Çok haklısın onu kirmayim ayip olmasin derken ben sıkıntı çekiyorum. Yalniz kafami dinlemek şu an bana annemlere bile gitmekten daha cazip.Boşver yat uyu sen canım kv ararsa açmazsın uyumuşum dersin, canın istemiyorsa ki haftasonu insan evde tek başına tembellik yapmak istiyor çıkma evden, kimsenin de niye gelmedin niye beni çağırmadın diye hesap sormaya hakkı yok!
Bu bir başlangıç olsun, ters davranmaya yüz vermemeye alış lütfen, onu kırma bunu kırma derken biz perişan oluyoruz
Bende daraldim hatta patlamak üzereyim bıktım artik kurs bitse başka bişey çıkacak hiç bitmiyor bu seferde gece seninle kalayim diyor. Evimde diken üstü oldumAy inan daraldım okurken bu ne ya göbeğimiz bir mi kesildi de şakaya getir eşinede söyle ne o dipdibe sürekli , ne işi var kursta otursun evinde.. Kaç yaşındasın canım hiçbir kaynana bu kadar daraltmadı ya :))
Evet eşin de senin idare etmelerine alışık olduğu için sorun çıkartır muhtemelen ama sular bulanmadan durulmuyor inan bana...Çok haklısın onu kirmayim ayip olmasin derken ben sıkıntı çekiyorum. Yalniz kafami dinlemek şu an bana annemlere bile gitmekten daha cazip.
Kafami boşaltmak dinlenmek istiyorum burnumdan geliyor her yerden çıkıyor.
evimde diken üstünde kaldim lanet olsun.en iyisi uyumusum demek. Ama bu konu eşimle aramda sıkıntı yaratacak o kesin
Çok haklisin belkide baslangic için iyi bi konu sağolun arkadaslar hepiniz yönlendirip cesaret veriyorsunuz. Yazdığın cümleyi aynen söyleyeceğim Sağol çok teşekkürlerBazı şeyleri bazı insanlara direk söyleyemiyorsan bile hissettireceksin arkadaş. Ararsa açma uyudum dersin vazgeçtim anneme gitmekten sessiz sakin kendimle vakit geçirmek istedim bi duşa girip yattım dersin ki bu da bir başlangıç olsun ve aranızda mesafe olsun. Yok yapamam diyorsan sen daha çoookkk problem yaşarsın. Çağır bi çay koy için yanii...
Konunu okuduktan sonra kayınvalidem hiç gelmiyor diye kızmıycam, valla iyi dayanıyorsun sınırlarını çizmen lazım kayınpeder yok mu ben mi kaçırdım acaba, başka çocuğu falan üf yazık etme kendine gir bir işe çalış kayınvalidende kendine çevre edinsin.Bende daraldim hatta patlamak üzereyim bıktım artik kurs bitse başka bişey çıkacak hiç bitmiyor bu seferde gece seninle kalayim diyor. Evimde diken üstü oldum
Doğru söylüyorsun ne olacaksa olsun en azindan kendimi yemem.eşimde anlayissiz aslinda konuşmak çok mümkün deil ya tartışıyor ya küsüyor çocuk gibi.Evet eşin de senin idare etmelerine alışık olduğu için sorun çıkartır muhtemelen ama sular bulanmadan durulmuyor inan bana...
Önce bu konunun bir tartışması olur, derdini sakince anlatırsın, kararlı davranırsan sonuç alırsın emin ol.
Aman sorun olmasın aman tartışmayalım deyince hiçbirşey çözülmüyor...
Hani uyuyakalmışım dersen yarın yine aynısını yapcak. Yüzsüz davranıyor belliki. Ama açık açık kafamı dinlemek istedim evde tek başıma takıldım. Birde duş alıp kahve yaptım öyle iyi geldi ki yalnız kalmak anlatamam diye böyle ballandıra ballandıra anlatırsan bence artık anlar herhalde yüzsüzlük yapıp peşine de takılmaz. Hazır eşin de gidiyormuş bence bu fırsatı çok çok iyi değerlendir arkadaşım.Çok haklisin belkide baslangic için iyi bi konu sağolun arkadaslar hepiniz yönlendirip cesaret veriyorsunuz. Yazdığın cümleyi aynen söyleyeceğim Sağol çok teşekkürler
Aman gelmesin inan daha iyi hiç kizma üzülme gelmiyor diye.Konunu okuduktan sonra kayınvalidem hiç gelmiyor diye kızmıycam, valla iyi dayanıyorsun sınırlarını çizmen lazım kayınpeder yok mu ben mi kaçırdım acaba, başka çocuğu falan üf yazık etme kendine gir bir işe çalış kayınvalidende kendine çevre edinsin.
amin çok sağol.Hani uyuyakalmışım dersen yarın yine aynısını yapcak. Yüzsüz davranıyor belliki. Ama açık açık kafamı dinlemek istedim evde tek başıma takıldım. Birde duş alıp kahve yaptım öyle iyi geldi ki yalnız kalmak anlatamam diye böyle ballandıra ballandıra anlatırsan bence artık anlar herhalde yüzsüzlük yapıp peşine de takılmaz. Hazır eşin de gidiyormuş bence bu fırsatı çok çok iyi değerlendir arkadaşım.
Allah sabır ve kararlılık versin.
Annen şimdi ısrarcı olur arar durur ona da uykum var uyucam de. Annen tatsızlık çıkmasın istediği için seni istemeden bunaltabilir.amin çok sağol.
Yüzsuz ve çok israrci davranıyor bi bahane bulsan başka bi planla karşına çıkıyor valla çaresiz kaldim.
Zaten eşimle kötüyüz bu ara aynen dedigin bi kahve bi dus bi sigara keyif yaparim diye planladim.normalde sigara içmem ama yalnizken kafa dagitayim diye plan yaptim bi saar sonra delirtti beni yine.annemde yazik ayip kizim yaoma diyor
Annem ayoor diyor sürekli belki hakli ama ben bezdim.Annen şimdi ısrarcı olur arar durur ona da uykum var uyucam de. Annen tatsızlık çıkmasın istediği için seni istemeden bunaltabilir.
Ohh sefan olsun ay bu kadınla mı uğraşıp duracaksın sen? Çocuk yok sanırım bir de o olsa sizden çıkmaz bu kadın.
Allah hayırlıca bebeğini kucağına almanı nasip eder canım umarım.Annem ayoor diyor sürekli belki hakli ama ben bezdim.
Çocuk olmuyor maalesef ama olsa da daha beter şeyler olacak biliyorum evimden çıkmaz o zaman herşeye karışır. Şimdi bile böyle bi de bebekli olsam neler olacak kim bilir
Kız anahtarı sakladım dedim kaybolmuş belki apartmandan birileri almıştır çilingir geldi değiştirdi yine aldıkapının kilidini kır çilingirci çağırarak yeni bir anahtar yaptır eşin anahtarı ona verecek oldu mu olay çıkar
Bu kayınvalide bence azmeder, gelinden daha iyi İngilizce öğrenir.
Dans da sırt ağrıma iyi gelir deyip başlar bence.
Birebir benim kaynanami anlatmışsin şaşırdım doğrusu. Benim k.v üniversite mezunu eşi çalıştırmamis çalıştırmayi birak hiç bi yere yollamamiş anasiyla kendi evi arasinda mekik dokumuş sürekli sosyal hayat sıfır. Yeni yeni kabuğunu kirmaya başladı bize gelip gitmek yada o kursa gitmek onun için çok büyük bişey.aaa aynı benim teyzemeniştem gençlğinde çok baskı yapmış, üniversite mezunu olduğu halde çalışmasına bile izin vermemiş. yıllarca ailesine bile sınırlı göndermiş, götürmüş. kadın az rahatladı her hafta sonu bizdeydi. annem çalışıyor, ben şehir dışında okuyordum. ne annemle ne kardeşimle doya doya zaman geçiremiyordum. annem çok nazik biridir. kardeşimle biz söylendikçe o kırgınlık olmasın kızlar ablamın çevresi yok, şudur budur ablasına kıyamıyordu. ama sonunda biz dayanamadık. yine bir hafta sonu bizde, kardeşimle ben bir gezme uydurduk. anne ne zaman gideceğiz dedik. annem de şaşırdı. bilmem hık mık kem küm. nereye gideceksiniz dedi teyzem, annemle özel işlerimiz var teyzecim. sen zaten her hafta burdasın, sen evde kal biz akşama döneriz falan dedik. duvara bakmaya mı geldim ben dedi, bozuldu ve gitti. annemle babam bize biraz kızdı ama aslında annem de çok bunalmıştı. düşünsenize kadın çalışıyor, cumartesi evde. işi gücü var, şehir dışında okuyan kızı geliyor hiç ilgilenemiyor, gezemiyoruz. ara ara laf çarptırdı gençler saygısız, anlayışsız falan diye ama baktı umursanmıyor kabullendi. haline acıyorum ama anneme de acıyorum yani. eğer önlem almasaydık bu yıllarca devam ederdi, babam patlayabilirdi. şimdi oğlu evlendi. geline sarmış vaziyette. işin kötüsü insanları sıktığının farkında değil. gelin çok mutlu oluyor zannediyor. e be kadın o saygısından laf etmiyor, anla işte di miiii? ama nerdeeeee gelini yüksek lisans yapıyor, işe girmedi. şimdi duyduk ki yana yakıla iş arıyormuş. sebep belli yani. anneme uyar teyzemi diyorum, söyleyemem ben diyor. anlayışsız insan çooook zor canım. açık ve net olmaktan başka çare yok.
Evet çok zor .çok denedim saygısızlık yapmamak kötü duruma düşmemek için ama artik sabrimi zorluyor.kendi annem bile bugün ayip ettin ben olsam yapamazdim dedi ama ne yapiyim anladığı yok bişeyden.beni daraltiyor saygi duymuyorDurumun gerçekden zor ben üç dört gün üst üste görünce kv bu kadar anlayışsiz olmadigi halde bunaliyorum Allah yardimcin olsun ugrascak işi yok seni bulmuş oda kendini kötü bi duruma düşürmeden bi çözüm bulmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?