- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi mutfak_sepeti
-
Bende bunu dusundum valla. Ne munasebet canim su guzel mi bu guzelmi diye sormak.terbıyesızlık yapıyor
evet guzel kadın dese o kadına da gıdıp su memur senın ıcın cok guzel kadın dedı dıyecek ortalık karıstırmaca baska bırsey degıl
Ben de aynı şeyi düşündümlezbiyen demek ki..
Evli adama boyle soru sorulmasi dogru degil.sahsen ben sormamEşim polis memuru, şark görevi nedeniyle doğudayız.
Eşim bugün seçimlerden dolayı okulda görevlendirildi. Yanına uğrayıp hal hatır sorayım dedim, oturduk biraz, sohbet vs.
Eşim zaman zaman yanımdan kalkıp görev nedeniyle sınıfların etrafında dolanmaya gitti.
Bir polis bayan duruyordu yanımda, onunla da biraz sohbet ettik seçim hakkında vs. Eşimi tanımıyor. Evli olduğumuzu öğrenince birbirimize çok yakışdığımızı vs söyledi.
Ben eve geldim. Eşim bana daha sonra şu olayı anlatıyor:
Eşim yine bir sınıfın kapısına gidiyor kotrol amaçlı, dolanıyor. Bu benim sohbet ettiğim bayan polis geliyor ve eşime şöyle diyor: "senin zevkin iyi, eşin çok güzel. O yüzden soruyorum, şu karşıdakı (bayan) öğretmen sence güzel mi?" (Öğretmenler de sandık başında bekliyor).
Eşim de "bana ne beni ilgilendirmez" diyip konuyu kapatıyor.
Sadece merak ediyorum, sizce bu bayanın niyeti neydi ?
Valla kadının niyetini anlamadım ama eşinizin de ne niyetle bunu size anlattığını anlamadım . Ben düşünüyorum eşim böyle bir olay yaşayıp gelip bana anlatsa kadının niyetinden çok eşimin niyetini düşünürüm bana ne kadının niyetindenEşim polis memuru, şark görevi nedeniyle doğudayız.
Eşim bugün seçimlerden dolayı okulda görevlendirildi. Yanına uğrayıp hal hatır sorayım dedim, oturduk biraz, sohbet vs.
Eşim zaman zaman yanımdan kalkıp görev nedeniyle sınıfların etrafında dolanmaya gitti.
Bir polis bayan duruyordu yanımda, onunla da biraz sohbet ettik seçim hakkında vs. Eşimi tanımıyor. Evli olduğumuzu öğrenince birbirimize çok yakışdığımızı vs söyledi.
Ben eve geldim. Eşim bana daha sonra şu olayı anlatıyor:
Eşim yine bir sınıfın kapısına gidiyor kotrol amaçlı, dolanıyor. Bu benim sohbet ettiğim bayan polis geliyor ve eşime şöyle diyor: "senin zevkin iyi, eşin çok güzel. O yüzden soruyorum, şu karşıdakı (bayan) öğretmen sence güzel mi?" (Öğretmenler de sandık başında bekliyor).
Eşim de "bana ne beni ilgilendirmez" diyip konuyu kapatıyor.
Sadece merak ediyorum, sizce bu bayanın niyeti neydi ?
Bir insan neden secim gunu gorevli esinin yanina sohbete gider ki? Hadi gitti diyelim,bu gereksiz olayi neden bir insan esine anlatir ki? Bunlar daha acayipmis.
Ulan ne adamsiniz kiz nooption hanimasıl acayip olan şu sizin yorumunuz darkmore hanım
insan kocasını gidip kolaçan etmez mi?
yemek bahane boy göstermek şahane.
hele konu sahibesi kadın için inşallah kötü niyeti yoktur yorumunu yazdıktan sonra, sence de diğer kadınların niyetlerinin insafına kaldığını düşünen bir kadının bu davranışı haklı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?