Bu Kadın Bir Gün Beni Çatlatacak..!!!

Cocuklara bol sekerli siyah cay vermek bizim dönemimizde kaldi. Faydasi yok zarari var. Ben bitki cayi veriyorum. Kusburnu, rezene, ihlamur, papatya artik hangisi varsa. Iliyinca da pekmez veya bal koyuyorum bir kasik. 1 kg esmer seker aliyoruz eve haftalarca duruyor paket. Kek yapmadan yapmaya kullaniyoruz belki. Siz de beraber kahvalti yapacaginiz zaman göstere göstere yapin bitki cayini icsin cocuk. Yazin 10 gün tatile gittik, inanin cantamda taze zencefille gezdim. Sabah cocuklarin iceceklerine mutlaka koyarim.

Onlar bayilir cocuk beyaz ekmek yesin, siyah cay icsin, her gelen cikolata sekerleme tutustursun cocugun eline. Kara demek icin sizin ak demenizi beklerler. Cocugunuzu kontrole esinizle beraber götürün ve yaninda sorun doktora. Bunlari sunlari yedirmiyorum vermiyorum diye. Doktor konusup söylesin esinize belki anlar biraz. Zaman eskisi gibi degil. Yediklerimizin bircogu dogal degil. Hadi bizim cocuklugumuz saglam gecti. Sebzenin meyvenin etin tahilin ekmegin yogurdun hilesiz zamanlarina denk geldik de bagisikligimiz simdikilere göre daha güclü. Simdi cocuklarin beslenmesine asiri dikkat etmeliyiz diye düsünüyorum.
Hem sagliksiz gidalarla mücadele hem de kayinvalide-kayinpederiniz gibi sagliksiz düsüncelerle mücadele etmeliyiz. Merak etmeyin bu konularda yalniz degilsiniz cogumuzun basinda var bunlar gibiler.

Valla çok güzel yazmışsınız..

Ben hiç bir zaman kayınvalidem tarafından taktir edilmedim..1 Yaşına kadar tenceresi ayrıydı üşenmem tuzsuz yağsız mini zeytinyağı kullandım..Oğluma tatlı da yaptım mozaik pasta da ama pekmezle..Bir gün ya 1 Allah ın günü taktir etmediği gibi herkesin yanında bu çocuğa hiç şeker çikolata yedirmiyor bir şey vermiyor dedi..Doktora söyledim adım kötü anneye çıktı diye bırak sen onları sen doğrusunu yapıyorsun dedi..Taktir etmese bile beni insanlara şikayet etmemesini beklerdim..

anne sizsiniz
bunu anlatmaniz lazim

kv nasil bir insan o önemli
yani bazilari herseye karisir ama iyi insanlardir
ona göre davranin derim

Anneyim adı anne sadece ben herkes onun annesi zaten 16 yaşındaki kayınbirader bile..Sinirime dokunuyor artık..

İyi insanlar mı Rabbim bilir artık..Orası tartışılır inanın..

Hamile iken bir kaşık bir şey görmedim balık yapardı kokusu bir tatlı gelirdi hamile nihayeti 1 tane vereyim demedi..

Hiç unutmam bir gün yukarı çıktım ne yapıyorsun anne dedim direk muzlu puding dedi..Hala görünce ağlarım..Ne verdi ne teklif etti..Kokusu da cennetten çıkma gibi gelmişti..

Pufff..

Benim ki herşey kendi istediği gibi olsun ister..Oğlumun odası kurulurken adam çekmecenin açılıp kapanma sertliğine bak abla dedi benden önce kendi gitti adam da abla annesi baksın o kullancak dedi..

Kıskandığını biliyorum..Bir gün kayınvalidem kolu kısa tshırt giymişti kayınpederim senin yüzünden giyiyor dedi bağırarak banane baba benle ne alakası var dedim senden görüyor dedi..Hiç etek pantolon pantolon giymeyen kadın benden sonra etek pantol almış kayınpeder izin vermemiş..Ve bir gün eşime itiraf etmiş..Annen seni hala paylaşamıyor dayanamıyor çok kıskanıyor eşini demiş..Eskiden birlikte çok zaman geçiriyorlarmış..E her akşam çıkıyorduk o zaman yatmaya iniyorduk daha ne kadar zaman geçirecek anlamadım..

Saygısızlık etmem elbette ki ama sesimi de yüksetmem gerektiğini öğretti bana..Ben ilk zamanlar kendim için bir kere bişe birşey demedim ama söz konusu oğlum olunca biraz sesim çıkmaya başladı baktım bunlar geri adım atmaya başlıyorlar..Susunca da pufff canımdan can çıkarıyorlar..O zaman anladığınız dilden konuşayım dedim bende..

Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum okurken bile yazdıklarını nekadar yıprandıysam ellerim titredi sinirden bende çok çektim kaynanamdan taze daha yani birliktede oturdum ne yaptım ettiysem yaranamadım her seferinde yeni bi kazık attı konuşmadım uzak durdum benle konuşmayan oğlumla aynı yatağa yatmasın dedi kendi elbiselerini yırttı eşime karın yaptı dedi daha ne entrikalar hayatımda psikiatri nedir bilmezdim ömür boyu kullanacağım ilaçlara mahkum etti beni en son kül tablasını yedi kafasına şimdi karşı dairemde oturuyo ama dönüpde kapıma bakamıyo evime adım atamıyo sakın altta kalma psikolojini koru politik davran eşimle aram bozulur diye ezdirme kendini

saygı sevgi göreceli bi durum yatak odamın kapısını açıp eşimin yüzünü seviyor üstünü örtüyordu pat diye şok oluyordum ben eşimin yanından ne zaman kalksam eşimin koluna yapışıyordu ya aynen anladığı dilden konuşmazssan sen mahvoluyorsun işte

Çok ağır şeyler yaşamışsın sanırım..Rabbim seni de beni de bizler gibi olan arkadaşlarımızı feraha kavuştursun inşallah..Yavaş yavaş öğreneceğim ben inşalalh politik olmayı..

wawwww fantaziye bak Ruha hastasıymış..Ben senin yerinde olsan sütyen ile yatardım sanırım görünce utanıp girmezdi diye düşünürken zaten utansa oğlunun yatak odasına dalmaz demi..Çok tehlikeliler..

Efuli arkadaşım merak ettim şimdi neden kül tablasını attın kafasına..Ellerin dert görmesin

Çok ağır şeyler yaşamışsın sanırım..Rabbim seni de beni de bizler gibi olan arkadaşlarımızı feraha kavuştursun inşallah..Yavaş yavaş öğreneceğim ben inşalalh politik olmayı..

çook ağır şeyler kısaca özet geçtim 3 yılda beni bu hale getirdi amin dilerim bi an önce kaynanandan uzak bi yerde yaşama imkanın olur

çook ağır şeyler kısaca özet geçtim 3 yılda beni bu hale getirdi amin dilerim bi an önce kaynanandan uzak bi yerde yaşama imkanın olur

Anlıyorum..Herkesin imtahanı başka..Rabbim bizleri eşimizle çocuğumuzla imtahan etmesin..

Canı yakan canının yanacağı günü beklesin dEMİŞ Peygamber efendimiz..

Anlıyorum..Herkesin imtahanı başka..Rabbim bizleri eşimizle çocuğumuzla imtahan etmesin..

Canı yakan canının yanacağı günü beklesin dEMİŞ Peygamber efendimiz..

amiin 2 hafta kaldı doğumuma bi atlatsam bunuda sağlıkla güzel günler bekliyor bizi hiç takma kafana bişey onlar gidecek sen oğlunla eşinle kalacaksın :)

of nedir bu kayınvalidelerden çektiklerimiz yaaabende 3 aylık hamileyim..cinsiyeti belli değil henüz fakat geçen gün kayınvalidem geldi..diyoki adını bulmuş bunu koyalım dio eşime.. .daha cnsiyeti bile belli değil...hemde dioki hiçmi harım yok bu olsun die tutturdu..isim konusunds hatır gönülmü olur yaaa..bizde soran yokk..deseki şu isim güzel isterseniz bi düşünün dese anlıycamda ama tutturdu yaniii sinir etti benii...

amiin 2 hafta kaldı doğumuma bi atlatsam bunuda sağlıkla güzel günler bekliyor bizi hiç takma kafana bişey onlar gidecek sen oğlunla eşinle kalacaksın :)

Zaten oğlumuz olmasa da idi biz de olmazdık sanırım..O aramızdaki bağı güçlendirdi..Yoksa ben sanmıyorum 3 yıl evli kalabilelim..

Vereceğin tek cevap ;Çocuğun ismi anne özellikle babaya vebali var..Onlar sorumlu dinen anneanne veya babaanne değil..

Ben hamile kalır kalmaz kayra geliyor dedim eşime..Sonra 3 aylıkken söledik herkese o zaman da bebek geliyor demedim kayra geliyor dedim kimse bir şey diyemedi ama kayınvalide sürekli laf sokuyordu..2 isim olmazmış babasının dediği felan olsun diye 2 isim zor oluyormuş da eşim de 2 isimli ve ikiside uzun..

Eşim de ben yusuf ismini seviyorum dedi..Ama eşim isim yaşatmak konusuna sıcak bakmıyor annesi babası hayatta zaten..Yusuf kayra oldu tontirik :))

kayınpederim eltimin kızının saçlarını kesmişti bide yamuk kesmişki bi değişik olmuştu çocuk niyeymiş saçları önüne geliyormuş benim kızımı o hale getirecek bina oynardı yerinden

Allah yardımcın olsun canım ben de senin yerinde olsam sinirden kudururdum hatta onlara ne yapardım bilmiyorum ama korkmaya başladım açıkçası... Ben bir buçuk aylık evliyim henüz bebek düşünmüyorum ama olur ise kv bakacak çünkü benim annem çalışıyor kp olmadığı için kv gelip bakacak ben de çalışıyorum ama bu tr şeyleri de duydukça içten içe istemiyorum ben kesin kafayı yerim.... ((

bayılırım uzun saçlı minik yakışıklı erkek çocuklarına
bence eşiniz konuşsun anne karışma diye uyarsın biz bu saçı uzatana kadar bekledik desin....
karışmasınlar kime ne sen çocuğunu böyle görmek istiyosan...
benim kayınvalidede olmamış çocuk için yok ben böyle yıkarım bizde başı böyle sarılır bizde çocuk böyle yatırılır falan diyo arada
bende ben öyle şeyler bilmem nasıl büyümesi gerekiyosa öyle büyür...yoksa benim annem bizde böyle yapılır sen bizde böyle yapılır dersen beni sinir hastası edersiniz arada anne dedim en sonunda...

Son düzenleme:
Açık açık gerekirse sert bir dille konuşacaksın görmezlikten gelmekle sorunu çözümezsin. Benim kayınvalidemde ben henüz küçük istemiyorum dediğim halde gidip kızımın kulaklarını deldirmişti. Her müdahalesinde sen nasıl çocuklarını kendin büyüttüysen bende çocuklarımı kendim büyütmek istiyorum bu şekilde müdahale edip durma benim hayır dediğim şeyleri ısrarla yapmaya çalışma ben bu çocuğun annesiyim başçavuşun beygiri değil dedim. Epey tartışmalardan sonra kabullendi sanırım şimdi annene sor kızım diyor annen izin verirse olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…