- 7 Kasım 2016
- 237
- 454
- 53
- Konu Sahibi Anjina Pectoris
-
aynı sey bendede var ama azaldı bugunlerde . eskidende olay yasardım ama pek takmazdım buradakileri okuyunca hatırlayıp hatrlayp sinirleniyorum
Bu nişanlı hiç güven vermedi
inşallah da ümidim yok anlamıyor maddiyata önem verme diyor görümce çalışıyor ev arabaları var yahu evde oturacağına gitsin çalışsın kp diyorum anlamıyor ha bu arada iç 48 kp 52 yaşında öyle yaşlı değiller yaşlı olsa vas üstüne derdim de bide istekleri bitmiyor para yok açız diyorlar saçına 600 tl verdi görümce keratin boya vs param yok abi destek cik diyor aynı hafta 650 tl alışveriş yaptım diyor saymakla bitmez kv 5 kuruş param yok diyor harçlık diye istiyor veriyor onu koltuk örtüsü perde hali nevresim yenilemeye kullanıyor geri istiyor saymakla bitmez bak eğer böyle birşey sezersen seviyor olsanda benden sana bir kulak kulesi canım yakma kendiniKeşke eşiniz düzelse. Ayrı kalınca belki düzelebilir. İnşallah atamanız olur da rahat edersiniz..
Tam olarak hangi konuda? Yanlış anlamayın Benim görmediğim başka bir şey mi var diye sordum
inşallah da ümidim yok anlamıyor maddiyata önem verme diyor görümce çalışıyor ev arabaları var yahu evde oturacağına gitsin çalışsın kp diyorum anlamıyor ha bu arada iç 48 kp 52 yaşında öyle yaşlı değiller yaşlı olsa vas üstüne derdim de bide istekleri bitmiyor para yok açız diyorlar saçına 600 tl verdi görümce keratin boya vs param yok abi destek cik diyor aynı hafta 650 tl alışveriş yaptım diyor saymakla bitmez kv 5 kuruş param yok diyor harçlık diye istiyor veriyor onu koltuk örtüsü perde hali nevresim yenilemeye kullanıyor geri istiyor saymakla bitmez bak eğer böyle birşey sezersen seviyor olsanda benden sana bir kulak kulesi canım yakma kendini
Bana baya senin ağzını aramış gibi geldi.
Hele ki "birden ayrılmak istemiyorlar" sözü çok saçma, sizin ailenizi hiçe sayan bir bakış açısı. Şakaysa komik değil, ciddiyse trajik.
Yok be canım keşke duzelse öyle zor sen diren bence istediğini aldın aldın böyle yoksa sınır hastası olur cikarsinBenim ki de öyle olur mu ki? Bildiğiniz dua varsa alabilirim.Çok amin :)
Inşallah canım kızınla sana sağlık versin Allah belki düzelir duzelmezsede bir evlat mükafatın var bu evlilikten unutmasağol canım allah razı olsun inşallah öyle olur hamileliğin düğünüm hepsi zehir oldu eşimi seviyorum çok iyiniyetli kıyamıyor ama bunu kullanılmasına da dayanilmiyor atamam netlesirse il değişikliği olucak düzelir diyende var ama hic sanmıyorum yolumu kızımla çizicem
Tabi ki bende dedim, ben ailemi bırakıp geliyorum benim ne zorum var dedim.
Bakalım bundan sonra bir problem yaratırlarsa zaten sabır bir yere kadar..
Bence nişanlını ara ara dene, her erkekte az çok aile düşkünlüğü oluyor, ama problemleri mantık çerçevesinde konuşup kararlaştırabiliyorsanız ve siz yokken de bu kararlara sadık kalabiliyorsa çok da korkmayın, ama aksi ise dediğim gibi pek güven vermedi bana açıkçası.
Evlenince o da olur merak etme arkadaşımın kv si gelinlere ne alinsa ister almadilarmi trip yapiyo kocası gibi oğluna iki kardeş hanımlarıyla gezmeye gidiyolar kv götürmüyorlar oğlu anne sen gezemezsin bizle hem hep gençler var demiş gitmişler kadın kızını arayıp o abin nasil egleniyomu çok bensiz diye on kere arayıp resmen taciz etmiş ama gel gorki hala kendi haklı bir değil iki değil resmen kendini gelinlerin yerine koyuyoAra sıra beklentiler oluyor, hediye vs adı altında ama bu kadar değil. Yani öyle saç baş değil ev eşyası tarzında. Bu kadar bariz şeyler olsa sürdürmezdim..
Farklı olaylarda benim sözümü dinler, bana sorar , danışır. Ama ailesiyle ilgili sadece bu durum olduğu için emin olamıyorum. Başka konular olmuş olsaydı belki anlayabilirdim. Denemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Evlenince o da olur merak etme arkadaşımın kv si gelinlere ne alinsa ister almadilarmi trip yapiyo kocası gibi oğluna iki kardeş hanımlarıyla gezmeye gidiyolar kv götürmüyorlar oğlu anne sen gezemezsin bizle hem hep gençler var demiş gitmişler kadın kızını arayıp o abin nasil egleniyomu çok bensiz diye on kere arayıp resmen taciz etmiş ama gel gorki hala kendi haklı bir değil iki değil resmen kendini gelinlerin yerine koyuyo
Düğün çok yakında değilsr daha bir sürü olay çıkar zaten, özel bir şey yapmana gerek yok. Eşyalar daha basit kısmı, bunun düğünü var, ev kiralaması var, balayısı var...
nişanlından beklentileri neymiş.Merhaba hanımlar
Konuyu uzaktmak istemiyorum kısaca anlatmaya çalışacağım.
4 aydır nişanlıyım. İlerde sıkıntı çekmemek için nişanlımla yavaş yavaş eşyaları almaya karar verdik. Beyaz eşya alacaktık. Uzak şehirlerdeyiz. Bu konuyu telefonda konuşurken ailesi duymuş. Sabah babası yanına çağırıp; ''ne gerek var masrafa , boşuna masraf olmasın birlikte yaşayalım, biz anjinayı kızımız gibi seviyoruz, hem senden beklentilerimiz var'' demiş.
Tabi nişanlım kabul etmemiş ancak olay sonrası beni aradı. Konuya '' biz evlenince ailemin yanında kalalım mı'' diye girince benim tepem attı. Haliyle açtım ağzımı.
'' kızı gibi seviyorsa getirsin kızını otuttursun yanında, kendi kızları ayrı evde rahat olsun diye düşünüyorlar el kızına gelince masraf olmasın. O zaman masraf olmasın diye evlenmeyelim herkes kendi yoluna baksın'' dedim.
Nişanlım '' onlarda birden ayrı kalmak istemiyorlar '' dedi. Hepten sinirlendim.
" O zaman evlendirmesinler oğullarını birlikte yaşayın siz, eğer bundan sonra ailen yada senden böyle bir şey duyarsam evli bile olsak o an boşanırım" dedim. Sonra nişanlım bana hak verdi , zaten onlara olmaz demiş.
Yahu ben bu insanları seviyordum, tatlı insanlar diyordum . Şimdiden başladılar.Kesinlikle bize masraf olmasın diye değil, nişanlım giderlerini karşılıyor, o gidince kendileri karşılayacak diye böyle düşünüyorlar.
Konu kapandı, beyaz eşyalar alındı fakat benim sinirim bitmiyor.
Üstüne birde kk da okuyorum bu tarz konuları , kendi kendime kuruntu yapıp deliriyorum. İçim hiç soğumadı onlara karşı. Aklıma geldikçe iliskimizi de etkiliyorum.
Geceleri düşünüp düşünüp uykularımı kaçırıyorum ilerde bize rahat vermezler diye.
Bu ruh halinden nasıl kurtulabilirim sizce? Çok mu büyütüyorum?
E bunlar gerçekler be güzelim kork zaten baştan al önlemini diye soyluyorum yoksa bak şu bdv ye bir sürü kv kp konuları doluAy valla siz beni çok korkutuyorsunuz. Benim kv de bir kere arayıp geziyorsunuz demi , gezmeyin para harcamayın demişti. Ama nişanlım sen karışamazsın diye çıkışımıştı. Bir daha birşey diyemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?