Bu kadin hep peşimde

Benim kaynanam sey demisti ben yazildigimda. Ben de gelsem acaba anlar miyim. Dedim ki anlayamazsin cok zor. Kadinin evi benden uzak ta nerde ama benim gittigim kursa gelmek istiyor. Saka gibi :)
Hocayla konusun ve bu durumu anlatin. Ben olsam kaynanama direk derdim ki dedim de zaten :)

Haklısın bende hataliyim yetişme tarzimdan dolayı hiç saygisizlik yapmadım belli çerçevede davrandim kv başta böyle değildi bir sene geçtikten sonra coştu. Eşimin davranışları benden bi çok şeyi götürdü. Mecbur kalmadığim sürece ne k.vye gidiyorum ne de çağırıyorum son iki senedir böyle.

O da ayri alemmiş semt degistirip kursa mı gelecek.
Başta k.v ben yapamam ince iş v.s diyodu dün bunu yumurtladi.

oooo sen kendi kendine kasıyon ama kaynanana laf söylemiyon böyle olmaz

anne durdun durdun simdi benim gittigim bölümemi kaldın de direk yada kursa gitmek istediginde hic ilgilenmicektin ne yaparsa yapsın kaynanan dite ilgilenmen gerekmez di hata sende fazla iyi niyetlisin ve icine atıyosun tepkini göster esinede de ben annenden bıkmısın bide kursatamı görücem de benim annen seni sürekli is yerinde taciz etse ne olur de annen sürekli öglenleri geldi onun yüzündne evimden sogudum kurslara yazıldım de

Doğru söylüyorsun kendime ediyorum o da bildiği gibi at oynatiyor. Öyle böyle derken iyice tepeme bindi etrafims bakıyorum kimse kv ilr kursa falan gelmiyor kıç kıça gezmiyor

bize gelemediği için kursa başladı diyosun, akşamları gelmiyo size yine

bize gelemediği için kursa başladı diyosun, akşamları gelmiyo size yine
Akşamları çok gelmez. çünkü k.pederim bi yere cikmaktan hoşlanmaz ondan mecbur evde oluyor akşam. Ama şöyle bişey var akşamda bazen k.p.birakip dışarı yemeğe falan çıkmak ister. Sinemaya gitsek ertesi hafta ben ismarlayim beraber gidelim der

İyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü ortamiz yoktur ama şu varki fedakar olan idare eden taraf benimm
O çok belli zaten
Kayınvaliden bile alınırsa bozulursa diye ödün kopuyor

Doğru söylüyorsun kendime ediyorum o da bildiği gibi at oynatiyor. Öyle böyle derken iyice tepeme bindi etrafims bakıyorum kimse kv ilr kursa falan gelmiyor kıç kıça gezmiyor
Müsaade etsem benim kaynanamda her yere benle gelmek ister
Neden bilmem öyle sıcak bi tipte değilimdir ama kayınvalidem fazla gezmeyi seven ve meraklı bi tip
Komşu komşu gezer, hatta sen çağırsan sana bile gelir tanımıyorum demez yani
Baktım benim tam tersim yani, eşim olmadan hiç görüşmedim
4 yıllık evliyim ve çalışıyorum eşimle gidiyorum evine, eşim varken ağırlıyorum evimde

O çok belli zaten
Kayınvaliden bile alınırsa bozulursa diye ödün kopuyor
Aslinda alinmasi da çok umrumda deil ama her koşulda hakliyken haksiz konumuna düşen ben olacam bu kesin beni üzen bu olur.
K.v ye çok sucak davranamiyorum çünkü içimden gelmiyor anladığını düşünüyorum ama safa yatıyor

Çalışman seni bi çok durumdan kurtariyor bunu bil çünkü bu tip kadinlar ısrarcı oluyor canindan bikana kadar devam ediyorlar.
Aslında bende sıcak deilim sadece saygili ve seviyeli davraniyorum

Çalışman seni bi çok durumdan kurtariyor bunu bil çünkü bu tip kadinlar ısrarcı oluyor canindan bikana kadar devam ediyorlar.
Aslında bende sıcak deilim sadece saygili ve seviyeli davraniyorum
Biliyorum
Mesela Cumartesileri öğlene kadar çalışıyorum diye bana gelmeye çalışırdı
Hemde habersiz
Gel ama oğlun varken gel ben senle tek ne yapayım diye düşünüyorum bende açıkçası
Bir Cumartesi işten çıktım anneme gittim
Pazar günü de kayınvalideme gittik, misafirlerin içinde demez mi dün x hala ile size geldik kapıyı açan olmadı camlarınızdan da baktım ama göremedim ( açmadım sanıyo galiba ) aradım duymadın
Dedim bilmem annemdeydim, telefonumda da cevapsız arama bile yok ?
Görümcem dedi ki annem telefondan anlamıyor sen diye bi başkasını aramıştır kesin
Bende dedim ki kapıdayken değil zaten gelmeden önce aranır, aranmazsa tabi kapıda kalınır

Hatta seninki yine tekmiş, bizimki yanına birini takmadan gelmezdi
Hala ara ara atak yapıyoda boşa çıkarıyorum

İyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü ortamiz yoktur ama şu varki fedakar olan idare eden taraf benimm
malasef hep böyle bu da bizim aman dur simdi huzursuzluk cıkmasın deyip sustugumuzdan oluyo erkeklerde diyo karım nasılsa susuyo diye o yüzden basta direk net tepki koymamız lazım aslında

Kız benimkide öyle vala bunlardan kaçış yok biz gelinler şu kaynanaların kumasıyız sanki o muameleyi görüyoruz herşeyde kendilerini genç zanedip bizimle kıyaslarlar

malasef hep böyle bu da bizim aman dur simdi huzursuzluk cıkmasın deyip sustugumuzdan oluyo erkeklerde diyo karım nasılsa susuyo diye o yüzden basta direk net tepki koymamız lazım aslında
Evet çok haklısın huzursuzluk çıkması gerekiyorsada çıkmalı yoksa kendi kendini yemenin bi faydasi olmuyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…