bu kayınvalide ve görümceden kurtulmanın yolu yokmu ?

Annem kotuyle kotu olmak kolaydir kizim mesele kotuye karsi iyi olmakda der evet zor cok zor ama bi ALlah kulu icin yuvamdan vazgecmedim cogunun gozunde ezik bi kadinim ama aksam esim isten gelip iceri girerken selam aleykum hatunum deyip sarilinca ne kadar kizsada gonlumu almaya calisiyor beni sevdigini soyluyor ve bana ben senden raziyim diyor ya yeter bana cunku kv deyle mucadele ederken kalbimin karadigini farkettim ve hicbisey kazanamadigimi esim ilk 1.5 yil annesiyle gorusmedi ama mutsuz ve huzursuz du annesiydi sonucta anladim ki anadan gecilmiyor bende anasidir deyip vazgectim be ciktim bu savastan

tam olarak kurtulamazsın ama uzaklaşabilirsin.
-aynı şehirde olmamak
-hiç konuşmamak.

benim bir tane halam var.
yengemler hep şikayetçilerdi.
aradaki 1000 km ye ragmen telefonla evin içinde klimanın yerine bile karışırmış.

sizde de sanırım bu türden var. Allah yardım etsin.

Eşim de bana senden razıyım der sağolsun. Bizimkilere senden başkası tahammül edemezdi iyi bile sabrettin der. Bende ondan razıyım, gereksiz yere haksızlığa tahammül etmek mecburiyetinde kalıp erdem kasmak zorunda kalmadım. Kimseyle savaşmak zorunda bırakmadı beni. Allah herkese haklıyı haksızı gözeten eşler versin.

Susup oturanı sevmeyipte ne yapacak ayrıca?

Haklisin kuzum ben mecbur oldugum icin katlaniyorum esimde zayif karakterli bir erkek zaten ama herkes yasadigini bilir neyse esin arkandaymis ne guzel ezilmemissin keske tum kadinlarimiz guclu olabilseler ezik olmasalar

Haklisin belki esim beni hic sevmiyordur sirf bu kadar ezigini bulamam diye benimle beraberdir ben ezik gucsuz ve zayif bi kadinim ne yazik ki

Haklisin kuzum ben mecbur oldugum icin katlaniyorum esimde zayif karakterli bir erkek zaten ama herkes yasadigini bilir neyse esin arkandaymis ne guzel ezilmemissin keske tum kadinlarimiz guclu olabilseler ezik olmasalar

O eziklik değil yalnız, eşinizin ezikliği, sizi mecbur bırakan o...

İnsanların gerektiği yerde anne babalarına tepki göstermesi iyidir, keşke hepsi yapsa.

aynene bu tür bunların cinsi bi başka aynen öyle garip bende şaşatım kaldım daha eşimle konuşmadım bu hafta sonu konuşsmayı düşünüyorum psikolog işini

yorumların çok doğru biliyormusun çok doğru çok net teşekkürler

Esınız bu absürdlükleri normal olarak karsılıyorsa onlardan farkı yok demektır. Bu aile ilikisinde tutacak yanı kalmamıs ki.. Normal gelen seyler oldugundan muhtemelen sızın anormal oldugunuzu dusunuyorlar. Kendınızı yarıs ıcerısındeymıs gıbı gostermeyın.. Ya onları oldugu gıbı sevın.. Yada ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…