Bu Kadın Bir Gün Beni Çatlatacak..!!!

ne güzel söyediniz :13::13::13:

benim de aynı şekilde eşimin babaanneside onlarla ne yapsam öle değil böyle ben onlara yaklaştıkça onlar beni soğutuyor çok zor kendi kızlarının çocuğu her gün hasta benim kızım senede bir kere hasta olur sebeb ararlar ablana gittinya üşüttü yoruldum artık beynim kaldırmıyor..

Kızmak ta haklısınız elbette ama 'ruh hastası' benzetmesi ağır olmuş bence
Mümkünse eşin konuşsun böyle böyle tavrın doğru değil anne, biz böyle seviyoruz oğlumuzun saçını sürekli dile getirmene gerek yok gibisinden..
Sen patlamaya gelmişsin çünkü, sen söylersen hoş olmayabilir o oğlu onla kötü olmazlar nasılsa

Oğluşun cok tatlıııııııııııı Allah bagıslasın hıc takma kayınvalıdeyı ya bu guzellıgın saclarına dokunulurmu hıc

Merhaba foruma yeni katildim.nasilsiniz?kaynana problemi bende de var uc yillik evliyim, dolup tasdigim zamanlar oldu.sonra bu formu buldum katilib sorunlarimi paylasmaya karar vrdim. anlatiyim sizler de bana bi akil verin.

Kesinlikle..Ya tabi ki onların fikirleri önemli es geçmemeye çalışırım..Ama ben söyledikten sonra tersini söylediklerinde de aklınız nerede idi diyesim geliyor..Kİ yemek konusunda es geçemiyorum haklı sebeplerim de var yeterince açıklıyorum da ama anlamak istemiyorlar ki..

Var ya en sinir olduğum şeylerden biri..40 yılın başında bir gidersin onda da bahane üretmeye kalkmazlar mı..Sinirlerim tavan yapıyor arkadaşım..

1 defa öyle yeltendi 2 gün önce ilk burada öksürdü dedim daha da ağzını açmadı..Çünkü kayınvalidem doğalgaz sobası kullanıyor petekler de var ama açmıyor sadece oturdukları oda yanıyor diğer taraflar bildiğin buz..Arkasına takar oğlumu karışmayın dayanamaz bana gelsin der onun yüzünden kaç defa antibyotik kullandık..Eşime dedim bana acımıyorsun bari oğlumuza acı yeter ya takmasın ağlasın ağlayınca antibyotik gerekmiyor dedim..Deli oluyorum böyle arıza tiplere..

Ahh canım ahhh sen bilsen bana yaptıklarını oğlum üzerinden eşim üzerinde söylediklerini sen kendin dersin ruh hastası diye..Yeni evli iken öyle iftiralar attı ki eşim anne yeter yapma bu kadar dedi..Ben eşim istemez ise giymem herhangi bir kıyafeti kayınvalidem daha 3 aylık evliyim her yeri meydan da erkeklerin yanına çıkıyor dedi..Eşim her gün kız evde anne nereye gidiyor akşam birlikte çıkıyoruz ben görüyorum üzerindekini dedi..

Hamile iken kısa elbiseler ile sokağa çıkıyorsun sen dedi.. Kİ ben karnım çok büyük olmasına rağmen pançosuz dışarı adım atmazdım ki karnımın hatları belli olmasın diye..Dahası var..Yine 3 aylık evliyim yatak odama giremiyorlar diye sürekli kapısı kapalı diye kayınpederimi doldurmuş abimi aramışlar biz kızınızdan razı değiliz diye..Abim sebebini sormuş dedikleri şu ; bizim istediğimiz gibi giyinmiyor abim kimin istediği gibi giyiyor eşimi söylemişler..Abim de kusura bakmayın ama o onun eşi tabi ki öyle onun istediği gibi giyecek..

Ama biz oğlumuzun yatak odasına giremiyoruz demişler abim de siz ne biçim müslümansınız nasıl insansınız demiş yatak odasında ne işiniz var mahrem ne yapcaksınız demiş..

daha anlatmamı ister misin canım..

Yedirdiğim yemekten giydirdiğim kıyafetten yedirmediğimden ( çikolata , şeker hazır pastalar vs. ) her şeye muhalefetler..Yoruyorlar beniiiiiiiiiiiii

bu arada oğlum henüz 22 aylık..
seni çok iyi çok iyi anlıyorum. benim oğlum da 25 günlük. kv'de de kp de her şeye ama her şeye karışıyorlar, çıldırmak üzereyim. sanki ben çocuğumun üvey annesiyim de onun iyiliğini düşünmüyorum. Allah hepimize sabır versin

Merhaba foruma yeni katildim.nasilsiniz?kaynana problemi bende de var uc yillik evliyim, dolup tasdigim zamanlar oldu.sonra bu formu buldum katilib sorunlarimi paylasmaya karar vrdim. anlatiyim sizler de bana bi akil verin.

Aramıza hoşgeldin..İyi olmaya çalışıyoruz =)))

Gel gel anlatmayınca içinde büyüyor büyüyor başka da bir nane olmuyor zaten

ayyy kıyamam Rabbim uzun güzel ömürler versin inşallah..

Heheh sen yine üvey hissediyorsun ben taşıyıcı annemiyim diye düşünüyordum

aMİN inşallah.. İşin şakası bir yana da gerçekten ağır bir imtahan..Rabbim sana da kolaylıklar versin..

doğru söylüyorsun bu da bir sınav.haklısın aslında üvey anne değil taşıyıcı anne muamelesi görüyoruz.amin canım Allah hepimize sabır versin.

İyi sen bunlarin yuzune bakiyosun hala,ben olsam muhattap bile olmazdim yok sayardim evlerine adim atmazd
İm

İyi sen bunlarin yuzune bakiyosun hala,ben olsam muhattap bile olmazdim yok sayardim evlerine adim atmazd
İm

duyan herkes aynısını söylüyor..Yüzlerine baktığım gibi evimde huzur olsun diye gülmek de zorunda kalıyorum..Rabbime sığınıyorum artık..Eşimin ailesi bana ne yaparlar yapsınlar eşim ailem annem babam kardeşim diyince kendimi parçalasam da bir nane olmuyor..

Kayınbiraderim evlenecek inşallah yaz sonu bu yaz onun derdine huzur görürüm inşallah diye dua ediyorum..

konularını bazen gülerek bazen üzülerek okudum... kendini sabır taşına çevirmiş zaman içinde nasıl hareket edeceğini çözümlemiş... nabza göre şerbet vermişsin.. bravoo..

bende kayınvalidem ile altlı üstlü oturuyorum
ama bildiğin çok şükür Rabbime kantsız melek
hiç birşeyime karışmaz evime gelmez anca biz gidersek
gelse bile kapıdan bişeyler verir iyi akşamlar der..

4 yıllık evliyim birgünden bir güne sorun yaşamadım asla kırılmadım
onlar ailecek baya samimiler öpüşürler sarılırlar bn asla gelemem ve bana asla yapmazda..
herşey karşılıklı sanırım
bendede var elbet
çok severim
ama asla sırnaşmam çok fazla konuşmam
hep sınırlarım vardı
ama içten içede hep sevmişimdir..
diyeceğim şuki kayınvalidem yalnız olduğundan biz üst katında oturuyoruz
ama senin kaınvalidnin eşi var
niçin taşınmıyorsunuz , bilmem ağır mı olur bu konu ev halkında..

Maaşallah diyeyim

Ev konusu sıkıntılı eşim burdan çıkmak istemiyor..Ki şuan da geçen sene bir iş için kredi çekti kredi ödüyoruz ki evim de olsa buradan çıkmam kiraya veririm orayı diyor..Ama son zamanlarda sanki fikirleri değişiyor gibi..Hayırlısı diyorum artık..Dualarınızı esirgemeyin inşallah..

Geçenler de kayınvalidem isterseniz kiraya çıkın ben ille burada oturun demiyorum dedi hemde kalabalık bir ortamda..Eşime söyledim bu kredi olayından önce ben böyle bir şey söylesem beni yerden yere vururlardı ama şimdi kredi var çıkayız istesek de biliyor rahat rahat konuşuyor dedim..Eşim şok oldu çünkü eşime öyle böyle değil çok düşkündür gereğinden fazla..Eşim ciddi misin dedi evet dedim bu 2 oldu 3. de ben diyeceğim çıkıyoruz o zaman yeter bu kadar laf soktuğun diyeceğim dedim haberin olsun dedim sesini çıkarmadı..Ama bir şok geçirdi..

Eşim her zaman annesini düşünür kırılmasın üzülmesin ben ona kızsam küser konuşmaz korkusu var..Kırmasın tabi ama gerektiği yerde de konuşsun istiyorum ama annesi küser diye babasını doldurup huzur kaçar diye susuyor..Sanki böyle çok huzur varmış gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…