Bu kadin hep peşimde

ÇOK iyi anlaşamadim.maalesef uzak da
kalamadim.
Ben insanlarla hep bi tık mesafeden yanayim onu da sağlayamadim.
Kadin başta normaldi sonra beter oldu başıma bela kesildi önceden anlayamadim bi denli bana yapisacagini.
Eşim desen annesi melek bu dünyada bulunan en iyi insan ben ne desem şirret olcam yani.
Sabir dedim öyle dedim böyle dedim ama.hergun yeni bişey çıkarıyor

Canım acaba ben hiç memnun değilim zaten bir haftaya birakcam anne falan sen istiyorsan da yazık desen yazılmakta vazgeçerse sen bi bahane bulup devam edersin başlarda da bi hafta sonra bırakırsin kursu. Böyle genclere gore kurs yokmu yaşlıların katılamayacağını ona yazılan :) ama seni çok iyi anlıyorum karşı komsum yazık hergun kayınvalidesi geliyor diye ise başladı kadın konfeksiyon da

Demek ki seni çok seviyor :)
Sanmam etrafa karşı vermek istediği görüntü o ha bi de eşime sürekli yakin olmak için de taktiği onun yanında beni çok sevdiğini söylüyor yalnizken böyle bişey duymadım hiç.
Bilmiyorum samimi gelmedi bu türlü.
Farzedelimki seviyor her seven böyle yaparsa işim var.
Ben onun geliniyim arkadaşı deil.

Allah sana sabır versin ya, ben olsam sinir olurdum böyle gölge gibi peşimde ...

Evlendikten sonra ayri bir hayatin oluyor, birak kayinvalideyi insan kendi annesini bile o kadar cok gormek istemiyor.
Kayinvalidenin esi baska cocuklari yok mu?
Sen terbiyenden dolayi yuzune bir sey soyleyemiyorsun anladigim kadariyla ama istemedigin seyleri yapmak da sadece seni yipratir. Esinin hatiri icin de olsa kayinvalideni avutmak zorunda degilsin.

Zaten beni üzen de bu.
Hocayla konuşmam anlik bi çözüm olacak. Sonra buna benzer olaylari yaşamaya devam edicem.

Aslinda memnuniyetsiz gibi davra
Ne desem boş kalabalık dedim hoca ilgilenemiyor dedim ama yok koymuş kafaya öyle olunca da olur sorarim hocaya dedim.
Ben kurtulmak için kursa yazildim bir ay dayandı kadin eve gelemeyince kursa karar verdi.
Bende komşun gibi işe girmeden nefes alamayacağim

Aynen öyle ben annemlere çok düşkün olmama rağmen çok fazla gitmiyorum çünkü kendime göre işim gücüm oluyor anneminde öyle. Ama kv bama sarmış vaziyette. Bi oğlu daha var eşi var ama kafa burada sıkılsa gelir yada bizimle gezmek ister doğum gününü illa kutlar bizi dahil eder

Peki sence bu kadın neden arkadaş edinemiyor? Yani mutlaka bir davranış problemi var ki bu kadar asosyal? Bir insan gelininin arkadaşlarıyla gittiği hobi kursuna gitmeye kalkar mı yahu? Kursa mı özendin? Tamam git..memlekette başka kurs mu kalmadı? Hiçmi kafası çalışmıyor acaba benim bu gençlerle ne işim var? Onlar kendi aralarında rahat edemezler.Hem belki gelinim beni istemiyor orda diye..zaten istesen sen davet ederdin kursa..ay nasıl sinir oldum anlatamam.heves etmişsin,malzemelerini almışsın,o yapışkan kadın yüzünden bırakma kursunu..hocayla konuş bir çare bul..yurtdışındamısın?

Gelini yanlız bırakmamak maksat.. az deıil bunlar bee

Bilmiyorum konuştuğu görüştüğü kimseler var ama samimi deil kimseyle. zamaninda eşinden çok baski görmüş belki etkisi vardır.
Gittigimiz kursta başka bölümlerde var ama buna takti kafayi muhtemelen çok sosyallesemiyor ben ve arkadaşlarıma monte etcek kendini.
Amaç ne çözemedim. Başta yapamam dediği şeyi istiyor.kaldi ki ben onunla gitmeyi istesem zaten teklif ederdim burdan anlamasi gerek.
Yurt dışında deilim

Hop kaynana güm kaynana senle sidik yarışına girmiş bu valla :)))

Bence o kurstan ayril kalsin sap gibi irtada sende acilen ise gir e ayni ise de nuracat etmez heralDe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…