- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Haklısın bende hataliyim yetişme tarzimdan dolayı hiç saygisizlik yapmadım belli çerçevede davrandim kv başta böyle değildi bir sene geçtikten sonra coştu. Eşimin davranışları benden bi çok şeyi götürdü. Mecbur kalmadığim sürece ne k.vye gidiyorum ne de çağırıyorum son iki senedir böyle.Bak bu eski konular
Sana sadece şunu sorayım
Eşin senin annene resmen köpek çekerken
Sen neden sürekli "Ay bişi demeyeyim kırmayayım" modundasın
O sana açık açık anneni sevmiyorum demiş
Sende ona de. Anneni sevmiyor ve artık aynı ortamda olmak istemiyorum de
Konularının tamamını okudum ve seni suçlu buldum
Eşin annem sıkılıyo diyor sen hemen çaya gelsin diyorsun sonra kv hep bizde diyorsun
E çağırma
Eşini örnek al azıcık
Bak ona anneni hiç sevmiyor ve takmıyot
Onla aynı kahvaltı sofrasında bile oturmamış
Sen neden ha bire çaya vs çağırıyorsun
Sende emrivaki yap eşine
Bilmiyorum kime çekmiş ama.ikisi de birbirinden beterO çok kötü işte
Annesine mi çekmiş nedir
O da ayri alemmiş semt degistirip kursa mı gelecek.Benim kaynanam sey demisti ben yazildigimda. Ben de gelsem acaba anlar miyim. Dedim ki anlayamazsin cok zor. Kadinin evi benden uzak ta nerde ama benim gittigim kursa gelmek istiyor. Saka gibi :)
Hocayla konusun ve bu durumu anlatin. Ben olsam kaynanama direk derdim ki dedim de zaten :)
Hahaha çok değişiktir kendisi şahsina münhasır :) ama ina sorsan hiç biseye karışmayan anlayışli kaynanaçok şaşırdım valla seninki de daha bi değişikmiş
Annesi dışındaki tutumu nasıl eşinin sana karşıBilmiyorum kime çekmiş ama.ikisi de birbirinden beter
oooo sen kendi kendine kasıyon ama kaynanana laf söylemiyon böyle olmazEvet kayinvalidemden bahsediyordum. Eski konularimi bilen arkadaşlar vardir.surekli eşime ve bana odaklanmış durumda yakin oturuyoruz herseyi bizimle yapmak istiyor. Fazla gitmiyoruz onlara sürekli sizde gelin diyor.
İş arayışindayim ama maalesef bulamıyorum .öğlen sık sık gelmesinden daraldigim için kurslara yazildim haftada üç gün evde olmuyorum bu baya işime yaradi hem kafam Rahatladi hem mesafe kurduk aramiza.sonra k.v kursa gelmek istedi bi bölüme yazildi ona da iyi oldu .bugün gelmiş ve benim gittiğim bölümlerden birine yazilmak istediğini söyledi. Ben de hocaya sorayim dedim ama bu durum hiç hoşuma gitmedi. Ben kursa sevdiğim iki arkadaşımla gidiyorum amacim kafa dağıtmak rahatlamak zaman zaman eşimle olan sorunlardan ve bebeğim olmadığı için bunalımlarindan kurtulmak için bi kaçış noktası benim için. Yeri geliyor çıkıp arkadaşlarımla yemek yiyoruz yeri geliyor dertlesiyoruz ama kayinvalidem gelince ister istemez stres yüklenicem kaldi ki annem dahi olsa beraber gitmek istemem kafa dağıtmak yeni insanlarla iletişim kurmak istiyorum. Arkadaşlar sizce ne yapmaliyim o yazilinca ben ayrilsam çok dikkat çekecek onunlada gitmek istemiyorum bana nefes alacak alan birakmazsa ben nasıl rahatlatacagim inanin eşimle de problemler oluyor bi de üstüne k.v eklenince kaçıp gitmek istiyorum.
Ne yapayım bana fikir verin yardım edin eşim de hocaya falan sormayin direkt başlasın annem diyor kafayi yiyeceğim artik.sirf hafta içi bana gelemiyor diye bunu buldu bu seferde ben bu kadini oyalamak zorunda miyim
Doğru söylüyorsun kendime ediyorum o da bildiği gibi at oynatiyor. Öyle böyle derken iyice tepeme bindi etrafims bakıyorum kimse kv ilr kursa falan gelmiyor kıç kıça gezmiyoroooo sen kendi kendine kasıyon ama kaynanana laf söylemiyon böyle olmaz
anne durdun durdun simdi benim gittigim bölümemi kaldın de direk yada kursa gitmek istediginde hic ilgilenmicektin ne yaparsa yapsın kaynanan dite ilgilenmen gerekmez di hata sende fazla iyi niyetlisin ve icine atıyosun tepkini göster esinede de ben annenden bıkmısın bide kursatamı görücem de benim annen seni sürekli is yerinde taciz etse ne olur de annen sürekli öglenleri geldi onun yüzündne evimden sogudum kurslara yazıldım de
İyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü ortamiz yoktur ama şu varki fedakar olan idare eden taraf benimmAnnesi dışındaki tutumu nasıl eşinin sana karşı
Akşamları çok gelmez. çünkü k.pederim bi yere cikmaktan hoşlanmaz ondan mecbur evde oluyor akşam. Ama şöyle bişey var akşamda bazen k.p.birakip dışarı yemeğe falan çıkmak ister. Sinemaya gitsek ertesi hafta ben ismarlayim beraber gidelim derbize gelemediği için kursa başladı diyosun, akşamları gelmiyo size yine
O çok belli zatenİyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü ortamiz yoktur ama şu varki fedakar olan idare eden taraf benimm
Müsaade etsem benim kaynanamda her yere benle gelmek isterDoğru söylüyorsun kendime ediyorum o da bildiği gibi at oynatiyor. Öyle böyle derken iyice tepeme bindi etrafims bakıyorum kimse kv ilr kursa falan gelmiyor kıç kıça gezmiyor
Aslinda alinmasi da çok umrumda deil ama her koşulda hakliyken haksiz konumuna düşen ben olacam bu kesin beni üzen bu olur.O çok belli zaten
Kayınvaliden bile alınırsa bozulursa diye ödün kopuyor
Çalışman seni bi çok durumdan kurtariyor bunu bil çünkü bu tip kadinlar ısrarcı oluyor canindan bikana kadar devam ediyorlar.Müsaade etsem benim kaynanamda her yere benle gelmek ister
Neden bilmem öyle sıcak bi tipte değilimdir ama kayınvalidem fazla gezmeyi seven ve meraklı bi tip
Komşu komşu gezer, hatta sen çağırsan sana bile gelir tanımıyorum demez yani
Baktım benim tam tersim yani, eşim olmadan hiç görüşmedim
4 yıllık evliyim ve çalışıyorum eşimle gidiyorum evine, eşim varken ağırlıyorum evimde
BiliyorumÇalışman seni bi çok durumdan kurtariyor bunu bil çünkü bu tip kadinlar ısrarcı oluyor canindan bikana kadar devam ediyorlar.
Aslında bende sıcak deilim sadece saygili ve seviyeli davraniyorum
malasef hep böyle bu da bizim aman dur simdi huzursuzluk cıkmasın deyip sustugumuzdan oluyo erkeklerde diyo karım nasılsa susuyo diye o yüzden basta direk net tepki koymamız lazım aslındaİyi olduğumuz zaman çok iyiyiz kötü olduğumuz zaman çok kötü ortamiz yoktur ama şu varki fedakar olan idare eden taraf benimm
Kız benimkide öyle vala bunlardan kaçış yok biz gelinler şu kaynanaların kumasıyız sanki o muameleyi görüyoruz herşeyde kendilerini genç zanedip bizimle kıyaslarlarEvet kayinvalidemden bahsediyordum. Eski konularimi bilen arkadaşlar vardir.surekli eşime ve bana odaklanmış durumda yakin oturuyoruz herseyi bizimle yapmak istiyor. Fazla gitmiyoruz onlara sürekli sizde gelin diyor.
İş arayışindayim ama maalesef bulamıyorum .öğlen sık sık gelmesinden daraldigim için kurslara yazildim haftada üç gün evde olmuyorum bu baya işime yaradi hem kafam Rahatladi hem mesafe kurduk aramiza.sonra k.v kursa gelmek istedi bi bölüme yazildi ona da iyi oldu .bugün gelmiş ve benim gittiğim bölümlerden birine yazilmak istediğini söyledi. Ben de hocaya sorayim dedim ama bu durum hiç hoşuma gitmedi. Ben kursa sevdiğim iki arkadaşımla gidiyorum amacim kafa dağıtmak rahatlamak zaman zaman eşimle olan sorunlardan ve bebeğim olmadığı için bunalımlarindan kurtulmak için bi kaçış noktası benim için. Yeri geliyor çıkıp arkadaşlarımla yemek yiyoruz yeri geliyor dertlesiyoruz ama kayinvalidem gelince ister istemez stres yüklenicem kaldi ki annem dahi olsa beraber gitmek istemem kafa dağıtmak yeni insanlarla iletişim kurmak istiyorum. Arkadaşlar sizce ne yapmaliyim o yazilinca ben ayrilsam çok dikkat çekecek onunlada gitmek istemiyorum bana nefes alacak alan birakmazsa ben nasıl rahatlatacagim inanin eşimle de problemler oluyor bi de üstüne k.v eklenince kaçıp gitmek istiyorum.
Ne yapayım bana fikir verin yardım edin eşim de hocaya falan sormayin direkt başlasın annem diyor kafayi yiyeceğim artik.sirf hafta içi bana gelemiyor diye bunu buldu bu seferde ben bu kadini oyalamak zorunda miyim
Evet çok haklısın huzursuzluk çıkması gerekiyorsada çıkmalı yoksa kendi kendini yemenin bi faydasi olmuyor maalesef.malasef hep böyle bu da bizim aman dur simdi huzursuzluk cıkmasın deyip sustugumuzdan oluyo erkeklerde diyo karım nasılsa susuyo diye o yüzden basta direk net tepki koymamız lazım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?