- 7 Kasım 2016
- 237
- 454
- 53
- Konu Sahibi Anjina Pectoris
-
doğumuma az kaldı ilk gece korunurken hamile kalmasam simdiye bitmişti evliliğin çocuk doğsun diye bekliyorum sürekli eşya yenileme gıda benzin görümcemin kuaförü kaynım tlf borçlar ve hepsi üstümüzde işi bıraktım doğumdan bi haftaya başlar diyorlar çok beklerler yeter beslediğim zehri zıkkım olsun diyorum sadece kp kv 2 kayın evde besliyoz görümce de var düşman başına para biriktiriyor çalışıyor bizden istiyor herşeyi
beslediğim yeter eşim nisana kadar çalışma diyor iç atladı bi haftada ayağa kalkarmışım niye oturacakmışım kıza eşim bakarmış zaten serbest meslekmiş yok kızımla ilgilenir gitmez hemen dedi suratı düştü beklentiye bak bi haftada gidecekmişim çok beklersin diyesim geldi bide duygu sömürüsü yapınca eşim de vicdan yapıyor veriyor kp çalışmıyor bakacaksınız boşuna mi okuttum sni diyor eşim inşaatta çalışmış üniversiteyi bursla okumuş daha kendin para vermiş adamı gördükçe çıldırıyorum sinirden huzurumuz da kalmıyor bizdede her defa neden surat yapıyorsun diyor eşim sürekli para ver para ver sinirim yıprandı ortak hesabı kendimiz ve kızım için harcamak istiyorum kızıma aldığım bile gözlerine geliyorAy ne kadar arsız insanlar var ya. Bu kadar olur okurken hayret ettim. Allah size sabır versin. Aman sakın doğumdan sonra çalışayım demeyin
canım nişanlın değişmez ben sana diym sırtında o kadar yük taşınmazAy ne kadar arsız insanlar var ya. Bu kadar olur okurken hayret ettim. Allah size sabır versin. Aman sakın doğumdan sonra çalışayım demeyin
Benimki çok anneci değildir hepbenim arkamdadır sağolsun o yüzden şanslıyım ki ezdirmedi beni geçinirsen geçin karımla yoksa onuda alır giderim bile dedi kv ye şimdi dayan 5 ay o ev için anlaşmasam almasak bile kiraya cikcaz diyo bu güne kadar hiç laf duymadım sen haksızsın demedi hep annemle geçinmek zor dedi en son arkadaşlarda oturuyoruz valla karım iyi dayandı ben olsam çekmem dediKocanız yine ayrı ailesinin olduğunun farkına varmış neyse ki. Benimki nasıl olacak bakalım
Amin ...bazı erkekler eşlerinin söylemesiyle kimisi kavgayla..kimisi yaşayarak düzeliyor kimi erkekte hiiiiccc duzelmiyor ...dediğiniz gibi hayırlı evlilik nasip etsin rabbimİnanın yaşayacak olduğu zaman her türlü yaşıyor insan sıkıntı. Ne kadar dişli olursa olsun bu yüzden yuvası bozulanlar var. Ki insan bir süre sonra tek başına mücadele etmekten de yorulur. O yüzden iş daha çok eşte bitiyor. Allah herkese aklı başında eşler nasip etsin ..
beslediğim yeter eşim nisana kadar çalışma diyor iç atladı bi haftada ayağa kalkarmışım niye oturacakmışım kıza eşim bakarmış zaten serbest meslekmiş yok kızımla ilgilenir gitmez hemen dedi suratı düştü beklentiye bak bi haftada gidecekmişim çok beklersin diyesim geldi bide duygu sömürüsü yapınca eşim de vicdan yapıyor veriyor kp çalışmıyor bakacaksınız boşuna mi okuttum sni diyor eşim inşaatta çalışmış üniversiteyi bursla okumuş daha kendin para vermiş adamı gördükçe çıldırıyorum sinirden huzurumuz da kalmıyor bizdede her defa neden surat yapıyorsun diyor eşim sürekli para ver para ver sinirim yıprandı ortak hesabı kendimiz ve kızım için harcamak istiyorum kızıma aldığım bile gözlerine geliyor
Benimki çok anneci değildir hepbenim arkamdadır sağolsun o yüzden şanslıyım ki ezdirmedi beni geçinirsen geçin karımla yoksa onuda alır giderim bile dedi kv ye şimdi dayan 5 ay o ev için anlaşmasam almasak bile kiraya cikcaz diyo bu güne kadar hiç laf duymadım sen haksızsın demedi hep annemle geçinmek zor dedi en son arkadaşlarda oturuyoruz valla karım iyi dayandı ben olsam çekmem dedi
Ayyyy valla o bebek doğunca kocanı ikna edebilirsen ne alâ edemezsen al çocuğunu çık o evden arkana bakma kaç ben aynı evde olmamamiza rağmen eşime anneci biri olsaydın ben senden ayrılırdım dedim haklisin dedi valla senin için dua edicem Allah tez zamanda kurtarsın seni inşallah sabır versin yani gerçekten sana peygamber sabri versin inşallah sabrının mükafatını gorursunbeslediğim yeter eşim nisana kadar çalışma diyor iç atladı bi haftada ayağa kalkarmışım niye oturacakmışım kıza eşim bakarmış zaten serbest meslekmiş yok kızımla ilgilenir gitmez hemen dedi suratı düştü beklentiye bak bi haftada gidecekmişim çok beklersin diyesim geldi bide duygu sömürüsü yapınca eşim de vicdan yapıyor veriyor kp çalışmıyor bakacaksınız boşuna mi okuttum sni diyor eşim inşaatta çalışmış üniversiteyi bursla okumuş daha kendin para vermiş adamı gördükçe çıldırıyorum sinirden huzurumuz da kalmıyor bizdede her defa neden surat yapıyorsun diyor eşim sürekli para ver para ver sinirim yıprandı ortak hesabı kendimiz ve kızım için harcamak istiyorum kızıma aldığım bile gözlerine geliyor
Antidepresan desteği al. Ben öyle hallediyorum.
Sanmıyorum.O duruma gelene kadar sabır edilmez ki ama. En büyük antidepresan , sizi depresif yapanlardan kurtulmak değil midir? Umarım en kısa zamanda antidepresana gerek duymazsınız .
Benimkide sever ama sınırını çizer ben anlamıştım aslında çokta anneci olmadığını mesela benimki evlenince bi para veriyorlardı bi yerden nikahı önce yaptık biz o parayı direk bana göndermişti annesi laf etmişti niye bana göndermedi diye başkası olsa anasına verirdi daha bunun gibi neler neler duymadık laf kalmıyor lackalasiyo artık saygı sevgi kalmıyorÇok takdir ettim eşinizi, helal olsun. Nişanlıyken anneci olup olmadığını anlamak mümkün mü ki acep ?Annesini çok çok sever. Ama sırf seviyor diye anneci de olunmaz. Bilemedim ki
bebeğim için kavga ettim olmadı konuştum olmadı bebeğimi düşün ben hamile hamile çalışıyorum dedim olmadi heryolu denedim anliycagin anneci biri ve iç tam bir yilan ben müstakil evi kiraya vericem daire al kredi çek kızkardeşinin adına olsun ben oturuym bile dedi bunca yıl oturdum yeter sıkıntısı çok müstakilin şansım olsa böyle mi olurdu böyle ölücem gibi ajitasyon bile yaptı ağlattı kocamı bizim evimiz yok bu arada arabamız bile yok nasıl olsun sn düşün yeni evliydim hamilelik de hemen oldu düştüm şuan sınava girdim yazılıydı geçtim sözlüyü de geçince kızım doğmuş olucak onu alıp gidicem atandığım yereÇok çok zor işiniz. Taş olsa çatlar siz nasıl dayanıyorsunuz? İşte bunları okudukça daha da geriliyorum. Allah akıl fikir versin. Evladının huzurunu bozanlara çok kızıyorum
sağol canım allah razı olsun inşallah öyle olur hamileliğin düğünüm hepsi zehir oldu eşimi seviyorum çok iyiniyetli kıyamıyor ama bunu kullanılmasına da dayanilmiyor atamam netlesirse il değişikliği olucak düzelir diyende var ama hic sanmıyorum yolumu kızımla çizicemAyyyy valla o bebek doğunca kocanı ikna edebilirsen ne alâ edemezsen al çocuğunu çık o evden arkana bakma kaç ben aynı evde olmamamiza rağmen eşime anneci biri olsaydın ben senden ayrılırdım dedim haklisin dedi valla senin için dua edicem Allah tez zamanda kurtarsın seni inşallah sabır versin yani gerçekten sana peygamber sabri versin inşallah sabrının mükafatını gorursun
Benimkide sever ama sınırını çizer ben anlamıştım aslında çokta anneci olmadığını mesela benimki evlenince bi para veriyorlardı bi yerden nikahı önce yaptık biz o parayı direk bana göndermişti annesi laf etmişti niye bana göndermedi diye başkası olsa anasına verirdi daha bunun gibi neler neler duymadık laf kalmıyor lackalasiyo artık saygı sevgi kalmıyor
Aşılmayan sorunlar da zamana bırakılır yine yutulur. Kendinden taviz verme başkalarını memnun edeceğim diye uğraşma aman kadir kıymet bilmezler. Deveye diken insana s.... Yarar derler çok doğru bir sözEvet beni nelerin beklediğini az çok tahmin edebiliyorum ama bir umut işte. Gerçekten kv, kp olan her evlilikte benzer şeyler yaşanabiliyor. Ama bir yandan sevgi var. Her insan dört dörtlük olmaz, aşılabilecek sorunlar diye düşünüyor insan. Umarım öyle de olur..
bebeğim için kavga ettim olmadı konuştum olmadı bebeğimi düşün ben hamile hamile çalışıyorum dedim olmadi heryolu denedim anliycagin anneci biri ve iç tam bir yilan ben müstakil evi kiraya vericem daire al kredi çek kızkardeşinin adına olsun ben oturuym bile dedi bunca yıl oturdum yeter sıkıntısı çok müstakilin şansım olsa böyle mi olurdu böyle ölücem gibi ajitasyon bile yaptı ağlattı kocamı bizim evimiz yok bu arada arabamız bile yok nasıl olsun sn düşün yeni evliydim hamilelik de hemen oldu düştüm şuan sınava girdim yazılıydı geçtim sözlüyü de geçince kızım doğmuş olucak onu alıp gidicem atandığım yere
Aşılmayan sorunlar da zamana bırakılır yine yutulur. Kendinden taviz verme başkalarını memnun edeceğim diye uğraşma aman kadir kıymet bilmezler. Deveye diken insana s.... Yarar derler çok doğru bir söz
aynı sey bendede var ama azaldı bugunlerde . eskidende olay yasardım ama pek takmazdım buradakileri okuyunca hatırlayıp hatrlayp sinirleniyorumDenedim. En fazla 4 gün sürüyor sonra yine açıyorumbu sefer hepten kuruntu yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?