldükten sonra sizindir diye

Nefsi temizlene temizlene bu hale geldiyse vay haline bu mudur yani...Eee ben çöreklenen gelinim babasıda damat sizin haddiniz beni yargılıyor ama ne farkı var.Çok garibanmış babası sormayın o sebepten annesi söküp getirmiş ailesinin yanından çocuklarını bile göstermemiş yıllar sonra kızının düğününe çağırıp evde misafir bile etmemiş nerden tutarsan orada kalıyor beee

ahahhahahahahah ya şaka mısınız siz ahhahahahha 'Biz paramızı alamadığımız için rahatsız olmadık' nedir ya sizde unutkanlık var galiba yazdıklarınızı da unutuyorsunuz. Arkadaşınız parayı vermİş eşiniz şimdi gerek yok demiş yani parayı ALMAMIŞ.
İşte insanın kendini kaf dağında görmesi de bu olsa gerek yazık gerçekten

bunlar doğruysa bile size ne kumanız mı o sizin ? bi de kötü bir haberim kurban kesiyorum zekat veriyorum diyorsunuz ya, hepsi kv sayesinde.. en berbat muhitte bile kira 600 tldir olamazda. yılda 7200 tl eder. sizin kurbanı kv kesiyor havasını sen atıyorsun

Ben eşimin ailesinden rahatsızım bizimle alakalı şeylere karşılmasından konum gayet açık lütfen.Bunu anlamak bu kadar zor değil birgün bile demedim neden verdin git iste diye adamın çocukları var yazık günah vermese ne olur ne ben Fakir olurum ne o Zengin helali hoş olsun.Bu arada sizide gözardı ettim konu açmam iyi oluyor eşimin ailesiyle benzer zihniyetler by

Bende sizle benzer şekilde görücü usulü evlendim. Aynı sizin gibi ev verdiler güya. Ama benim kv üst kattaydi. Bir kaç konunuzu daha okumustum. Kayinvalideniz size karışmıyor çokta tenezzül etmiyor zaten siz karışan ve kötü kayinvalide gormemissiniz. Ben hiç söz verdiler aman benim evim demedim topladım pilimi pirtimi ev aldık borcunu oduyoruz. Ay sonunu zor getiriyoruz ama kendi emeğimiz kendi evim diyebiliyorum borcta biter elbet. Başa kakilan mal alsın turşusunu kurşunlar evlerinin.

Ben sizin kayinvalidenizde kötü niyet göremedim ama çok gözünüze batiyorsa sürekli lafını etmektense çıkın kiraya yani. Bu arada insan çocuğunu tanır çok para yedirdiyse vaktiyle sağa sola guvenemiyordur herkes mükemmel anne baba değil. Tavrı yanlışta olsa amacı oğlunu korumak.

Sen var türkçe konuşmak???

Aaah keşke iyi bir yanını görebilsem o kadar sevmiştim ki başta sonra yaptığı hesapları görünce midem bulandı.Ben eşimle çok tartıştım gidelim diye sobalı küçük biryer illaki bulunur o bu ev olmasaydı evlenmezdim dedi hatta annesi sen geçirmeyi dert etme maaşın az her ay aylık erzak alırız alt evin kirasınıda sen alırsın demiş bu sözlere güvenmiş insan annesini bu kadar tanımaz diyorum ben annemi bilirim yani çok kötü olduk çok kavga ettik çıkmam dedi bu evden dedem bana verdi annem yanlış yaptı dedi.Eee çıkmıyor diye ayrılmam mı lazım gerçekten eşim onlara yem o kadar kullanılmış kandırılmış ki şurada bir iki örnek veririm kalırsınız böyle biri var mı diye...

Sıkıntı esinizde. Yanlış anlamayın ama olgunlasamamis çocuk gibi. 18-19 yaş gibi. Yani evinin geçimini sağlaması lazım ki yuva kursun. Anneye babaya sırt dayanıp evlenilmezki. Birde anne baba yaşarken neden kirayı eşiniz alsın. Tüm kardeslere kira alacak ev düşüyor mu o da büyük haksizlik. Diğer konulsrinizida okumuştum gorusum kayinvalidenizde değil esinizde sıkıntı.

Evet görümceminde evi var iki katlı.Bana göre düğünde yemek vermeyip beş ay sonra doğacak torunlarına beşik almaları absürttü yada bizim alt kata görümcemin kiracı bulması gibi maddi olarak ona çok yardım ediyor hatta yeni tarla ektiler kızlarıyla beraber.Hadi diyelim biz kira vermiyoruz onun karşılığında kızlarına yapıyorlar.Böyle denk düşüyor ama birikimimizin sorgulanması falan tuhaf değil mi?Ne konuda hak verdiniz hiç anlamadım.Eşim ne derse desin kadın anlamıyor benim yanımda da kaçkez azarladı aynı.

esiniz acikca anne ben artik yetiskin bir insanim, evliyim. esimle konusarak hallediyoruz butcemizi.. bizi rahat birakin demeli esiniz.

esiniz acikca anne ben artik yetiskin bir insanim, evliyim. esimle konusarak hallediyoruz butcemizi.. bizi rahat birakin demeli esiniz.
Aaah anlayan olsada dese ben diyorum beni at ortaya huzursuz oluyoruz karışma de diye yok bugün tavır alıyor kadın üç beş gün sonra aynı...

E yalan zaten? eşiniz maaşından birikeni götürüp arkadaşım geri verdi dedi. Bu yalan değil mi? Dede doğru söylemiş, eşinizi yalancı durumuna düşüren de siz olmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…