- 7 Kasım 2016
- 237
- 454
- 53
- Konu Sahibi Anjina Pectoris
-
Onun borclarini odedikleri surece ayri ev ise yarayacakmiki
Daha dur be canım ne içim soğumadı filan ilk olayda hemen. Daha bunlar ne kii evlilikte neler neler yutacaksın, susacaksın, unutmak zorunda kalacaksın... Kiminle evlenirsen evlen bu düzen böyle herkes kendini düşünür kendi istediği gibi olsun ister kavga kıyamet hır gür gırla... Ne hayat ne de evlilik toz pembe değil. Herşeyi göze alarak evlen yoksa "ben böyle hayal etmemiştim" cümlesini kurar durursun...Merhaba hanımlar
Konuyu uzaktmak istemiyorum kısaca anlatmaya çalışacağım.
4 aydır nişanlıyım. İlerde sıkıntı çekmemek için nişanlımla yavaş yavaş eşyaları almaya karar verdik. Beyaz eşya alacaktık. Uzak şehirlerdeyiz. Bu konuyu telefonda konuşurken ailesi duymuş. Sabah babası yanına çağırıp; ''ne gerek var masrafa , boşuna masraf olmasın birlikte yaşayalım, biz anjinayı kızımız gibi seviyoruz, hem senden beklentilerimiz var'' demiş.
Tabi nişanlım kabul etmemiş ancak olay sonrası beni aradı. Konuya '' biz evlenince ailemin yanında kalalım mı'' diye girince benim tepem attı. Haliyle açtım ağzımı.
'' kızı gibi seviyorsa getirsin kızını otuttursun yanında, kendi kızları ayrı evde rahat olsun diye düşünüyorlar el kızına gelince masraf olmasın. O zaman masraf olmasın diye evlenmeyelim herkes kendi yoluna baksın'' dedim.
Nişanlım '' onlarda birden ayrı kalmak istemiyorlar '' dedi. Hepten sinirlendim.
" O zaman evlendirmesinler oğullarını birlikte yaşayın siz, eğer bundan sonra ailen yada senden böyle bir şey duyarsam evli bile olsak o an boşanırım" dedim. Sonra nişanlım bana hak verdi , zaten onlara olmaz demiş.
Yahu ben bu insanları seviyordum, tatlı insanlar diyordum . Şimdiden başladılar.Kesinlikle bize masraf olmasın diye değil, nişanlım giderlerini karşılıyor, o gidince kendileri karşılayacak diye böyle düşünüyorlar.
Konu kapandı, beyaz eşyalar alındı fakat benim sinirim bitmiyor.
Üstüne birde kk da okuyorum bu tarz konuları , kendi kendime kuruntu yapıp deliriyorum. İçim hiç soğumadı onlara karşı. Aklıma geldikçe iliskimizi de etkiliyorum.
Geceleri düşünüp düşünüp uykularımı kaçırıyorum ilerde bize rahat vermezler diye.
Bu ruh halinden nasıl kurtulabilirim sizce? Çok mu büyütüyorum?
Daha dur be canım ne içim soğumadı filan ilk olayda hemen. Daha bunlar ne kii evlilikte neler neler yutacaksın, susacaksın, unutmak zorunda kalacaksın... Kiminle evlenirsen evlen bu düzen böyle herkes kendini düşünür kendi istediği gibi olsun ister kavga kıyamet hır gür gırla... Ne hayat ne de evlilik toz pembe değil. Herşeyi göze alarak evlen yoksa "ben böyle hayal etmemiştim" cümlesini kurar durursun...
okuma . zaten illaki o tarfla sorunların olucak ama katmerleme zihnindeMerhaba hanımlar
4 aydır nişanlıyım. İlerde sıkıntı çekmemek için nişanlımla yavaş yavaş eşyaları almaya karar verdik. Beyaz eşya alacaktık. Uzak şehirlerdeyiz. Bu konuyu telefonda konuşurken ailesi duymuş. Sabah babası yanına çağırıp; ''ne gerek var masrafa , boşuna masraf olmasın birlikte yaşayalım, biz anjinayı kızımız gibi seviyoruz, hem senden beklentilerimiz var'' demiş.
Tabi nişanlım kabul etmemiş ancak olay sonrası beni aradı. Konuya '' biz evlenince ailemin yanında kalalım mı'' diye girince benim tepem attı. Haliyle açtım ağzımı.
'' kızı gibi seviyorsa getirsin kızını otuttursun yanında, kendi kızları ayrı evde rahat olsun diye düşünüyorlar el kızına gelince masraf olmasın. O zaman masraf olmasın diye evlenmeyelim herkes kendi yoluna baksın'' dedim.
Nişanlım '' onlarda birden ayrı kalmak istemiyorlar '' dedi. Hepten sinirlendim.
" O zaman evlendirmesinler oğullarını birlikte yaşayın siz, eğer bundan sonra ailen yada senden böyle bir şey duyarsam evli bile olsak o an boşanırım" dedim. Sonra nişanlım bana hak verdi , zaten onlara olmaz demiş.
Yahu ben bu insanları seviyordum, tatlı insanlar diyordum . Şimdiden başladılar.Kesinlikle bize masraf olmasın diye değil, nişanlım giderlerini karşılıyor, o gidince kendileri karşılayacak diye böyle düşünüyorlar.
Üstüne birde kk da okuyorum bu tarz konuları , kendi kendime kuruntu yapıp deliriyorum. İçim hiç soğumadı onlara karşı. Aklıma geldikçe iliskimizi de etkiliyorum.
Geceleri düşünüp düşünüp uykularımı kaçırıyorum ilerde bize rahat vermezler diye.
O cümle tam olarak bize kul köle hizmetçi lazım al ışte o kızı hem sana kadınlık yapsın bizede hizmetçilik demek omur boyu kadrolu hizmetçi olursun"... hem senden beklentilerimiz var." Bu cumle tehlikeli aman dikkat.
okuma . zaten illaki o tarfla sorunların olucak ama katmerleme zihninde
O cümle tam olarak bize kul köle hizmetçi lazım al ışte o kızı hem sana kadınlık yapsın bizede hizmetçilik demek omur boyu kadrolu hizmetçi olursun
Alttan alma sakın baştan koyarsan tavrını olur bu is yoksa bi girdin mi oeve cikamazsinHizmetçiyi rüyalarında görürler.Beni sessiz sakin gördükleri için bu cesaret. Ama damarıma basıldığında nasıl bir şeye dönüştüğümü sadece oğulları gördü. Oda umarım akıllı olur
Allah sizin yardimciniz olsun insallah evlenince devam etmezŞuan abisinin borçlarını nişanlım ödemiyor. O konu kapandı şükür ama eşya falan alıyor işte evlerine.
Alttan alma sakın baştan koyarsan tavrını olur bu is yoksa bi girdin mi oeve cikamazsin
A
Allah sizin yardimciniz olsun insallah evlenince devam etmez
Aynen öyle bak ne güzel dusunuyosun tavrın net olcak isterlerse oğullarının mutluluğunu karşı çıkmazlar istemezlerse kendileri bilirlerZaten o zaman evlenmenin bi anlamı da kalmaz , ki eşine ayrı bir ev açamayan insanla da olmaz.
Aynen öyle bak ne güzel dusunuyosun tavrın net olcak isterlerse oğullarının mutluluğunu karşı çıkmazlar istemezlerse kendileri bilirler
O kadar zor ki aynı evde benim evim ayrı ama aynı bahçenin içinde ama bendeki fark benden önce kocam çekti isyan bayrağını ben her gittiğim yere haber vermek zorundamıyım ayrı eve cikcam ben diyeKesinlikle..
şimdiden geçmiş olsun canım tez vakitte kurtul ben yandım sen yanmaMerhaba hanımlar
O kadar zor ki aynı evde benim evim ayrı ama aynı bahçenin içinde ama bendeki fark benden önce kocam çekti isyan bayrağını ben her gittiğim yere haber vermek zorundamıyım ayrı eve cikcam ben diye
şimdiden geçmiş olsun canım tez vakitte kurtul ben yandım sen yanma
doğumuma az kaldı ilk gece korunurken hamile kalmasam simdiye bitmişti evliliğin çocuk doğsun diye bekliyorum sürekli eşya yenileme gıda benzin görümcemin kuaförü kaynım tlf borçlar ve hepsi üstümüzde işi bıraktım doğumdan bi haftaya başlar diyorlar çok beklerler yeter beslediğim zehri zıkkım olsun diyorum sadece kp kv 2 kayın evde besliyoz görümce de var düşman başına para biriktiriyor çalışıyor bizden istiyor herşeyiKocanız yine ayrı ailesinin olduğunun farkına varmış neyse ki. Benimki nasıl olacak bakalım
Ne güzel tepkini vermissiniz....takdir ettim sizi...keşke bende nisanliyken böyle cesaretli olup dişli olsaydım düğünden sonra onca sıkıntı yasamazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?