Hocaya da mahçup olacam.ama yapacak başka bişey de yok gibi
neden kaynanalar istediğini yapıyoda gelinler böyle içine atıp ne yapsam diye düşünüyo acaba. hoş ben içime atmak yerine kaynanayı evden attım gayette rahatım. lütfen sizde artık illede annem diyen erkekleri koca diye koynunuza almayın. çok istiyolarsa anneleriyle evlenip anneleriyle yatsınlarEvet kayinvalidemden bahsediyordum. Eski konularimi bilen arkadaşlar vardir.surekli eşime ve bana odaklanmış durumda yakin oturuyoruz herseyi bizimle yapmak istiyor. Fazla gitmiyoruz onlara sürekli sizde gelin diyor.
İş arayışindayim ama maalesef bulamıyorum .öğlen sık sık gelmesinden daraldigim için kurslara yazildim haftada üç gün evde olmuyorum bu baya işime yaradi hem kafam Rahatladi hem mesafe kurduk aramiza.sonra k.v kursa gelmek istedi bi bölüme yazildi ona da iyi oldu .bugün gelmiş ve benim gittiğim bölümlerden birine yazilmak istediğini söyledi. Ben de hocaya sorayim dedim ama bu durum hiç hoşuma gitmedi. Ben kursa sevdiğim iki arkadaşımla gidiyorum amacim kafa dağıtmak rahatlamak zaman zaman eşimle olan sorunlardan ve bebeğim olmadığı için bunalımlarindan kurtulmak için bi kaçış noktası benim için. Yeri geliyor çıkıp arkadaşlarımla yemek yiyoruz yeri geliyor dertlesiyoruz ama kayinvalidem gelince ister istemez stres yüklenicem kaldi ki annem dahi olsa beraber gitmek istemem kafa dağıtmak yeni insanlarla iletişim kurmak istiyorum. Arkadaşlar sizce ne yapmaliyim o yazilinca ben ayrilsam çok dikkat çekecek onunlada gitmek istemiyorum bana nefes alacak alan birakmazsa ben nasıl rahatlatacagim inanin eşimle de problemler oluyor bi de üstüne k.v eklenince kaçıp gitmek istiyorum.
Ne yapayım bana fikir verin yardım edin eşim de hocaya falan sormayin direkt başlasın annem diyor kafayi yiyeceğim artik.sirf hafta içi bana gelemiyor diye bunu buldu bu seferde ben bu kadini oyalamak zorunda miyim
Evet niyeti hep dibimizde olmak ve dediğiniz gibi mutlaka ama mutlaka bi yolunu bulup bunu yapıyor.Ben açık açık konuşmanız gerektiğini düşünüyorum. Burada çok iyi tavsiyeler verilmiş ama bunlar hep geçici çözümler. Kayınvalidenizin niyeti hep sizin dibinizde olmaksa bunun bir yolunu mutlaka bulur. Eğer çocuk da düşünüyorsunuz çocuk doğar doğmaz yapışık kardeş olursunuz. O yüzden açıkça konuşup kendinize ait bir zaman ve alan yaratmaya ihtiyacınız olduğunu söyleyeceksiniz. Ya da eğer imkanınız varsa biraz öteye taşınacaksınız.
Bıktım bu kadindan da onun yüzünden sürekli zor duruma düşmektendeMahcup olacak birsey yok ki. Cogu insanin basinda olan sey. Gulup gececektir emin olun.
Ne desem bilemedim simdi.. Esiniz sorun cikaricaksa soylemeyin dicem ama boyle de nereye kadar dayanabilir insan surekli ensenizde, sabriniz tasicak illa bi gun.Aslında doğru söylüyorsunuz çünkü bu bitse başka bişey çıkacak. Ama ben ne eşimi arkamda hissediyorum ne de kv nin bunu olgunlukla karsilayacagina inanıyorum. Kv masum madur pozlarina girecek garanti.
Çocuk olsa ayri problem burdan çıkmaz böyle bi durumda.
Taki tasarimina gidiyorum
Aslinda baya ince iş once ben yapamam falan diyodu
Çok haklısın bazen diyorum ki bosansam bu kadindan ömür boyu kurtulurum ama çocuk olsa hergün suratini görürüm bu açıdan bakinca bana boşanmak cazip geliyor çünkü biliyorumki eşim benden yana olmayacak yada bu konuda ona yakinsam dertlessem direk minnie seni istemiyor derneden kaynanalar istediğini yapıyoda gelinler böyle içine atıp ne yapsam diye düşünüyo acaba. hoş ben içime atmak yerine kaynanayı evden attım gayette rahatım. lütfen sizde artık illede annem diyen erkekleri koca diye koynunuza almayın. çok istiyolarsa anneleriyle evlenip anneleriyle yatsınlar
Sabrim her geçen gün azalıyor bu gidişle bi gün kötü bi patlama yaşayacağım biliyorum.Ne desem bilemedim simdi.. Esiniz sorun cikaricaksa soylemeyin dicem ama boyle de nereye kadar dayanabilir insan surekli ensenizde, sabriniz tasicak illa bi gun.
Ayy yetim biriyle evlenicem galiba ben
Bıktım bu kadindan da onun yüzünden sürekli zor duruma düşmektende
Allah kocanıda kaynananıda bildiği gibi yapsın canımÇok haklısın bazen diyorum ki bosansam bu kadindan ömür boyu kurtulurum ama çocuk olsa hergün suratini görürüm bu açıdan bakinca bana boşanmak cazip geliyor çünkü biliyorumki eşim benden yana olmayacak yada bu konuda ona yakinsam dertlessem direk minnie seni istemiyor der
Eşinizin tavri olmasi gerektiği gibi benim eşim böyle durumlarda sen istemiyorsan gelme der yada gidelim işte sen olmazsan bende gitmem gibi şeyler söyler. O da olmadı minnie gelmek istemiyor der yani bi bahane uydurmaz.Ama arkadaslarin da dedigi gibi is esinde bitiyor. Sizi biraz olsun anlamasi lazim. Annesiyle gobek baginizin bir olmadigini idrak etmesi lazim. Mesela kaynanam bize gezmeye geldigi zaman disari cikalim dediginde esim caktirmadan sorar gelmek istiyor musun, istemiyorsan bahane uydurayim diyor. Cunku olmasi gereken bu.
Bu arada cocuk istiyorsunuz sanirim, yanlis anlamayin da bu stresle zor, cok ciddiyim :)
Bazen bende aynen böyle söylüyorum.Allah kocanıda kaynananıda bildiği gibi yapsın canım
Valla yapar .Başka türlü sosyallesemiyor illa benim peşimde olacak
Eşinizin tavri olmasi gerektiği gibi benim eşim böyle durumlarda sen istemiyorsan gelme der yada gidelim işte sen olmazsan bende gitmem gibi şeyler söyler. O da olmadı minnie gelmek istemiyor der yani bi bahane uydurmaz.
Eşim kafasına buyruk istemedigi hiç bişeyi yapmaz bende zorlamam ama söz konusu annesi olunca durum değişiyor. empati kuramiyor.annem benim canim herseyim bu hayattaki tek dayanagim ama ikimizinde kendine göre sosyal alanlari arkadaşları vardır peşpeşe gezmeyiz kendi annemle yapmadigim bişeyi onun annesiyle yapmak zorunda olmak beni geriyor.zorunda deilim.
Bebek konusu içimdeki yara zaten rahatsizligim var hiç gebe kaalamadim normalde olsa tüp bebekte olsa stresten arinmam lazim dr lar da böyle söylüyor benim hastaligimin derdi stresi bi yana ben de k.v ile ugrasiyorum geçen gece sabaha kadar uyumadim acaba hiç anne olamayacak miyim diye ben bu durumdayim o beni daha bile sıkma peşinde.
Eşimle yemeğe gittik diyelim ertesi hafta k.v ile gideriz eşime ben size ismarlayim beraber gidelim yani bi şekilde dahil olur
hocanla konuş bn rahat edemem kontenjan dolu dermisiniz de.hocalar anlayış gösterirBilmiyorum ayip olur mu hoca iyi birisi ama.bu de duyulur mu acaba
Benden daha önceki tek sosyal hayati annesine gitmekmis sanırım. Bi insan kırk sene ayni yerde oturup nasil bi arkadaş bulamaz bilmiyorum komşular ve komşu günü var ama çok samimi diyebileceği bi arkadaşı yok.esim zaten empati yoksunu beni anlamiyor.beni anlasa benden yana olsa olaylar bu boyutta olmazSenden önce nasıl sosyalleşiyormuş bu sapık kaynana? Burda problem eşinde..senin yaşam alanına saygı duymuyor.Annesine o yüzü vermese zaten kadın cesaret edemez
Ahhh ahhh bana kiyan kıymışAy kıyamam sanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?