• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadin hep peşimde

Canım bide benimki kapıyı anahtarla açıp giriyor evliliğimin ilk günlerinde yatakta yarı çıplaktım hiç unutmam başımda dikişmiş uyan diyordu kapıyı çalmışım açmamışsın korktum diyodu beterin beteri var yani
Anahtarimi almayi çok istedi ama hiç bi zaman vermedim.esime söyletti umursamadim o kadarina ben bile dayanamam .allah sana da sabir versin

Anahtarimi almayi çok istedi ama hiç bi zaman vermedim.esime söyletti umursamadim o kadarina ben bile dayanamam .allah sana da sabir versin
Canım kapımın kilidini değiştirdim anahtarların ikisi ben ve eşimde üç
Tanesi onda ama alacam o anahtarları ben evde yokken gidip yatak odamı karıştırıyor elbiselerimi karıştırıyor bide öyle bırakıyor düzenlemiyor tekrar ama nasıl isteyeceğimi bilmiyorum:KK43::KK43:

Tanesi onda ama alacam o anahtarları ben evde yokken gidip yatak odamı karıştırıyor elbiselerimi karıştırıyor bide öyle bırakıyor düzenlemiyor tekrar ama nasıl isteyeceğimi bilmiyorum:KK43::KK43:
Ooo karıştırma huyu varsa daha kötü bence yatak.odasi kapini kilitle anlasin

Hocaya durumu izah eder istemediğimi söyler ağız birliği teklifinde bulunurum.Kabul etmezse kursa yavaş yavaş gitmemeye başlarım o kendisi gitsin gelsin bi süre.Sonrada tamamen bırakırım bu süredede mutlaka bir işe girerim.

Hocaya durumu izah eder istemediğimi söyler ağız birliği teklifinde bulunurum.Kabul etmezse kursa yavaş yavaş gitmemeye başlarım o kendisi gitsin gelsin bi süre.Sonrada tamamen bırakırım bu süredede mutlaka bir işe girerim.
pazartesi konuşacağım hocayla yazilmasi kaçinilmaz olursa dediginiz gibi yavaş yavaş çekerim kendimi

Arkadaşlar kafayi yememe çok az kaldı gerçekten. Eşim şehir dışına gidiyor eşim ben seninle kalırım bu gece diyor böyle bişey talep etmedim ayrica nerdeyse her hafta gider eşim yalniz kalirim bu nerden çıktı anlamadim gerek yok diyorun anlamiyor alinmiyor

Arkadaşlar kafayi yememe çok az kaldı gerçekten. Eşim şehir dışına gidiyor eşim ben seninle kalırım bu gece diyor böyle bişey talep etmedim ayrica nerdeyse her hafta gider eşim yalniz kalirim bu nerden çıktı anlamadim gerek yok diyorun anlamiyor alinmiyor
tersle artık şu kadını

Ayy kurtulamamissin hala. Arkadaşların önerilerine bak. Gece kalmaması için de ağda yapacağım diyebilirsin.

birinden kurtulsam başka bişey çıkıyor
Allah sabır versin bacım,
Yalnız bir arkadaş daha söylemiş ben de aynı şeyi düşünmüştüm ilk okuduğumda,
Muhtemelen eşin takıyor anasını senin peşine...

Olayı eşinle çözeceksin

Allah sabır versin bacım,
Yalnız bir arkadaş daha söylemiş ben de aynı şeyi düşünmüştüm ilk okuduğumda,
Muhtemelen eşin takıyor anasını senin peşine...

Olayı eşinle çözeceksin
Bilmiyorum canim olabilir mi böyle birşey. Eşim hep gider ben yalniz kalirim bugün şok oldum böyle bişey teklif edince.artik dayanamıyorum ben akşam anneme gitcem dedim gecenin köründe nasıl gideceksem bi anda böyle bi yalan geldi aklima

Bilmiyorum canim olabilir mi böyle birşey. Eşim hep gider ben yalniz kalirim bugün şok oldum böyle bişey teklif edince.artik dayanamıyorum ben akşam anneme gitcem dedim gecenin köründe nasıl gideceksem bi anda böyle bi yalan geldi aklima
Boşver annene gidecek bilsin seni,
Daha sonra çok yorgundum uyuyakalmışım dersin

kapının kilidini kır çilingirci çağırarak yeni bir anahtar yaptır eşin anahtarı ona verecek oldu mu olay çıkar

Boşver annene gidecek bilsin seni,
Daha sonra çok yorgundum uyuyakalmışım dersin
Şimdi annemle yaziştim ona dert oldu ya gel bize yada çağır kadini ayip olur diyor ne bu saatte evinden çıkmak istiyorum ne de onu çağırmak bu kadin bana iyi gelmiyor birazdan arar beni ne yaptin diye eşim evde geç çıkacak seni birakamam sabah git taksiye binme bu saatte diyor

Şimdi annemle yaziştim ona dert oldu ya gel bize yada çağır kadini ayip olur diyor ne bu saatte evinden çıkmak istiyorum ne de onu çağırmak bu kadin bana iyi gelmiyor birazdan arar beni ne yaptin diye eşim evde geç çıkacak seni birakamam sabah git taksiye binme bu saatte diyor
Boşver yat uyu sen canım kv ararsa açmazsın uyumuşum dersin, canın istemiyorsa ki haftasonu insan evde tek başına tembellik yapmak istiyor çıkma evden, kimsenin de niye gelmedin niye beni çağırmadın diye hesap sormaya hakkı yok!
Bu bir başlangıç olsun, ters davranmaya yüz vermemeye alış lütfen, onu kırma bunu kırma derken biz perişan oluyoruz :(

Ay inan daraldım okurken bu ne ya göbeğimiz bir mi kesildi de şakaya getir eşinede söyle ne o dipdibe sürekli , ne işi var kursta otursun evinde.. Kaç yaşındasın canım hiçbir kaynana bu kadar daraltmadı ya :))

Back
X