Bu kadının niyeti nedir ?

Bunu bi tek ben düşündüm zannediyordum ki
. Sizin yorumunuzu okudum

Eşim görevli bugün. Yanina gitmek şöyle dursun sormam gereken şeyi sormak icin bile aramadım.

Bu konularda daha hassas olmamız gerekiyor.

Sevgili konu sahibi. Kadının niyeti bence eşinin tavrını kontrol etmek. Merak etmiş olabilir. Bence önemsiz bir konu.

Eşin sana bunu anlatmasaydı çok daha şık bir davranış olurdu.

İlginç bir olay da dert edecek kadar takmanız daha ilginç.

Muhtemelen telefonda anlatmış bir de daha gelmemiştir eve

Benim de eşim görevli Sabahtan beri hiç aramadım o da aramadı Az önce kayınvalidem aradı geldi mi diye?

Ben de aynı yere takıldım

Bence tanışmaya çalışıcaktı bu konulara tavrı nasıl onu ölçtü , ben güzel miyim diyememişte onu demiş bence polisler arasında böyle samimiyet var mıymış ya benim eşimin iş arkadaşları abi demeden konuşmaz hiç devrecilik çok olur polislerde eşin iyi yapmış tersleyerek

Erkek gözüyle o kadının nasıl göründüğünü mü merek etmiş acaba.. Bir yakınına düşündüğü için falan..

Giderken eşime poğaça götürdüm. Kumanya geliyor Polislere ama yinede içim rahat etmiyor. Bende insanların daima iyi niyetli olduğuna inanırım. Merak ettim sadece.. Ama fazla takılmamaya çalışıyorum
Aynen seçim günü bu yoğun çalışması gereken durumda gitmeniz de enteresan..

Böyle bir günde çalışan eşin yanına hâl hatır sormaya uğramak çok garip. Sabah sorsaydınız veya akşamı bekleseydiniz. Gün içinde sorulmayınca hali harap mı oluyor nedir?

Kadının konusunu siz mi açtınız? Eşiniz hikaye yazmış gibi geldi bana.
"Senin zevkin iyidir. Şu çanta nasıl, alayım mı?" diye soruyor sanki. Gerçek olamayacak kadar saçma bir diyalog bence.

Üstelik sadece bu olayı anlatmak için açılan yeni üyelik

Sizin sanki kocanız akşam eve gelmiyormuş gibi onun peşinden iş yerine, görev zamanında sohbete gitmenizden daha tuhaf değil bence. Hele kocanızın öyle abuk bir şeyi gelip size söylemesindeki niyet? Kocanız kadını yanlış anladı belki. Ne bileyim. Abukluklar silsilesi konu.

Benim eşim de polis memuru. Görev esnasında nasıl oturup çay kahve içebiliyorsunuz, muhabbet edebiliyorsunuz yahu benimki telefona cevap bile veremiyorda...

Çol patavatsiz bir insanmis bnce

Ben bunu nerede okudum daha önce ya? Deja vu mu yaşıyorum yoksa bir yerden okuyup esinlenerek açılmış sahte konu mu? Bir yerde bunun aynısını okuduğuma emin gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…