Bu kadin hep peşimde

Dogru söylüyorsun bundan sonra daha farklı olacam.
Ama şu da var ben fikir üretip ondan kurtuldum bu seferde peşimden geldi bazen ne yapsan boş bosanmadan kurtulamazsin diyorum kendi kendime
Tek sorunun kayınvalideyse bunu düşünmek saçma
Ama eşinde sana destek değil çoğu zaman
Bilmiyorum zor bir karar, önce bir kayınvalideyi dibinden çıkarmaya bak
Sonra eşinle durumunu gözden geçirirsin

Manyak mi deli mi bilmiyorum ama beni delirtecek onu iyi biliyorum kendi annem bile bana yapismiyor bu kadar biktim valla illallah ettim

Allah sabır versin hiç çekilecek bişi değil benim kaynana da bana belaydı hep orda olalım isterdi elinde ailesine düşkündür maalesef sıkıntılıydım yani ama bigün küçük görümcemin bana haksız yere hakaret etmesi kavga etmesi sebebiyle son derece uzaklaştım ve kimse bişi diyemiyo inş. Eşim yumuşamaz da bu rahatlığım yani mesafem devam eder

Aldığın malzemeleri ver ona benim yerime gidebilirsin de,
Okurken içime daral geldi,eşininde işine geliyor bence ,daima göz hapsinde gibisin Allah sabır versin.
Amin.
Dediğin gibi kendimi göz hapsinde hissediyorum. Zaten yakin oturuyoruz dışarı ciksam karsilasma ihtimali çok yüksek evde otursam eve geliyor kursa gideyim sabahtan akşama kadar evde olmayım dedim bu seferde bunu buldu
Cokkkk daraldim

Aman aman sakin bozma mesafeni bahanen de var sakin ola geri adim atma

Tek sorunun kayınvalideyse bunu düşünmek saçma
Ama eşinde sana destek değil çoğu zaman
Bilmiyorum zor bir karar, önce bir kayınvalideyi dibinden çıkarmaya bak
Sonra eşinle durumunu gözden geçirirsin
Zor çok zor uzak oturmamiz lazim o da mümkün değil. Eşimi yanimda hissedemiyorum o da üzüyor beni. Mesela bu olayla ilgili rahatsiz olduğumu anlamasini istiyorum söylesem ben kötü olacam .i yüzden bi laf söylemem ima etmem lazim anlamasini saglayacak yoksa çatlayacagim

Bence açıkça söyle
Ben yaşıtlarımla olmak istiyorum
Benim babam hergün senin dibinde olsa sıkılmaz mısın de

Aman aman sakin bozma mesafeni bahanen de var sakin ola geri adim atma

Aynen bende öyle düşünüyorum kavga ettik sadece kaynana ve kayınbabanın haberi vardı yaklaşık iki hafta sonra anlattım ben eşime kız kardeşine kızdı bende kimseye bişi dememesi hakkında söz aldım ama saman alevidir siniri geçerse yumuşar diye korkuyorum açıkçası mecbur kalıp gittiğim durumlarda da akşama kalmadan evime geçiyorum surat asıyolar ama umurumda değil

Ben olsam hocaya derim, aynen bize anlattigin gibi..halden anlayan biriyse yardimci olur belki..delimi ne aaaa

Söyleyeceğim daraldim kendimi kıskaca alınmış gibi hissediyorum.
Bi de git gide azitmaya başladı kadin dayanamıyorum
Doldun doldun haklısın da ama ses tonuna yansıtma
Haklıyken haksız durumuna düşme
Ama örnek ver hergün baban onu taciz etse iyi mi olur işyerinde evde yolda vs.

Bak bu eski konular
Sana sadece şunu sorayım
Eşin senin annene resmen köpek çekerken
Sen neden sürekli "Ay bişi demeyeyim kırmayayım" modundasın
O sana açık açık anneni sevmiyorum demiş
Sende ona de. Anneni sevmiyor ve artık aynı ortamda olmak istemiyorum de
Konularının tamamını okudum ve seni suçlu buldum
Eşin annem sıkılıyo diyor sen hemen çaya gelsin diyorsun sonra kv hep bizde diyorsun
E çağırma
Eşini örnek al azıcık
Bak ona anneni hiç sevmiyor ve takmıyot
Onla aynı kahvaltı sofrasında bile oturmamış
Sen neden ha bire çaya vs çağırıyorsun
Sende emrivaki yap eşine

Doldun doldun haklısın da ama ses tonuna yansıtma
Haklıyken haksız durumuna düşme
Ama örnek ver hergün baban onu taciz etse iyi mi olur işyerinde evde yolda vs.
Zaten kv .sinsi ben ne yaparsam yapayim hangi tonla söylersem söyleyim eşimin gözünde haksiz olurum.
Bi de eşimin bi huyu var ben söyledim ya bişeyi annesinin yaninda pat diye söylüyor. Ben kalıyorum öylece yani aramizda konuşup kapatamiyoruz
Bi kaç defa oldu böyle

O çok kötü işte
Annesine mi çekmiş nedir

Bu bölümün alım günü geçmiş diyebilirsin

gerekten de tüm kursun huzurunu kaçıracak bi potansiyel var kv.de Ceylinimdeceylinim canım sen kursu bıraksan da bu sefer o da bırakır, her gün eve geldiği zamanlara geri dönersin. bu işin başka bi yolu yok.çıngar çıkaracaksın. bu kadar naif olma.açıkça söyleyeceksin. eşin de napıyosa yapsın. bir iki gün tavır yapar sonra zamanla düzelir. bak yukarda bi arkadaş yazmış. senin anneni eşin hiç sallamıyormuş istemiyorum bile demiş. sen niye annene bu lafları layık görüyorsun da kv dibinden ayrılamıyor. biraz dişini görsünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…