- 14 Ekim 2016
- 7.264
- 49.257
- 548
- Konu Sahibi mutfak_sepeti
-
Bunu bi tek ben düşündüm zannediyordum kikadını tanımadığım için niyetini bilemem ama görev yerindeki eşle seçim günü sohbet etmeye gitmek, adamın hemen bu olayı size naklen iletmesi vs bana daha garip geldi. akşam eve gelecek zaten.
kötü niyetli değil saçma biridir ciddiye almaya değmez bence.
Eşinizi beğenmiş olabilir mi? Sizinle o sebeple arkadaşlık kurmus olabilir??Can sıkıntısın herhalde. Bazı insanları anlayamıyorum bir türlü. Benimlede öyle güzel sohbet etti görseniz..
Valla kadının niyetini anlamadım ama eşinizin de ne niyetle bunu size anlattığını anlamadım . Ben düşünüyorum eşim böyle bir olay yaşayıp gelip bana anlatsa kadının niyetinden çok eşimin niyetini düşünürüm bana ne kadının niyetinden
Geç geliyorlar seçim günleri.Muhtemelen telefonda anlatmış bir de daha gelmemiştir eve
Bunu bi tek ben düşündüm zannediyordum ki
. Sizin yorumunuzu okudum
Eşim görevli bugün. Yanina gitmek şöyle dursun sormam gereken şeyi sormak icin bile aramadım.
Bu konularda daha hassas olmamız gerekiyor.
Sevgili konu sahibi. Kadının niyeti bence eşinin tavrını kontrol etmek. Merak etmiş olabilir. Bence önemsiz bir konu.
Eşin sana bunu anlatmasaydı çok daha şık bir davranış olurdu.
Erkek gözüyle o kadının nasıl göründüğünü mü merek etmiş acaba.. Bir yakınına düşündüğü için falan..Eşim polis memuru, şark görevi nedeniyle doğudayız.
Eşim bugün seçimlerden dolayı okulda görevlendirildi. Yanına uğrayıp hal hatır sorayım dedim, oturduk biraz, sohbet vs.
Eşim zaman zaman yanımdan kalkıp görev nedeniyle sınıfların etrafında dolanmaya gitti.
Bir polis bayan duruyordu yanımda, onunla da biraz sohbet ettik seçim hakkında vs. Eşimi tanımıyor. Evli olduğumuzu öğrenince birbirimize çok yakışdığımızı vs söyledi.
Ben eve geldim. Eşim bana daha sonra şu olayı anlatıyor:
Eşim yine bir sınıfın kapısına gidiyor kotrol amaçlı, dolanıyor. Bu benim sohbet ettiğim bayan polis geliyor ve eşime şöyle diyor: "senin zevkin iyi, eşin çok güzel. O yüzden soruyorum, şu karşıdakı (bayan) öğretmen sence güzel mi?" (Öğretmenler de sandık başında bekliyor).
Eşim de "bana ne beni ilgilendirmez" diyip konuyu kapatıyor.
Sadece merak ediyorum, sizce bu bayanın niyeti neydi ?
Aynen seçim günü bu yoğun çalışması gereken durumda gitmeniz de enteresan..Giderken eşime poğaça götürdüm. Kumanya geliyor Polislere ama yinede içim rahat etmiyor. Bende insanların daima iyi niyetli olduğuna inanırım. Merak ettim sadece.. Ama fazla takılmamaya çalışıyorum
Üstelik sadece bu olayı anlatmak için açılan yeni üyelikBöyle bir günde çalışan eşin yanına hâl hatır sormaya uğramak çok garip. Sabah sorsaydınız veya akşamı bekleseydiniz. Gün içinde sorulmayınca hali harap mı oluyor nedir?
Kadının konusunu siz mi açtınız? Eşiniz hikaye yazmış gibi geldi bana.
"Senin zevkin iyidir. Şu çanta nasıl, alayım mı?" diye soruyor sanki. Gerçek olamayacak kadar saçma bir diyalog bence.
Üstelik sadece bu olayı anlatmak için açılan yeni üyelik
Çol patavatsiz bir insanmis bnceEşim polis memuru, şark görevi nedeniyle doğudayız.
Eşim bugün seçimlerden dolayı okulda görevlendirildi. Yanına uğrayıp hal hatır sorayım dedim, oturduk biraz, sohbet vs.
Eşim zaman zaman yanımdan kalkıp görev nedeniyle sınıfların etrafında dolanmaya gitti.
Bir polis bayan duruyordu yanımda, onunla da biraz sohbet ettik seçim hakkında vs. Eşimi tanımıyor. Evli olduğumuzu öğrenince birbirimize çok yakışdığımızı vs söyledi.
Ben eve geldim. Eşim bana daha sonra şu olayı anlatıyor:
Eşim yine bir sınıfın kapısına gidiyor kotrol amaçlı, dolanıyor. Bu benim sohbet ettiğim bayan polis geliyor ve eşime şöyle diyor: "senin zevkin iyi, eşin çok güzel. O yüzden soruyorum, şu karşıdakı (bayan) öğretmen sence güzel mi?" (Öğretmenler de sandık başında bekliyor).
Eşim de "bana ne beni ilgilendirmez" diyip konuyu kapatıyor.
Sadece merak ediyorum, sizce bu bayanın niyeti neydi ?
Tabi ki onlar konu sahibinden esinlendiben bugün bu olayın tweet halini okudum bu arada konu sahibi onlar mı sizden esinlendi siz mi onlardan esinlendiniz?
Konu sahibi iltifat bekliyordu da eşi topa tutuldu umduğunu bulamadı galibaGüzelim mesajı vermek için açılmış gibi geldi konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?