Bu Kadın Bir Gün Beni Çatlatacak..!!!

Bende Kayınvalidemi çok severdim kaynana ya da kayınvalide dediklerinde kızardım annem benim diye..Anne dememiştim hiç 3. ayımıza kadar annecim derdim ama içimden geldiği için söylerdim..Gelmese bir Allah'ın kulu bana dedirtemez öyle..Ki söylesem bile yapmacık olduğu anlaşılır taklit yeteneğim pek yoktur..Şİmdilerde anneciğim diyor muyum demiyorum anne demeyi de hak etmiyor bazen ama eşimin annesi nihayeti..

Beni sürekli kahvaltıya çağırırdı ilk 3 ay her gün orada idim..Hafta sonları da eşimle çıkardık aralardı çünkü..Bir eşime dedi ki ben bunu her gün kahvaltıya çağırıyorum o beni bir defa bile çağırmadı..Anne allah tan kork ya dedim ben kalkıyorum 10 da sen arıyorsun 8,5 9 da çıkıp geliyorum ben anca seni kahveye çaya çağırıyorum niye böyle yapıyorsun dedim..Ağladı eşimin karşısında ben buna ne yaptım diye..Eşim kendi evinde kanepeye uzanıyor niye burada uzanmıyor diye ağladı hatta o gün sinir krizi geçirip bayılmıştı..

e bunların üzerine de açıkcası canım annem anneciğim yapamıyor insan..Herşey karşılıklı diyorlar ama iyi de olsam yaranamadım..Anca evinin işini yaparsam gelene hiç oturmadan hizmet edersem mutlu oluyor o da anlık tezgahta bir bardak kalır ise de küsüyor..Yaranamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…