Bu kadin delirtecek beni

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Iyi aksamlar herkese
Ben bu kayinvalidemin inadindan lüzumsulugundan biktim usandim.
Tasindim yine kurtulamiyorum.Kendi basina is yapiyor ben isteyken eve gelmeler ki gelsin oglunun evi diyeceksiniz ama cat kapi.Ben haftanin alti günü calisiyorum bir gün izinimi de bununla geciremem.Mesala bugün gelmis ben isteyken iste cocuklara yarin bize gelin yenek yapicam diyormus.Ne bana söyleme var ne davet var hic birseyden haberim yok.Normalde de hic görüsmüyorum ne telefonda ne de evine giderim.Ama ne alakaysa kafaya esince geliyor.Artik patladim esime de esekbasimiyim benim niye haberim yok diye.Neymis güya cocuköara yapiyormus hani ben calisiyorum ya cocuklar sicak yemrk yiyecekmis.Allah yukarda cocuklarimin yemegeni bir gece önceden yaparim ki okuldan falan gelince aramasinlar birsey diye Esimde biliyor bunu.
Hayir anlamadigim yillarca ayni apartmandaydik bir günden bir güne sen calisiyorsun bugünde burda yersiniz dedigini duynadim.Simdi ne oldu?
Akli sira girer cikarim oglumun evi sen kimsin demeye getiriyor ne yapayim hanimlar bunun yüzünden benim huzurum niye bozuluyor .Fikirlerinize cok ihtiyacim var

Ya o aklını kendine saklasın kendine.. Vermesi gereken kisilere verir
Çocukların annesi başında,cok şükür,aç değiller açıkta değiller
Anneleri hazırlıyor yemeklerini. O ne diye kendince rolleniyor. Biriside gelirdi ocagimi silerdi,yerleri silerdi yemek yapardı. Güya oğlunun evi. Simdi evime giremiyor
Sabırlı ol derim.

Gercekten tek basima büyüttüm ben cocuklarimi birak yardim etmeyi eltimle beni kiyaslamalar cocuklari nasil büyuttugume kadar dalga gecerlerdi.Öyle öyle soguttu kendinden .Hayir yani insan biraz düsünür küs gibi biseyiz görüsmüyorum bile ne demeye bu yüzsüzlük

Siz bariz kadını sevmiyorsunuz.Yemek yapmış ,evime gelmiş bahane..

Açık açık söyleyin sevmiyorum seni benimle ilgili bir şey yapmana gerek yok diye..

Ne ayıp bişey ya mahremin sonuçta evin senin, kendi annesi bile insanın sorar da gelir evli barklı kadınsın evde olmasan bile özelin var ayıp ya, eşiniz konuşmalı tabiki ama tepkinizi gösterin sessiz kalmayın yoksa eşiniz de normalleştirir durumu iyice

Esimden hic umudum yok o konuda.Ona kalsak görüsmüyorsun iste falan filan yüz veren o zaten
O zaman isiniz zor. Yuz vermeyin, konusmayin, gerek yok gelmene ben hallediyorum falan diyin surekli. Bir muddet sonra sıkılır herhalde.

Siz bariz kadını sevmiyorsunuz.Yemek yapmış ,evime gelmiş bahane..

Açık açık söyleyin sevmiyorum seni benimle ilgili bir şey yapmana gerek yok diye..
Zaten öyle kendi de biliyor bize karsi cok soguksun diye.En son birgün buna bana yaptiklarinizi huc unutmdim dedim o oldu.
Ogündür bu gündür asla denez niye gelmiyorsun gitmiyorsun diye ama iste anlayamadigim bir inadi var ki cocuklarda öyle düskün falan degillerdir ona yani

Yok patladim artik bugün yeter artik kafam atiyor diye.Ama esim hayatta diyemez öyle bir sey konusamazda.Ama diyecegimi de dedim anlamistir artik

Oğlunun evi evette sizinde eviniz. Ben yokken gelsin istemezdim. Çocuklarla yemek yemek istemiş olabilir. Yinede katı olmayın bence. Eve girmesi hariç

Yüzünün astarını eline almış dolaşıyor.
Ne diye dalga geçiyormuş? Kendisi daha iyi mi biliyor herseyi cocuk profosoru pedagog falan mı?

Eltinle hasr neşr olsunlar sana da fazla bulaşmasınlar
Bu işe el atma zamani gelmiste azıcık daha sabır
Taşındınız diye de kuduruyordur şimdi o

Yok patladim artik bugün yeter artik kafam atiyor diye.Ama esim hayatta diyemez öyle bir sey konusamazda.Ama diyecegimi de dedim anlamistir artik
İnşallah anlamıştır olmazsa anahtarı değiştirin

Oğlunun evi evette sizinde eviniz. Ben yokken gelsin istemezdim. Çocuklarla yemek yemek istemiş olabilir. Yinede katı olmayın bence. Eve girmesi hariç
Bakin biz cok seyler yasadik hicbir zaman bana tek bir iyiligi dokunmamistir.Ben onun huyunu cok iyi bildigim icin bu kadar sinirleniyorum.Eger ki iyi niyetli olsa cocuklara yarin bize gelin diyecegine beni arar cocuklari topla isten sonra bize gelin der.Neymis ben isteyken cocuklar oraya gidecekmis .Bana ne haber veren var ne bisey cocuklar demese haberim yok

Hala öyleler bende mutlu mesut yasayin deyip aldim evimi ciktim.Esime kalsak ayni böyleydik baktim benim pskolojim bozulucak nerdeyse evi ben tasidim.
Ama ona göre oglunun evi.
Kolay degil ama öyle

bukadar büyütme bu olayı. kocan annesine dik duracsk
kocanin tavri ortada. bunun için annesine cephe alacak biri degil belli. bu yüzden kendi kendini doldurma. daha büyük sıkıntılar yaşarsın. idare et. icabında o geldiginde sen baska biyere git.

Hala öyleler bende mutlu mesut yasayin deyip aldim evimi ciktim.Esime kalsak ayni böyleydik baktim benim pskolojim bozulucak nerdeyse evi ben tasidim.
Ama ona göre oglunun evi.
Kolay degil ama öyle
Yok yaaaaaaa oglunun eviymiş
He he oglunun evi
O ev gayette senin evin
Kökünü satın alsa oğlu,yine senin evin
O pis aklina bunu kazisa iyi olcak
Ne oldu torunlar simdi mi kiymete bindi hayırdır daha evel yapmiyordun anne yemek falan? Diyeceksin de
Denmiyor iste denmiyor....iyi yapmissiniz taşıyarak
Bu kadinda anahtar mi var? Boyle gelip gittigine göre yakınsınız herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…