Dogru söylüyorsun bundan sonra daha farklı olacam.Zararın neresinde dönülse kardır ama..
Tek sorunun kayınvalideyse bunu düşünmek saçmaDogru söylüyorsun bundan sonra daha farklı olacam.
Ama şu da var ben fikir üretip ondan kurtuldum bu seferde peşimden geldi bazen ne yapsan boş bosanmadan kurtulamazsin diyorum kendi kendime
Manyak mi deli mi bilmiyorum ama beni delirtecek onu iyi biliyorum kendi annem bile bana yapismiyor bu kadar biktim valla illallah ettim
Amin.Aldığın malzemeleri ver ona benim yerime gidebilirsin de,
Okurken içime daral geldi,eşininde işine geliyor bence ,daima göz hapsinde gibisin Allah sabır versin.
Aman aman sakin bozma mesafeni bahanen de var sakin ola geri adim atmaAllah sabır versin hiç çekilecek bişi değil benim kaynana da bana belaydı hep orda olalım isterdi elinde ailesine düşkündür maalesef sıkıntılıydım yani ama bigün küçük görümcemin bana haksız yere hakaret etmesi kavga etmesi sebebiyle son derece uzaklaştım ve kimse bişi diyemiyo inş. Eşim yumuşamaz da bu rahatlığım yani mesafem devam eder
Zor çok zor uzak oturmamiz lazim o da mümkün değil. Eşimi yanimda hissedemiyorum o da üzüyor beni. Mesela bu olayla ilgili rahatsiz olduğumu anlamasini istiyorum söylesem ben kötü olacam .i yüzden bi laf söylemem ima etmem lazim anlamasini saglayacak yoksa çatlayacagimTek sorunun kayınvalideyse bunu düşünmek saçma
Ama eşinde sana destek değil çoğu zaman
Bilmiyorum zor bir karar, önce bir kayınvalideyi dibinden çıkarmaya bak
Sonra eşinle durumunu gözden geçirirsin
Bence açıkça söyleZor çok zor uzak oturmamiz lazim o da mümkün değil. Eşimi yanimda hissedemiyorum o da üzüyor beni. Mesela bu olayla ilgili rahatsiz olduğumu anlamasini istiyorum söylesem ben kötü olacam .i yüzden bi laf söylemem ima etmem lazim anlamasini saglayacak yoksa çatlayacagim
Aman aman sakin bozma mesafeni bahanen de var sakin ola geri adim atma
Söyleyeceğim daraldim kendimi kıskaca alınmış gibi hissediyorum.Bence açıkça söyle
Ben yaşıtlarımla olmak istiyorum
Benim babam hergün senin dibinde olsa sıkılmaz mısın de
Delirmiş bence beni de delirtecek.Ben olsam hocaya derim, aynen bize anlattigin gibi..halden anlayan biriyse yardimci olur belki..delimi ne aaaa
Ikiside..bence sen bi tarafdanda is aramaya basla, bos kalan gunlerinde is gorusmesine filan gidicem de..Delirmiş bence beni de delirtecek.
Ya benimle sidik yaristiriyir yada bize gelemedigi için daraldi ben fikri buldu
Doldun doldun haklısın da ama ses tonuna yansıtmaSöyleyeceğim daraldim kendimi kıskaca alınmış gibi hissediyorum.
Bi de git gide azitmaya başladı kadin dayanamıyorum
arkadaşlar çok kötüyüm eşimle konuştum güze güzel l bak dedim bayramda ayrı gayrı olmaz bayram barışmak içindir yarın el ele gidelim bayramlaşalım başladı bu ben gelmem annene ders olsun belki bu olaydan ders çıkarır da kardeşinin evliliği kurtulur dedi moralim çok bozuldu ağladım dışarı yemeğe çıkacaktık evden çıktık suratım asıldı ister istemez neden asıyosun suratını benim tavrım belliydi şaşıracak bişey yok dedi gitmiyeceğim anneni sevmiyorum sempatik gelmiyor bana dedi kalktım masadan gittiğimiz yer eve uzak vasıta az mecbur bununla döndüm o eve inmedi orucunu açmaya gitti arabada da devam etti şerefiimin üzerine yemin ederim ki annenle ölene kadar görüşmem biz sözlüyken rol yapmış vs. dedi inanın ağlamaktan yüzüm gözüm şişti ben seninle evlendim herkesi sevmek zorunda deilim diyor mübarek günde onu ALLAH A havale ediyorum.
önceki konumda yazmıştım eşim işinde yükselemedi ayriyeten esnaflık yapıyor çok şükür maddi sıkıntımız yok ama annem garanti olsun diye kpss ye gir istersen dedi olayın üstünden 1 ay geçti halen aynı ramazanda yemeğe çağırdı babam annem özür dilesin falan dedi gelmedi yani konu bu arkadaşlar ortada büyük bişey yok daha önce yaşanmış bi olay yok ailem sık gelmez zaten o annemlere gidince ne ikram edeceğini şaşırır annem yavrum der ama sonucu bu. çok kötüyüm benim ailemde arife günü hiç huzursuzluk görmedim ayrı bayrama giden anne babam olmadı bayramı böyle yaşadığım için üzgünüm
Zaten kv .sinsi ben ne yaparsam yapayim hangi tonla söylersem söyleyim eşimin gözünde haksiz olurum.Doldun doldun haklısın da ama ses tonuna yansıtma
Haklıyken haksız durumuna düşme
Ama örnek ver hergün baban onu taciz etse iyi mi olur işyerinde evde yolda vs.
O çok kötü işteZaten kv .sinsi ben ne yaparsam yapayim hangi tonla söylersem söyleyim eşimin gözünde haksiz olurum.
Bi de eşimin bi huyu var ben söyledim ya bişeyi annesinin yaninda pat diye söylüyor. Ben kalıyorum öylece yani aramizda konuşup kapatamiyoruz
Bi kaç defa oldu böyle
Hocaya söylemek en mantiklisi. Köşeye çekim konuşun açık açık. Kayınvalide buraya gelirse sırf benimkini değil tüm kursun huzurunu kaçırır deyin.
Anlar halden bence
Bu bölümün alım günü geçmiş diyebilirsinEvet kayinvalidemden bahsediyordum. Eski konularimi bilen arkadaşlar vardir.surekli eşime ve bana odaklanmış durumda yakin oturuyoruz herseyi bizimle yapmak istiyor. Fazla gitmiyoruz onlara sürekli sizde gelin diyor.
İş arayışindayim ama maalesef bulamıyorum .öğlen sık sık gelmesinden daraldigim için kurslara yazildim haftada üç gün evde olmuyorum bu baya işime yaradi hem kafam Rahatladi hem mesafe kurduk aramiza.sonra k.v kursa gelmek istedi bi bölüme yazildi ona da iyi oldu .bugün gelmiş ve benim gittiğim bölümlerden birine yazilmak istediğini söyledi. Ben de hocaya sorayim dedim ama bu durum hiç hoşuma gitmedi. Ben kursa sevdiğim iki arkadaşımla gidiyorum amacim kafa dağıtmak rahatlamak zaman zaman eşimle olan sorunlardan ve bebeğim olmadığı için bunalımlarindan kurtulmak için bi kaçış noktası benim için. Yeri geliyor çıkıp arkadaşlarımla yemek yiyoruz yeri geliyor dertlesiyoruz ama kayinvalidem gelince ister istemez stres yüklenicem kaldi ki annem dahi olsa beraber gitmek istemem kafa dağıtmak yeni insanlarla iletişim kurmak istiyorum. Arkadaşlar sizce ne yapmaliyim o yazilinca ben ayrilsam çok dikkat çekecek onunlada gitmek istemiyorum bana nefes alacak alan birakmazsa ben nasıl rahatlatacagim inanin eşimle de problemler oluyor bi de üstüne k.v eklenince kaçıp gitmek istiyorum.
Ne yapayım bana fikir verin yardım edin eşim de hocaya falan sormayin direkt başlasın annem diyor kafayi yiyeceğim artik.sirf hafta içi bana gelemiyor diye bunu buldu bu seferde ben bu kadini oyalamak zorunda miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?