Bu Kadın Bir Gün Beni Çatlatacak..!!!

ondan bir tanede bende var şua arkalarını kestirin nolcak mış mış
diğer torunununkini kestirdiler amerikan traşı bunuda öyle yapınmışmış
ben öyle sevmiyorum dedim bin kez ama yinede aynen devam adamı sinir ediyorlar
bu çikolata işini benimde çözmem gerek anane babaanne toplayıp getiriyorlar çikolatayı oğlumda yiyo ama içim gidiyor bu ara ayıcıklı olan petitoya takmış kafatı hem oynuyor hem yiyor...
birde çikolata vs hazır seyler vermediğimde çocuga bakamıyor oluyorum
allahım cahil insanlardan korusun
onbin kez daha söylesek yinede işimize burunlarını sokmaya çalışacaklar bende çok dertliyim bu konuda

Valla söylemekten dilim tüy bitti derler ya benim ki o modda şuanda söyle söyle söylenme hastalığına düşeceğim az kaldı eşimle de papaz oluyoruz..

Benim kayınvalide de kayınpeder de sınır diye bir şey yok..

Hafta sonu bebek mevlüdüne gittik..Kayınvalidem sakız gibi şekerler va ya adını unuttum ondan yedirmiş..Sesimi çıkarmadım..2. Vermiş elinde gördüm vermeseydin dedim meram anlamıyor dedi..Zaten tükürüyor dedi ve benim oğlum hepsini attı ağzına Allah tan tükürüyor dedim bende sinir oldum ama sonra tatlı yemek istedi vermedim ne var yesin 1 tanecikten bir şey olmaz dedi..Verme ben vermiyorum dedim..Sen şekeri verdin önce eline alıp bırakıyordu tadını bilmediği için şimdi sürekli isteyecek dedim..Suratını astı başını salladı ama şok oldum bir şey demedi kalabalık diyedir ama..

O hadde getirene kadar mübarek verme ölür müsün yani ne istiyorlar anlamıyorum ya...Kendilerini ancak çikolata şeker ile sevdirirler zaten..

Amiiiiin cümlemizin inşallah..

vALLA güzelim insanın kendi evladı olunca çok farklı yeri geliyor annene bile sesini yükseltiyorsun..

Ben oğlum 5 - 6 aylıkken annemin yanına gittim kapıdan girdik ne hazırlayıyım dedi oğlum için anne valla emziyorum başka hiç bir şey vermiyorum baştan söyleyeyim onu yesin bunu yesin yapma ne olur papaz olmayalım dedim tamam kızım dedi :)))

söylüyor da dinleyen mi var iki de bir söylenip duruyor..

Hak etmiş valla..Baştan koru sen tavrını sonra baş edemezsin..Ben ilk kaşık mamasını veremedim kayınvalidem yedirdi arkasında oturuyorum anne neolur bir kaşık da ben yedireyim dedim kadın beni duymadı bile işine gelmediği için oyy benim oğlummmm yesin benimmmmmm paşam diye diye yedirdi..

emin ol söylüyorum..Kendini övmeye bayılır ben 1,5 yaşında iken şöyle sorumluluk verdim böyle yapardı dedi geçen gün..Ondan sonra benim hayır dediğim bir şeye inadına yaptırdı oğluma..Bende kendini övüyorsun anne bırak da bende büyüteyim oğlumu bir müsade et dedim ne dersem tersini yapıyorsun dedim..Kayınpeder eşim de vardı kimse sesini çıkartmadı çünkü biliyorlar haklıyım..

Arada sorar benim ki de yeni yeni biraz daha eğitmek gerek..

Merhaba kızlar bnm cocugum yok ama sızınle sahıt oldgum bıseyı paylasmak ıstedım eltımın cocugu surunuyodu dıslerı gelıyodu heralde her buldgunu atıyodu agzına cocuk bıgun aksam oturuyoruz dedesıde bzmle adam bacak bacak ustune atmıs oturuyo cocuk gelıp dedesının ayagnı agzına goturmesnmı ay bna fenalık geldı kusacaktım az kalsın adam hıc oglum yapmna demedı

var ya orada kesin bağırırdım..

Kayınvalidemin annesi teyzesi ayakları ile oynatmaya bayılıyorlardı..Oğlum ayaklar pis ellenmez diyordum 8 9 aylık fealn emekliyor.. a çocuğum temiz temiz çorap patik v.s. var diyorlardı..Oğlumun daha aklı kesmiyor elleri hep ağzında anneanne ondan diyordum he çocuğum diyorlardı dalasım geliyordu..8 Aylık bebek ya her yere basıyorsun ayakların ile nesi temiz olabilir ki..Valla hiç katlanamıyorum böyle şeylere..

Bende erkek çocuklarında uzun saça bayılıyorum daha bir sevimli oluyorlar keratalar:) Allah kısmet ederde oğlum sağ sağlim doğarsa bende saçlarına dokunmam. Gerçi sizin meseleniz sadece saç değil çocuğunuzla ilgili kararlarınıza karışılması. Valla sabretmekten başka elden birşey gelmeyecektir. Siz yine bildiğinizi yapın sonunda kayınvalidenizde çocuğun sizin olduğunu karışmaması gerektiğini anlayacaktır heralde. Benim kayınvalidem yok o yüzden kayınvalide gelin sorunlarından uzağım ama annem bile olsa herşeyine karışılsın istemem doğrusu...

Nasılsa eşin de ses etmiyormuş, boşver söylensin dursun, fikrini değiştiremezsin ki.. Sadece yanlız bırakma oğlunu, kendi başına kesmeye kalkmasın

Son düzenleme:

eveeet çok tatlı benim oğlummmmmmmmmmm..

Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip eder inşallah..

Evet pek sanmıyorum da işte ben kendimi rahatlatıyorum aslında konuşarak anne olarak vazifemi yapıyorum..

EMin ol istemiyorsunuz..

bir gün annem ile kayınvalidem konuşuyor oğlum 2 3 aylık felan kendi annem de kayınvalidem de başladılar ben böyle yedirdim içirdim demeye..Bende ne güzel oğullarını istediğiniz gibi yedirmiş içirmiş büyütmüşsünüz..Bende kendi oğlumu büyüteceğim dedim sustular =)))

ne kadar acıdır ki kendi evladın üzerinde hüküm yürütülmesi...
ne kadar acıdır evladına dıledıgını ıstedıgını yapmak ıcın devamlı ugrasmak zorunda kalmak...

sabır de cnm harbıden sabır de..
sınırlendıkce yaz buraya..
ıcınde tutma..
allah evladını bagıslasın sana..
evladınla mutlu ol gormemezlıkten gel dıcem ama mumkun degıldır emınım..

yaşadıklarını yasamadım ama zordur tahmın edebılıyorum

Buraya yazmaz isem zaten bomba gibi olurum herhalde..

dUA Edin inşallah..Gerçekten zor..Ömrüm mücadele ile geçecek biliyorum..Hele bu sene kayınpeder emekli olacak bilmiyorum ne yaparım bu yaz cami ye giderken götürmesine izin vermedim diye kıyametler koptu eşim dünya laf söyledi kayınvalidem dünyaları yıktılar başıma..Yolda yürürken elini tutamayan insana ben nasıl güvenirim 1,5 yaşındaki çocuğu camiye götürmesine gelsin 8 10 yaşına ben götür derim zaten de namaz kılarken biri alıp götürse ne yaparım ben binaya dinamit koyarım canlarını okurum ama canım yandıktan sonra ne ehemmiyeti var..!!

Rabbim esirgesin Evladımı bana bağışlasın..

amın cnm evladın cok tatlı masallahhh
allah nazarlardan saklasın.. allahım banada nasıp etsın bole bı tane..
yanaklarını ısırcan onun coook tatlı yaa...
öpüver benm yerımede...

kıyamma nasıl bakmıs..

camıde napıcak o cocuk daha kac aylık allah askına..
dedıgın gıbı bos anında dısarı cıkıverse kım gorcek o klabalıkta..
allah koruusn..
sen bıldıgınden vazgecme yınede...
of cok zor ya ayrı eve cıkamıyormusunuz? uzaklara..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah..

Seve seve öperimmmm =)))

Şuan için mümkün değil kredi ödüyoruz..Ki zaten olsa da eşim çıkar mı tartışılır hiç sanmıyorum İnan..Aynı bina olsun derdim bekarken oldu gözlerim de doldu taştı..Akıllı gibi dua edememişim

bende bu tür konularda anneden bağımsız hareket edilmesine karşıyım. elbette kötülük için değildir bi art niyet mutlaka yokur ama ister istemez gerilebiliyor insan. zaten bebeklik dönemi 2-3 yıl gibi kısa bi süre o sürenin keyfi,kararı da anneye kalsın artık, tüm eziyet bizde karar başkasında olunca haklı olarak huzursuz oluyor insan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…