Bu kadin hep peşimde

Bence o kurstan ayril kalsin sap gibi irtada sende acilen ise gir e ayni ise de nuracat etmez heralDe
Aslında çok iyi fikir bundan iyi mesaj ve cevap olamaz heralde.
Ama hevesime malzemelerime üzülüyorum.
Bu arada bi kaç iş başvurusu yaptim inşallah olur diyerek umarim oralara da gelmez peşimden

Benim kayınvalideciğim de kendi kaydolduğu kurslara beni de sürüklemişti bir dönem gönlü olsun diye gittim sonra bahaneler bahaneler

Ama bu kez de farklı arayışlara girişmişti. Arkadaşına kahveye gidiyor beni arıyor aa X teyzen darılıyor hadi kalk gel diye

Baktım ucu bucağı yok bahaneyi falan bıraktım valla kibarca anlattım derdimi. Bir süredir rahattım ama daha bugün başka bir yere çağırdı işte şu gün gideceğiz çaya sen de gel diye

Hayır niye bu ısrar kıyamet. Sıkılıyorum be kadın daha ne yapayımki anla

Aslında çok iyi fikir bundan iyi mesaj ve cevap olamaz heralde.
Ama hevesime malzemelerime üzülüyorum.
Bu arada bi kaç iş başvurusu yaptim inşallah olur diyerek umarim oralara da gelmez peşimden
Tesekkur ederim canim bosver sen malzemeyi bak beni dinle kendimi senin yerin koydum da arkadas ortamimda kurs da olsa bu , kaynanam ne demek yaa ondan kacmak icin iyi para kazandigim is yerinden bile kacardim

Ayyy ayni benim.k.v Hayır dersin anlamaz bahane bulursun anlamaz. Çay içme gün v.s hepsini söyler insani çatlatana kadar devam eder

Tesekkur ederim canim bosver sen malzemeyi bak beni dinle kendimi senin yerin koydum da arkadas ortamimda kurs da olsa bu , kaynanam ne demek yaa ondan kacmak icin iyi para kazandigim is yerinden bile kacardim
kursta her yaş grubundan kadin var fakat ben iki arkadaşımla gidiyorum yeri geliyor şakalasiyoruz yeri geliyor birbirimize eşlerimizi anlatiyoruz .k v gelirse arkadaşlarım bile gerilebilir çünkü yanimiza oturacak beraber yemek yiyeceğiz v.s özetle ortam bozulacak.zaten maksat peşimden gelmek yoksa gidecek bölüm çok.
Bu kadin beni deli ediyor yarin bi gün çocuğum olsa da problem işe girsemde problem.
Ama en kisa zamanda iş bulmaya çalışacağım

Ayyy ayni benim.k.v Hayır dersin anlamaz bahane bulursun anlamaz. Çay içme gün v.s hepsini söyler insani çatlatana kadar devam eder
Ayy evettttt ya evettt
Kaç kez iş çıkışımda ısrar kıyamet gitmişliğim vardır. Hatta bir kez kararlıydım işten çıktım direk eve gittim tam 7 kez aradı ard arda pes ettirdi en son.
Ve şuanda malesefki çalışmıyorum da ya Ve güzelce de anlattım derdimi. Hala anlamak istemiyor. Varsa buna bir çare bende istiyorum. takipteyim bu konuyu

Sen hamile kalamiyorsun galiba inanki bunda hayir var bence biraz askiya al hamileli ve calis kendinebguvenin gelsin belki bellimi olur daha uzak biyere tasinirsiniz cocuk olursa yapisir kalir kene gibi

Nasil anlattin derdini merak ettim.
Ben evde oldugum için çok rahatsiz edildim canimdan bezdim buradan destek aldim bazi taktikleri uyguladim. Evden uzaklaşma fikride verildi kurslara yazildim bak ne oldu peşimden gelecek kadin :)
Ama inan o kadar bezdimki bazen telefonu acmiyorum.
Geçen pazar eşim şehir dışındaydi aradi acmadim çünkü gelecek biliyorum sonra tekrar aradi sıkılmıssındır sana gelecektim işim çıktı diyor asıl o varken sıkılıyorum ben

Sen hamile kalamiyorsun galiba inanki bunda hayir var bence biraz askiya al hamileli ve calis kendinebguvenin gelsin belki bellimi olur daha uzak biyere tasinirsiniz cocuk olursa yapisir kalir kene gibi
Evet kalamiyorum bazen çok üzülüyorum bazende diyorum allah in vardir bi bildigi bu kadin. o zaman hayatimin ortasina iyice yerleşecek evimden çıkmayacak herşeye karışacak bunlari düşünüyorum çocuk fikrinden soguyorum çünkü bunkar olacak adim kadar eminim

Hadi X teyzene gel diye tutturduğu bir gün dedim ki anne ben gelmek istemiyorum, teşekkür ederim çağırdığınız için ama sizin konuştuklarınız benim yaşıma pek uymuyor dedim. Aa biz daha çok genciz sen yaşlı mı diyorsun bize dedi Aşk olsun anne siz gençsiniz ben yaşlıyım ondan söyledim dedim. Neyse şakaya vurdurup kapatmıştım o konuyu. Ama AN LA MI YORR
Benim kv modern bir semra hanım. 10 dk nın içinde bile beni şaşkına çevirebiliyor böyle.
Aynen bende bıkkınlık yaşıyorum bu ısrarcı tavırlardan. Keşke beni hiç sevmese diyorum artık Birde ben henüz nişanlıyım evlenince kv level atlayacak. Bu beni çok korkutuyor

Peki nasıl canım anlaşabiliyor musunuz normalde. Yani bu kadar sık boğaz etmese aslında kafa dengin gibi mi?

Neden aranıza mesafe koymuyorsunuz? Kursa gitmek vs geçici çözümler ve işe yaramamış. Demek ki rahatsız olduğunuzu belli etmemişsiniz. Güler yüzlü olmasanız ve sorduğu sorulara tek kelimelik cevaplar verseniz, sohbet konusu açmasanız. Ne oluyor diye sorduğu zaman da yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğunu belli etseniz. Başka türlü çocuğunuza da karışır. Bu arada, çocuk olmamasının önemli sebeplerinden biri stres. Belki de kayınvalineniz yüzünden bu kadar stres olmanız kortizol vs. seviyenizi arttırıyor bu da bebek olma ihtimalini azaltıyordur. O yüzden bence mesafe koyup sorunu kökten çözün.

Sizin de babanız iyi biridir muhtemelen. Eşiniz de haftanın her günü babanızla vakit geçirsin. Hatta anlaması için babanızdan rica edin, haftanın her günü birkaç saat gelsin, siz yanlarında durmayın, eşiniz ilgilensin, erkek erkeğe takılsınlar. Gündüz de öğle yemeğine eşinizin iş yerine gitsin. Babanız bir arkadaşına gideceği zaman da eşinizi çağırsın. Şikayet ederse de melek gibi adam, sen kötüsün dersiniz. Kaç gün dayanıyor bakalım.

Aldığın malzemeleri ver ona benim yerime gidebilirsin de,
Okurken içime daral geldi,eşininde işine geliyor bence ,daima göz hapsinde gibisin Allah sabır versin.

Ben senin yerinde olsam ne yapar eder istediğim gibi olmasa bile sıradan bi işe girerdim
Bari biraz kafa dağıtır üstüne para kazanırdım, kaynananın takibinden de kurtulurdum
Bi de sıkılıyosan belli et ne bileyim ben sıkılınca soru sorulmadan konuşmam tv yi açar ruh kesilirim

Kayınvalide mi ???

Allah sabır versin.. Manyak mı bu karı sıkıldığını istemediğini anlayamıyo acebaaaa

Ya böyle fena akıl veriyor gibi olmasın da mesela anketörlük yapıyorlar.
Anket başına para alıyorsun.
Ben olsam öyle bir işe başladığımı,evde asla bulunmadığımı,çarşı,sokak,pazar gezdiğimi,sabahın köründen akşamın karanlığına kadar çalıştığımı söyler,vurur kafayı yatardım.
Evimde yer,içer,uyurdum...

Haklısınız belki bende yeterince tavir koyamiyorum ondan maruz kalıyorum bu davranışlara.
Geçen hafta aradi ne yapıyorsun dedi bende ne diyeceğini bildiğim için ütü yapiyorum dedim.ama yine engel olamadim size ugrayip bişey birakicam dedi geldi iki üç saat oturdu mecbur çay demledim konuşmasamda oturuyor zaten tv açık oluyor izliyor vs.
Babam eşimin etrafında o kadar dolansa en fazla bi hafta tahammül eder sonra söylenmeye tartışmaya başlar.
Stres sebeplerinin büyük bi kismini kv oluşturuyor zaten. Ve tedavide görsem doğal yollardanda gebe kalmaya çalışsam stresten Arınmış olmam lazım ama böyle bi ortamda mümkün değil.
Ama bundan daha soğuk olacam tek kelimelik cevaplar v.s uygulayacagim en azindan denedim derim

Her türlü akla fikre ihtiyacim var gerçekten akliniza ne geliyorsa yazin lütfen.
Zaten tek kurtuluş iş benim için başka türlü olmayacak anladim

Bazen telefonu elime alip daliyorum zaten sıkıntıdan bi de ruh kesilme olayoni deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…