Bu kadin delirtecek beni

Kocamin tavrini senelerdir anlayamadim desem inanirmisoniz.
Yillardir sen haklisin der.Ona karsi da diger cocuklariyla birlesip cok hakaret etmistir.
Arkalarindan atar tutar yüzüne gelince bisey yok.Ben esimede diyorum senin olayin ne ben anlamiyorum diye

Sizinki sadece çat kapı geliyormuş dua edin. Benimkisi hem çat kapı geliyor hem ev onun da ben misafirmisim gibi davranıyor hem de sülalesini çağırıp getiriyor. Halinize sukredin beterin beteri var. :)) bu arada gülmekten başka yapacak bir şey olmadığı için gülüyorum kafaya takip sinir hastası mı olayım. Bu arada ev oğlumun demiyor benim evim diyor. Aramızda 1400 km olmasına rağmen bizim evin anahtarını sözde çantasında unutmuş eve götürmüş. Biz evde yokuz. Yine akrabalarından biri bizim olduğumuz şehre gelecekmiş. Anahtar var ben de vereyim sizde kalsınlar dedi. Eşim de sinirlendi ben evde yokken ne işleri var diye .sonra şaka yaptım dedi.

Son düzenleme:
Yok yakinda degiliz uzakta degiliz.Anahtar asla vermem o kadar benimle muhabbeti yok zaten diyorum ya senelerdir böyleyim.
Ha cocuklara gelince ah bir sorsak o büyütmüstür.Utanmadan arlanmadan millete öyle diyormus.Cocuklarda sogudular büyüdükce herseyi anliyorlar.

Ay gercekten daha betermis.Ne yapicaz bunlarla ya niye rahat birakmazlar insani bilmiyorumki.Bundan kurtulmak icin inanin bos eve tasindim.Dogru düzgün esyam yok yavas yavas calisip aliyorum.Yeterki huzurum olsun diye.Ama yok o burnunu benim hayatima sokacak

Hahahahahahaha o mu büyütmüş? Yemin ederim bu tip vakalarda,en cok hoşuma giden,çocukların neyin ne oldugunu kimin ne oldugunu anlayacak yaşa gelip soğuması
Benim.annem asla bizi babaanneme karşı doldurmadı
Zaten annemin öyle bir yapısı yok relax bir insan yay burcu :)
Biz ergendik,geldi evimizde kaldı uzuncaaaa bir sure
Ay nefret ettik kendisinden
Hala daha aramayiz bile bayram seyranda dahil.
Çünkü onun icin varsa yoksa halamın çocukları
Cunku fitneci,art niyetli,kötü bir insan ben babaannemi hic sevmem.

Siz bariz kadını sevmiyorsunuz.Yemek yapmış ,evime gelmiş bahane..

Açık açık söyleyin sevmiyorum seni benimle ilgili bir şey yapmana gerek yok diye..
Kayınvalidesıde biliyordur ama iyi kv rolünü oynuyor zamanında iyi olacaktı şimdi soğuttuğu kırdığı kalbi kazanma çabası boşuna üstelik dahada öfkeye sebebiyet olacaktır

Haklisiniz cocuklara zaten neyi anlatabilirizki.Ne anlayacaklar kücükken.Ama büyüdükce herseyin farkina o kadar güzel variyorlarki.Kimse yüzüne bakmiyor geldigi zaman.Keske iyi birisi olsada böyle olmasa ama kendi yapiyor.Hala iste amcanin cocuklariyla kiyaslama falan filan .Aman biktirdi iyice herkesi.

Kayınvalidesıde biliyordur ama iyi kv rolünü oynuyor zamanında iyi olacaktı şimdi soğuttuğu kırdığı kalbi kazanma çabası boşuna üstelik dahada öfkeye sebebiyet olacaktır
Tabiki biliyor bir ara beni annemlere falan sikayet ediyormus gelmiyor gitmiyor soguk diye.Aldim bunu karsima sen bana bunu bunu bunu yaptinmi yaptin.He.O zaman benden ne bekliyorsun hala dedim.Ogündür bugündür hic demez bana.Ama arkamdan is ceviriyor bu seferde

Sinir olduğunuzu anladiysa ondandır sinir olmuyormus gibi yap hatta ohh yemek yapanda var rahatım falan de gıcık olsun yani bilmiyorum anne sonuçta evett oğlunun evi benim kv de gelse sıkıntı yapmam ama size biseyler yapmiski istemiyorsunuz

Kendisinede saygısı olmayan Kv diyorum !neden saygısı olmayan çünkü aklı başında bir Kayınvalide baştan düşünmeli ben Gelinime ıyı davranmazsam yaptıklarımın sonucuna katlanabilirmiyim diye tartmalı yaparsam saygınlığımıda yitiririm dıye düşünmeli eh sizinki tüm yapılmayacakları yapmışsa sizdeki tüm bonuslarınıda kaybetmiş.Herseyin farkında olsada sanki birşeyleri düzeltebilme uğraşında gibi görünüyor , aslında acınası hali var

Evin anahtarı neden kayınvalidelere verilir hiç çözemedim.

Kocanda bi tuhaf tam Aslan gibi gürlüyor sonra affedersin Tavşan gibi ürküyor eh böyle koca olursa öylede kv olur

Ben bir sorun goremedim. Siz kayinvalidenizi sevmediginiz icin gozunuze batiyor bence

Canim kafana taktigin seye bk yha kendini yipratiyosun farkinda degilsin birak yapsin etsin keyfine bak isten gel keyif yap ohhh

kayivalideligin kanunu bu heralde ustune vazife olmayan herseye karismak

canım benim herkesin derdi kendine ağırdır ve ancak çeken bilir bunu çok iyi anlarım bizde yıllarca bastırılmış bir şekilde büyüdük annemin içine atmasından ötürü geçirdiği sinir krizlerine şahit olduk ama ne öğrendik biliyormusun o kadar çok haksızlıklar, ifriralara, bastırılmaya rağmen hala annem hizmette kusur etmez şahsrn bu dediklerimi ben yaşasam aynısını yaparmıydım onuda bilmiyorum sadece güzel bir örnek sunmak istedim sana ki annem ve çektikleri ve bunun karşılığındaki davranışları benim hayatımda çok güzel bir rota olaraka kalacak. sabretmeyi, imtihanını sineye çekip kendine yakışanı yapmayı, sabrı hep annemden öğrendim. biliyorum insanın çok ağırına gidiyor konduramıyorsun kırılıyorsun ama şöyle düşün sen bu sorunu çözm amaçlı yaklaşmazsan asla çözülmeyecek sen kafanda bitirmezsen hayatını birazda kayınvaliden vesilesiyle kendi ellerinle mahvedeceksin. benim babanem anneme bir bardak suyun dahi nasip olmasın inşallah dedi ve ben inanıyorum o son suyunu annemin ellerine nasip olacak çünkü en son dediği şey Allah razı olsun kendi kızımdan çok hizmeti gördüm olmuştu vede görecekte. bu dünya imtihan dünyası ve sende çamur atana gül atmaya çalış biliyorum çok polyanacılık gibi geliyor ve nefsin içerden asla diyor ki eminim sende yapıyormuşsundur ama sen sana yakışanı yapmaya devam et çünkü emin ol kayın validen göçüp gidecek ama arkasında bıraktığı senin çocuklarına bu zorluklar karşısında daima iyiliği ve terbiyeyi öğretmiş olacağın hayat dersi kalacak bunu dersini almış olan biri olarak yazıyorum. Rabbim yuvalarımızdan huzuru daim eylesin inşallah

emin ol kötülüklerine karşı iyiliğin karşısında sen eşinin ve evlatlarının gözünde zorluklar karşısında nasıl fedakarlık yaptığınla, daima iyiliğinle hatırlanacaksın. emin ol onlar kendi terazilerinde haklıyı haksızı tartıp görecekler. sen çizgini asla bozma kendine yakışanı iyilik yapmaya devam et imtihanını göğüsle onunla savaşmak yerine daha farklı izah yolunu kullan. bak emin ol kayınvaliden sana saygı duymaya başladıkça yaptıklarınında yanlış olduğunu anlayacak. anne olmak çok zor heleki o cenneti ayakları altında olan anneler olmak.. emin ol sonucu güzel olacak şeylerin cefasıda sefasıda hoştur. nasılki bir meleğe kavuşmak için o binbir zorluklu yollardan sancılardan geçiyorsak bu dünyanında cennete çıkan yolculuğu için o binbir zorlu imtihanlara, sancılara değer.

bu kayınvalıdeler bi rahat bıraksalar artık
kayınvalıde psıkolojısı nasıl bır psıkolojıdır kı bunu yapıyorlar ben anlayamıyorum
otur hanım hatun evınde ıyı nıyetlı ol gelının sevsın senı saysın dımı
yok ılla atraksıyon ılla ego savası

amaaan ne bılım ısınız zor valla

Kocanda bi tuhaf tam Aslan gibi gürlüyor sonra affedersin Tavşan gibi ürküyor eh böyle koca olursa öylede kv olur
Yok bacım kocam ne yapsın. Laftan anlayan biri değil ki. Konuşmaya çalışsan ben yaptım ki der. Hem kocam konuşmasın annesini kırıp günaha girmesin. Ben söylüyorum ama ne fayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…