Bu kadının niyeti nedir ?

mutfak_sepeti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
10
3
1
33
Eşim polis memuru, şark görevi nedeniyle doğudayız.

Eşim bugün seçimlerden dolayı okulda görevlendirildi. Yanına uğrayıp hal hatır sorayım dedim, oturduk biraz, sohbet vs.

Eşim zaman zaman yanımdan kalkıp görev nedeniyle sınıfların etrafında dolanmaya gitti.

Bir polis bayan duruyordu yanımda, onunla da biraz sohbet ettik seçim hakkında vs. Eşimi tanımıyor. Evli olduğumuzu öğrenince birbirimize çok yakışdığımızı vs söyledi.

Ben eve geldim. Eşim bana daha sonra şu olayı anlatıyor:

Eşim yine bir sınıfın kapısına gidiyor kotrol amaçlı, dolanıyor. Bu benim sohbet ettiğim bayan polis geliyor ve eşime şöyle diyor: "senin zevkin iyi, eşin çok güzel. O yüzden soruyorum, şu karşıdakı (bayan) öğretmen sence güzel mi?" (Öğretmenler de sandık başında bekliyor).
Eşim de "bana ne beni ilgilendirmez" diyip konuyu kapatıyor.

Sadece merak ediyorum, sizce bu bayanın niyeti neydi ?

kadını tanımadığım için niyetini bilemem ama görev yerindeki eşle seçim günü sohbet etmeye gitmek, adamın hemen bu olayı size naklen iletmesi vs bana daha garip geldi. akşam eve gelecek zaten.

kötü niyetli değil saçma biridir ciddiye almaya değmez bence.

Seçim baya sakin geçiyorsa demek sıkılıp saçma sapan sohbet açmaya çalışmış.Onu da yüzüne gözüne bulaştırmış.

Giderken eşime poğaça götürdüm. Kumanya geliyor Polislere ama yinede içim rahat etmiyor. Bende insanların daima iyi niyetli olduğuna inanırım. Merak ettim sadece.. Ama fazla takılmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…