- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi tacsizprenses
-
ondan bir tanede bende var şua arkalarını kestirin nolcak mış mış
diğer torunununkini kestirdiler amerikan traşı bunuda öyle yapınmışmış
ben öyle sevmiyorum dedim bin kez ama yinede aynen devam adamı sinir ediyorlar
bu çikolata işini benimde çözmem gerek anane babaanne toplayıp getiriyorlar çikolatayı oğlumda yiyo ama içim gidiyor bu ara ayıcıklı olan petitoya takmış kafatı hem oynuyor hem yiyor...
birde çikolata vs hazır seyler vermediğimde çocuga bakamıyor oluyorum
allahım cahil insanlardan korusun
onbin kez daha söylesek yinede işimize burunlarını sokmaya çalışacaklar bende çok dertliyim bu konuda
kayınpederim eltimin kızının saçlarını kesmişti bide yamuk kesmişki bi değişik olmuştu çocuk niyeymiş saçları önüne geliyormuş benim kızımı o hale getirecek bina oynardı yerinden
Allah yardımcın olsun canım ben de senin yerinde olsam sinirden kudururdum hatta onlara ne yapardım bilmiyorum ama korkmaya başladım açıkçası... Ben bir buçuk aylık evliyim henüz bebek düşünmüyorum ama olur ise kv bakacak çünkü benim annem çalışıyor kp olmadığı için kv gelip bakacak ben de çalışıyorum ama bu tr şeyleri de duydukça içten içe istemiyorum ben kesin kafayı yerim....((
bayılırım uzun saçlı minik yakışıklı erkek çocuklarına
bence eşiniz konuşsun anne karışma diye uyarsın biz bu saçı uzatana kadar bekledik desin....
karışmasınlar kime ne sen çocuğunu böyle görmek istiyosan...
benim kayınvalidede olmamış çocuk için yok ben böyle yıkarım bizde başı böyle sarılır bizde çocuk böyle yatırılır falan diyo arada
bende ben öyle şeyler bilmem nasıl büyümesi gerekiyosa öyle büyür...yoksa benim annem bizde böyle yapılır sen bizde böyle yapılır dersen beni sinir hastası edersiniz arada anne dedim en sonunda...
Açık açık gerekirse sert bir dille konuşacaksın görmezlikten gelmekle sorunu çözümezsin. Benim kayınvalidemde ben henüz küçük istemiyorum dediğim halde gidip kızımın kulaklarını deldirmişti. Her müdahalesinde sen nasıl çocuklarını kendin büyüttüysen bende çocuklarımı kendim büyütmek istiyorum bu şekilde müdahale edip durma benim hayır dediğim şeyleri ısrarla yapmaya çalışma ben bu çocuğun annesiyim başçavuşun beygiri değil dedim. Epey tartışmalardan sonra kabullendi sanırım şimdi annene sor kızım diyor annen izin verirse olur :)))
Merhaba kızlar bnm cocugum yok ama sızınle sahıt oldgum bıseyı paylasmak ıstedım eltımın cocugu surunuyodu dıslerı gelıyodu heralde her buldgunu atıyodu agzına cocuk bıgun aksam oturuyoruz dedesıde bzmle adam bacak bacak ustune atmıs oturuyo cocuk gelıp dedesının ayagnı agzına goturmesnmı ay bna fenalık geldı kusacaktım az kalsın adam hıc oglum yapmna demedı
Bende erkek çocuklarında uzun saça bayılıyorum daha bir sevimli oluyorlar keratalar:) Allah kısmet ederde oğlum sağ sağlim doğarsa bende saçlarına dokunmam. Gerçi sizin meseleniz sadece saç değil çocuğunuzla ilgili kararlarınıza karışılması. Valla sabretmekten başka elden birşey gelmeyecektir. Siz yine bildiğinizi yapın sonunda kayınvalidenizde çocuğun sizin olduğunu karışmaması gerektiğini anlayacaktır heralde. Benim kayınvalidem yok o yüzden kayınvalide gelin sorunlarından uzağım ama annem bile olsa herşeyine karışılsın istemem doğrusu...
ne kadar acıdır ki kendi evladın üzerinde hüküm yürütülmesi...
ne kadar acıdır evladına dıledıgını ıstedıgını yapmak ıcın devamlı ugrasmak zorunda kalmak...
sabır de cnm harbıden sabır de..
sınırlendıkce yaz buraya..
ıcınde tutma..
allah evladını bagıslasın sana..
evladınla mutlu ol gormemezlıkten gel dıcem ama mumkun degıldır emınım..
yaşadıklarını yasamadım ama zordur tahmın edebılıyorum
Buraya yazmaz isem zaten bomba gibi olurum herhalde..
dUA Edin inşallah..Gerçekten zor..Ömrüm mücadele ile geçecek biliyorum..Hele bu sene kayınpeder emekli olacak bilmiyorum ne yaparım bu yaz cami ye giderken götürmesine izin vermedim diye kıyametler koptu eşim dünya laf söyledi kayınvalidem dünyaları yıktılar başıma..Yolda yürürken elini tutamayan insana ben nasıl güvenirim 1,5 yaşındaki çocuğu camiye götürmesine gelsin 8 10 yaşına ben götür derim zaten de namaz kılarken biri alıp götürse ne yaparım ben binaya dinamit koyarım canlarını okurum ama canım yandıktan sonra ne ehemmiyeti var..!!
Rabbim esirgesin Evladımı bana bağışlasın..
amın cnm evladın cok tatlı masallahhh
allah nazarlardan saklasın.. allahım banada nasıp etsın bole bı tane..
yanaklarını ısırcan onun coook tatlı yaa...
öpüver benm yerımede...
kıyamma nasıl bakmıs..
camıde napıcak o cocuk daha kac aylık allah askına..
dedıgın gıbı bos anında dısarı cıkıverse kım gorcek o klabalıkta..
allah koruusn..
sen bıldıgınden vazgecme yınede...
of cok zor ya ayrı eve cıkamıyormusunuz? uzaklara..
Oğlun çok tatlı Allah bağışlasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?