Bu kayın tarafları hep mi böyle ??

Daha dur be canım ne içim soğumadı filan ilk olayda hemen. Daha bunlar ne kii evlilikte neler neler yutacaksın, susacaksın, unutmak zorunda kalacaksın... Kiminle evlenirsen evlen bu düzen böyle herkes kendini düşünür kendi istediği gibi olsun ister kavga kıyamet hır gür gırla... Ne hayat ne de evlilik toz pembe değil. Herşeyi göze alarak evlen yoksa "ben böyle hayal etmemiştim" cümlesini kurar durursun...

Evet beni nelerin beklediğini az çok tahmin edebiliyorum ama bir umut işte. Gerçekten kv, kp olan her evlilikte benzer şeyler yaşanabiliyor. Ama bir yandan sevgi var. Her insan dört dörtlük olmaz, aşılabilecek sorunlar diye düşünüyor insan. Umarım öyle de olur..

okuma . zaten illaki o tarfla sorunların olucak ama katmerleme zihninde

O cümle tam olarak bize kul köle hizmetçi lazım al ışte o kızı hem sana kadınlık yapsın bizede hizmetçilik demek omur boyu kadrolu hizmetçi olursun

Hizmetçiyi rüyalarında görürler.Beni sessiz sakin gördükleri için bu cesaret. Ama damarıma basıldığında nasıl bir şeye dönüştüğümü sadece oğulları gördü. Oda umarım akıllı olur

Alttan alma sakın baştan koyarsan tavrını olur bu is yoksa bi girdin mi oeve cikamazsin

şimdiden geçmiş olsun canım tez vakitte kurtul ben yandım sen yanma

O kadar zor ki aynı evde benim evim ayrı ama aynı bahçenin içinde ama bendeki fark benden önce kocam çekti isyan bayrağını ben her gittiğim yere haber vermek zorundamıyım ayrı eve cikcam ben diye

Kocanız yine ayrı ailesinin olduğunun farkına varmış neyse ki. Benimki nasıl olacak bakalım

Ne güzel tepkini vermissiniz....takdir ettim sizi...keşke bende nisanliyken böyle cesaretli olup dişli olsaydım düğünden sonra onca sıkıntı yasamazdim

Kocanız yine ayrı ailesinin olduğunun farkına varmış neyse ki. Benimki nasıl olacak bakalım
doğumuma az kaldı ilk gece korunurken hamile kalmasam simdiye bitmişti evliliğin çocuk doğsun diye bekliyorum sürekli eşya yenileme gıda benzin görümcemin kuaförü kaynım tlf borçlar ve hepsi üstümüzde işi bıraktım doğumdan bi haftaya başlar diyorlar çok beklerler yeter beslediğim zehri zıkkım olsun diyorum sadece kp kv 2 kayın evde besliyoz görümce de var düşman başına para biriktiriyor çalışıyor bizden istiyor herşeyi

Ne güzel tepkini vermissiniz....takdir ettim sizi...keşke bende nisanliyken böyle cesaretli olup dişli olsaydım düğünden sonra onca sıkıntı yasamazdim

İnanın yaşayacak olduğu zaman her türlü yaşıyor insan sıkıntı. Ne kadar dişli olursa olsun bu yüzden yuvası bozulanlar var. Ki insan bir süre sonra tek başına mücadele etmekten de yorulur. O yüzden iş daha çok eşte bitiyor. Allah herkese aklı başında eşler nasip etsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…