Bu kayın tarafları hep mi böyle ??

Keşke eşiniz düzelse. Ayrı kalınca belki düzelebilir. İnşallah atamanız olur da rahat edersiniz..
inşallah da ümidim yok anlamıyor maddiyata önem verme diyor görümce çalışıyor ev arabaları var yahu evde oturacağına gitsin çalışsın kp diyorum anlamıyor ha bu arada iç 48 kp 52 yaşında öyle yaşlı değiller yaşlı olsa vas üstüne derdim de bide istekleri bitmiyor para yok açız diyorlar saçına 600 tl verdi görümce keratin boya vs param yok abi destek cik diyor aynı hafta 650 tl alışveriş yaptım diyor saymakla bitmez kv 5 kuruş param yok diyor harçlık diye istiyor veriyor onu koltuk örtüsü perde hali nevresim yenilemeye kullanıyor geri istiyor saymakla bitmez bak eğer böyle birşey sezersen seviyor olsanda benden sana bir kulak kulesi canım yakma kendini

Ara sıra beklentiler oluyor, hediye vs adı altında ama bu kadar değil. Yani öyle saç baş değil ev eşyası tarzında. Bu kadar bariz şeyler olsa sürdürmezdim..

Bana baya senin ağzını aramış gibi geldi.

Hele ki "birden ayrılmak istemiyorlar" sözü çok saçma, sizin ailenizi hiçe sayan bir bakış açısı. Şakaysa komik değil, ciddiyse trajik.

Tabi ki bende dedim, ben ailemi bırakıp geliyorum benim ne zorum var dedim.
Bakalım bundan sonra bir problem yaratırlarsa zaten sabır bir yere kadar..

Inşallah canım kızınla sana sağlık versin Allah belki düzelir duzelmezsede bir evlat mükafatın var bu evlilikten unutma

Tabi ki bende dedim, ben ailemi bırakıp geliyorum benim ne zorum var dedim.
Bakalım bundan sonra bir problem yaratırlarsa zaten sabır bir yere kadar..

Bence nişanlını ara ara dene, her erkekte az çok aile düşkünlüğü oluyor, ama problemleri mantık çerçevesinde konuşup kararlaştırabiliyorsanız ve siz yokken de bu kararlara sadık kalabiliyorsa çok da korkmayın, ama aksi ise dediğim gibi pek güven vermedi bana açıkçası.

Farklı olaylarda benim sözümü dinler, bana sorar , danışır. Ama ailesiyle ilgili sadece bu durum olduğu için emin olamıyorum. Başka konular olmuş olsaydı belki anlayabilirdim. Denemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Ara sıra beklentiler oluyor, hediye vs adı altında ama bu kadar değil. Yani öyle saç baş değil ev eşyası tarzında. Bu kadar bariz şeyler olsa sürdürmezdim..
Evlenince o da olur merak etme arkadaşımın kv si gelinlere ne alinsa ister almadilarmi trip yapiyo kocası gibi oğluna iki kardeş hanımlarıyla gezmeye gidiyolar kv götürmüyorlar oğlu anne sen gezemezsin bizle hem hep gençler var demiş gitmişler kadın kızını arayıp o abin nasil egleniyomu çok bensiz diye on kere arayıp resmen taciz etmiş ama gel gorki hala kendi haklı bir değil iki değil resmen kendini gelinlerin yerine koyuyo

Düğün çok yakında değilsr daha bir sürü olay çıkar zaten, özel bir şey yapmana gerek yok. Eşyalar daha basit kısmı, bunun düğünü var, ev kiralaması var, balayısı var...

Ay valla siz beni çok korkutuyorsunuz. Benim kv de bir kere arayıp geziyorsunuz demi , gezmeyin para harcamayın demişti. Ama nişanlım sen karışamazsın diye çıkışımıştı. Bir daha birşey diyemedi

nişanlından beklentileri neymiş.

Ay valla siz beni çok korkutuyorsunuz. Benim kv de bir kere arayıp geziyorsunuz demi , gezmeyin para harcamayın demişti. Ama nişanlım sen karışamazsın diye çıkışımıştı. Bir daha birşey diyemedi
E bunlar gerçekler be güzelim kork zaten baştan al önlemini diye soyluyorum yoksa bak şu bdv ye bir sürü kv kp konuları dolu

Nişanlınız yanınızda duruyorsa, problem olmaz. Ama şimdiden net bir şekilde belli edin çizginizi. Bazi erkekler evlendikten sonra onu ikna ederim diye dusunuyor nisanlilikta/sevgililikte he he diyor. Kandirilmayin sizde. Ve ben nisanlinizin ailesinde iyi niyet goremedim. Tamamen cikarcilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…