Ayyy sen.neler yapiyosun kaçiş yöntemin var miKız benimkide öyle vala bunlardan kaçış yok biz gelinler şu kaynanaların kumasıyız sanki o muameleyi görüyoruz herşeyde kendilerini genç zanedip bizimle kıyaslarlar
Habersiz gelme işi de ayrı bi gıcık belki işin var belki iş dönüşü dinlenmek istiyorsun yada başka bi misafirin var olamaz mi bu medeniyetsiz davranışları hiç sevmiyorum. Ayrica tatil gününü istediğin şekilde geçirmen lazim k.v ile deil. Senin ki de dedektif gibi maşallah perdelere falan bakmış. Ben biriyle vakit geçirmek istesem.ya evine giderim ya cagiririm k.v ye.hic birini yapmıyorum yine de anlamiyor.Biliyorum
Mesela Cumartesileri öğlene kadar çalışıyorum diye bana gelmeye çalışırdı
Hemde habersiz
Gel ama oğlun varken gel ben senle tek ne yapayım diye düşünüyorum bende açıkçası
Bir Cumartesi işten çıktım anneme gittim
Pazar günü de kayınvalideme gittik, misafirlerin içinde demez mi dün x hala ile size geldik kapıyı açan olmadı camlarınızdan da baktım ama göremedim( açmadım sanıyo galiba ) aradım duymadın
Dedim bilmem annemdeydim, telefonumda da cevapsız arama bile yok ?
Görümcem dedi ki annem telefondan anlamıyor sen diye bi başkasını aramıştır kesin
Bende dedim ki kapıdayken değil zaten gelmeden önce aranır, aranmazsa tabi kapıda kalınır
Hatta seninki yine tekmiş, bizimki yanına birini takmadan gelmezdi
Hala ara ara atak yapıyoda boşa çıkarıyorum
İşte hep var böyle insanlarHabersiz gelme işi de ayrı bi gıcık belki işin var belki iş dönüşü dinlenmek istiyorsun yada başka bi misafirin var olamaz mi bu medeniyetsiz davranışları hiç sevmiyorum. Ayrica tatil gününü istediğin şekilde geçirmen lazim k.v ile deil. Senin ki de dedektif gibi maşallah perdelere falan bakmış. Ben biriyle vakit geçirmek istesem.ya evine giderim ya cagiririm k.v ye.hic birini yapmıyorum yine de anlamiyor.
nasıl çekiyorsun çekince anlıyormu yada eşin evde kıyametleri koparmıyormu ben agzını adına alsam sen kimsinlerle karşılaşıyorumİşte hep var böyle insanlar
Ama ben çizgimi çekiyorum
Sende çek kırılır darılır haksız duruma düşerim diye düşünme
Nasıl düşünüyorsan öyle davran biraz nefes alırsın belki böylece
Konuların normal değil, fazla sabırlısın diye çatlatana kadar uğraşıyorlar anne oğul
Eşim bugün evde az önce kapi caldi bil bakalım kim geldi ben ne yapayim ya kadin canavar gibiİşte hep var böyle insanlar
Ama ben çizgimi çekiyorum
Sende çek kırılır darılır haksız duruma düşerim diye düşünme
Nasıl düşünüyorsan öyle davran biraz nefes alırsın belki böylece
Konuların normal değil, fazla sabırlısın diye çatlatana kadar uğraşıyorlar anne oğul
Zor söylesen kavga kıyamet soylemesen kendini yiyosunnasıl çekiyorsun çekince anlıyormu yada eşin evde kıyametleri koparmıyormu ben agzını adına alsam sen kimsinlerle karşılaşıyorum
Ben çalışıyorum diye evde bulamıyonasıl çekiyorsun çekince anlıyormu yada eşin evde kıyametleri koparmıyormu ben agzını adına alsam sen kimsinlerle karşılaşıyorum
Eşim bugün evde az önce kapi caldi bil bakalım kim geldi ben ne yapayim ya kadin canavar gibi
Ben olsam açmam seni bilmemEşim bugün evde az önce kapi caldi bil bakalım kim geldi ben ne yapayim ya kadin canavar gibi
ben eşimden böyle birşey talpe edemiyorum ,işte annem o benim burası onunun evi tabikide gelecek sanamı soracak beni doğuran akadın vs cevabını alırım ki keza öyle kdın bakalım ne zmana müsait olursam der benim değil onunn müsaitliği önemlidir tatlı talıda konustum lakinn eşim olaylar cıkardı bizimkininde hiçbir kötü alışkanlık vs yok anne abla düşkünü iki kumam var 2 side aşırı güçlü yani kül kedisi gibiyimBen çalışıyorum diye evde bulamıyo
Bi de eşime habersiz gelmemesini söylemiştim o da ailesine söyledi, eskisi kadar çok başıma gelmiyo
Sizin şartlarınız ne bilmiyorum
Bi de ben netimdir hastayım veya müsait değilim biri beni rahatsız edip duruyorsa kapımı açmam, kırılmasın bozulmasın diye düşünmem kankam değiller neticede haber vermek ya da tatlı tatlı görüşmek daha mantıklı
ya aşırı fevri olmadan geldi madem bırak olnarı odada biraz karnım agrıyor uyucam de geç yatak odana tak kulaklıgın müzik dinle bencebi yerden sonra canına tak edince sen de koyarsın tavrını.
daha vakti gelmemiş demekki.
eşine de annesi de net tavrını koyarsın ondan sonra ne olacaksa olur.
zaten boşanmak konusunda da düşüncelerin varmış inceldiği yerden kopar.
biraz pasif bir yapın var, sakin sessiz bir bayansın ama bi yerde patlarsın gibi geliyor.
ya aşırı fevri olmadan geldi madem bırak olnarı odada biraz karnım agrıyor uyucam de geç yatak odana tak kulaklıgın müzik dinle bence
Konu ev değil ki rahatsız edilmekben eşimden böyle birşey talpe edemiyorum ,işte annem o benim burası onunun evi tabikide gelecek sanamı soracak beni doğuran akadın vs cevabını alırım ki keza öyle kdın bakalım ne zmana müsait olursam der benim değil onunn müsaitliği önemlidir tatlı talıda konustum lakinn eşim olaylar cıkardı bizimkininde hiçbir kötü alışkanlık vs yok anne abla düşkünü iki kumam var 2 side aşırı güçlü yani kül kedisi gibiyim
Bence vakti gelmişte geçiyorbi yerden sonra canına tak edince sen de koyarsın tavrını.
daha vakti gelmemiş demekki.
eşine de annesi de net tavrını koyarsın ondan sonra ne olacaksa olur.
zaten boşanmak konusunda da düşüncelerin varmış inceldiği yerden kopar.
biraz pasif bir yapın var, sakin sessiz bir bayansın ama bi yerde patlarsın gibi geliyor.
öyle zaten sacma sapanlar sizkim biz kim yani bizden bişey olmaz ya diyorum ya haftada kaç ilişkiye giridiğimiz bilir kadın böyle iğrenç bir idialog bin defa uyardım n takamamya çalıştım artık garip sınır çizersin küsen ayılan bayılan seni şeytan yapan evinde eşinini kıyametleri koparması yani evlililk zor zannaat zor aile düşkünü inat bir adamlaKonu ev değil ki rahatsız edilmek
Senin baban hergün damadın başına ekşiyo mu
O benim babam çekmek zorundasın diyo musun sen eşine
Saçma sapan düşünüyo eşin de ailesi de
Kayınvaliden rahat herhalde başında kaynana görümce vs yoköyle zaten sacma sapanlar sizkim biz kim yani bizden bişey olmaz ya diyorum ya haftada kaç ilişkiye giridiğimiz bilir kadın böyle iğrenç bir idialog bin defa uyardım n takamamya çalıştım artık garip sınır çizersin küsen ayılan bayılan seni şeytan yapan evinde eşinini kıyametleri koparması yani evlililk zor zannaat zor aile düşkünü inat bir adamla
Nasil acmayim eşim evde araba kapinin önünde.Ben olsam açmam seni bilmem
Bence vakti gelmişte geçiyor
Yanlış hatırlamıyorsam eskden anneanne ile aynı binadaydı
Ve kayınvalide ordan çıkışta bile akşamın bi vakti kapısını çalmış biz gidiyoduk ta bi haber verelim dedik demişti
Eşi yarı çıplak kapıyı açmış, buyrun içeri demişti
Utanmadan girmişlerdi karpuz mu ne yemişlerdi hatta
Nasil acmayim eşim evde araba kapinin önünde.
Bir iki acmadigim da oldu habersi geldiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?