Gercekten tek basima büyüttüm ben cocuklarimi birak yardim etmeyi eltimle beni kiyaslamalar cocuklari nasil büyuttugume kadar dalga gecerlerdi.Öyle öyle soguttu kendinden .Hayir yani insan biraz düsünür küs gibi biseyiz görüsmüyorum bile ne demeye bu yüzsüzlükYa o aklını kendine saklasın kendine.. Vermesi gereken kisilere verir
Çocukların annesi başında,cok şükür,aç değiller açıkta değiller
Anneleri hazırlıyor yemeklerini. O ne diye kendince rolleniyor. Biriside gelirdi ocagimi silerdi,yerleri silerdi yemek yapardı. Güya oğlunun evi. Simdi evime giremiyor
Sabırlı ol derim.
Siz bariz kadını sevmiyorsunuz.Yemek yapmış ,evime gelmiş bahane..Iyi aksamlar herkese
Ben bu kayinvalidemin inadindan lüzumsulugundan biktim usandim.
Tasindim yine kurtulamiyorum.Kendi basina is yapiyor ben isteyken eve gelmeler ki gelsin oglunun evi diyeceksiniz ama cat kapi.Ben haftanin alti günü calisiyorum bir gün izinimi de bununla geciremem.Mesala bugün gelmis ben isteyken iste cocuklara yarin bize gelin yenek yapicam diyormus.Ne bana söyleme var ne davet var hic birseyden haberim yok.Normalde de hic görüsmüyorum ne telefonda ne de evine giderim.Ama ne alakaysa kafaya esince geliyor.Artik patladim esime de esekbasimiyim benim niye haberim yok diye.Neymis güya cocuköara yapiyormus hani ben calisiyorum ya cocuklar sicak yemrk yiyecekmis.Allah yukarda cocuklarimin yemegeni bir gece önceden yaparim ki okuldan falan gelince aramasinlar birsey diye Esimde biliyor bunu.
Hayir anlamadigim yillarca ayni apartmandaydik bir günden bir güne sen calisiyorsun bugünde burda yersiniz dedigini duynadim.Simdi ne oldu?
Akli sira girer cikarim oglumun evi sen kimsin demeye getiriyor ne yapayim hanimlar bunun yüzünden benim huzurum niye bozuluyor .Fikirlerinize cok ihtiyacim var
Esimden hic umudum yok o konuda.Ona kalsak görüsmüyorsun iste falan filan yüz veren o zatenEsinize soyleyin o konussun. Sizi dinlemez, belli.
O zaman isiniz zor. Yuz vermeyin, konusmayin, gerek yok gelmene ben hallediyorum falan diyin surekli. Bir muddet sonra sıkılır herhalde.Esimden hic umudum yok o konuda.Ona kalsak görüsmüyorsun iste falan filan yüz veren o zaten
Zaten öyle kendi de biliyor bize karsi cok soguksun diye.En son birgün buna bana yaptiklarinizi huc unutmdim dedim o oldu.Siz bariz kadını sevmiyorsunuz.Yemek yapmış ,evime gelmiş bahane..
Açık açık söyleyin sevmiyorum seni benimle ilgili bir şey yapmana gerek yok diye..
Yok patladim artik bugün yeter artik kafam atiyor diye.Ama esim hayatta diyemez öyle bir sey konusamazda.Ama diyecegimi de dedim anlamistir artikNe ayıp bişey ya mahremin sonuçta evin senin, kendi annesi bile insanın sorar da gelir evli barklı kadınsın evde olmasan bile özelin var ayıp ya, eşiniz konuşmalı tabiki ama tepkinizi gösterin sessiz kalmayın yoksa eşiniz de normalleştirir durumu iyice
Oğlunun evi evette sizinde eviniz. Ben yokken gelsin istemezdim. Çocuklarla yemek yemek istemiş olabilir. Yinede katı olmayın bence. Eve girmesi hariçIyi aksamlar herkese
Tasindim yine kurtulamiyorum.Kendi basina is yapiyor ben isteyken eve gelmeler ki gelsin oglunun evi diyeceksiniz ama cat kapi.Ben haftanin alti günü calisiyorum bir gün izinimi de bununla geciremem.Mesala bugün gelmis ben isteyken iste cocuklara yarin bize gelin yenek yapicam diyormus.Ne bana söyleme var ne davet var hic birseyden haberim yok.Normalde de hic görüsmüyorum ne telefonda ne de evine giderim.Ama ne alakaysa kafaya esince geliyor.Artik patladim esime de esekbasimiyim benim niye haberim yok diye.Neymis güya cocuköara yapiyormus hani ben calisiyorum ya cocuklar sicak yemrk yiyecekmis.Allah yukarda cocuklarimin yemegeni bir gece önceden yaparim ki okuldan falan gelince aramasinlar birsey diye Esimde biliyor bunu.
Hayir anlamadigim yillarca ayni apartmandaydik bir günden bir güne sen calisiyorsun bugünde burda yersiniz dedigini duynadim.Simdi ne oldu?
Akli sira girer cikarim oglumun evi sen kimsin demeye getiriyor ne yapayim hanimlar bunun yüzünden benim huzurum niye bozuluyor .Fikirlerinize cok ihtiyacim var
Bana soran yokki diyorumya sacma sapan bahaneler.Beni arayamazda.Dedigim gibi hani sen kimsin e getiriyorO zaman isiniz zor. Yuz vermeyin, konusmayin, gerek yok gelmene ben hallediyorum falan diyin surekli. Bir muddet sonra sıkılır herhalde.
Gercekten tek basima büyüttüm ben cocuklarimi birak yardim etmeyi eltimle beni kiyaslamalar cocuklari nasil büyuttugume kadar dalga gecerlerdi.Öyle öyle soguttu kendinden .Hayir yani insan biraz düsünür küs gibi biseyiz görüsmüyorum bile ne demeye bu yüzsüzlük
İnşallah anlamıştır olmazsa anahtarı değiştirinYok patladim artik bugün yeter artik kafam atiyor diye.Ama esim hayatta diyemez öyle bir sey konusamazda.Ama diyecegimi de dedim anlamistir artik
Bakin biz cok seyler yasadik hicbir zaman bana tek bir iyiligi dokunmamistir.Ben onun huyunu cok iyi bildigim icin bu kadar sinirleniyorum.Eger ki iyi niyetli olsa cocuklara yarin bize gelin diyecegine beni arar cocuklari topla isten sonra bize gelin der.Neymis ben isteyken cocuklar oraya gidecekmis .Bana ne haber veren var ne bisey cocuklar demese haberim yokOğlunun evi evette sizinde eviniz. Ben yokken gelsin istemezdim. Çocuklarla yemek yemek istemiş olabilir. Yinede katı olmayın bence. Eve girmesi hariç
Hala öyleler bende mutlu mesut yasayin deyip aldim evimi ciktim.Esime kalsak ayni böyleydik baktim benim pskolojim bozulucak nerdeyse evi ben tasidim.Yüzünün astarını eline almış dolaşıyor.
Ne diye dalga geçiyormuş? Kendisi daha iyi mi biliyor herseyi cocuk profosoru pedagog falan mı?
Eltinle hasr neşr olsunlar sana da fazla bulaşmasınlar
Bu işe el atma zamani gelmiste azıcık daha sabır
Taşındınız diye de kuduruyordur şimdi o
bukadar büyütme bu olayı. kocan annesine dik duracskIyi aksamlar herkese
kocanin tavri ortada. bunun için annesine cephe alacak biri degil belli. bu yüzden kendi kendini doldurma. daha büyük sıkıntılar yaşarsın. idare et. icabında o geldiginde sen baska biyere git.Iyi aksamlar herkese
Hayir hayir o kadar da degil.Asla öyle bisey yapmamevin anahtarı mı var onda?
Yok yaaaaaaa oglunun eviymişHala öyleler bende mutlu mesut yasayin deyip aldim evimi ciktim.Esime kalsak ayni böyleydik baktim benim pskolojim bozulucak nerdeyse evi ben tasidim.
Ama ona göre oglunun evi.
Kolay degil ama öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?