bu kayınvalide ve görümceden kurtulmanın yolu yokmu ?

ya da boşanın ... maaşleseefki cümlenini devamı böyle geliyor çünkü çare yoksa boşanmak normal olanı yada kabullenmek

ya da boşanın ... maaşleseefki cümlenini devamı böyle geliyor çünkü çare yoksa boşanmak normal olanı yada kabullenmek

Üzgünüm ki durum bu; Kendınıze uymayanı durterek, egıterek benzetmeye calıssanızda zaman ıcerısınde kendı seklını alacak .. Kendınızı yormaktan oteye gıtmez..Malesef Ya oldugu gıbı sevın , Yada terkedin..

erkek kardeş ablasının popousuna şakalırken vuruyor ablası annesi kucagına oturuyor beni sevvv untutuunmu beni artı ksevmiyorsun diye cocouk bunlara dokunmayınca unututugunu düşünüyorlar yani çok garip

küçükken bu çocuklar aile içinde cinsel istismara uğramış olabilir mi acaba? biz de annemizi kardeşimizi öperiz sarılırız da bu kadarı hastalıklı geldi bana...
tavsiye veremiyorum beynim durdu Allah yardımcınız olsun...

ben konu sahibine bosan yada bosanma diyemem onun şartlarını yaşantısını yetiştiriliş tarzını çevre yapısını egitim durumunu bilmeden bosan demek bencillikten baska bişey degil belki boşan dediğimiz için gaza gelip yuvasını yıkacak daha kötu olacak yada daha iyi bilemeyiz orasını ama bazı arkadsların kk de genelleme yapmadan söylüyorum konu sahibini yada kendiyle aynı düşünmeyeni ezer gibi ve gururlanarak senin kocanda diye baslayıp sende ezik olmasaydın safsın güçsüzsün vs. gibi devam eden o kadının aslında içinde neler yasadıgını bilmeden kendi tuzunun kuru olmasından ötürü böyle yukardan bakarak ve hem cinsini ezerek ne kazandıklarını gercekten merak ediyorum herkesin şartları ve yasayısı farklı mesele kendini konu sahibinin yerine koyarak yorum yapabilmekte ve vicdanı elden bırakmayarak ben çevremde ne kadınlar gördüm dışardan kendileri prenses gibi gösterip içerde mutsuzluklar yasayan ve mutsuzlugu etrafa saldırmakta bulan kimse kocasına ve kaderine katlandıgı için ezik zayıf ve güçsüz degildir bence aksine her sorunda kaçmak yada etrafa saldırmak yerine suküta ve sabıra sarılanlar bu dünyada kaybetmiş gibi gözüksede Allah katında kazananlar olur ki bu dünya ekme biçme dünyası neyi ekersen onu biçersin

Son düzenleme:
bu konuda sana katılıyorum

bilmiyorum bende bu kopnuda çok şüphelendim çünkü annesi küçükkken kendisiyle uyutmus sürekli giydiği gecelikleri coocuklarının önünde giyip otururumus eşinin yanınıda acaba etkisi varmıdır bilemiyorum

bu konuda sana katılıyorum
kv den görümcen bilerek ve kasıtlı yapıyor olabilirler gelin kaynana ve görümce çatışmasında taraflardan bazısı herseyi mübah görüyor biz 3 yıllık evliyken eşim annem in iyice psikolojisi bozuldu ne olur yanlış anlama ama annem seni kıskandıgı için hastanelik oluyor dedi biraz annem varken soguk duralım dedi kadın gercekten hasta oluyor ve çocuk gibi aglıyordu ciddi ciddi psikoloji bozuktu hala depresyon ilaçları kullanıyor sonradan farkına vardım amacı beni kışkırttım kocamın üstüne salmakmış yani kötü insanın planı oyunu çok fazla oluyor onunla mücadele ederken sende benliğini kaybediyorsun bi yerden sonra yapabilirsen hiç murun degilmiş gibi davran

mesela evlendikten sonra bana dediki bak kızım kocan kırmızı ojeyi cok sever sarı saçı sever renk renk gecelik giyerdim her gece küçüçktü yeni yürüyordu sabah veya aksamları örtünün altına bakardı ne renk giyimişim diye diyor bende dedim aaaayıp aaa ne ayıpbı ben zaten giyinip güzelce süslenip torurudum eşimin cocouklarımın yanında diyor

lakin aramızda şu fark var sizin eşleriniz farknıda benimki hafifi farketse hemen kafasına bi tokmak kendisine geliyor onları haklı görüyor

bak bence kocan sarı saçı ve ojeyi sevmiyordur bu blöf olabilir benim kv de fatih kırmızı rengi çok sever demişti oysa eşim kırmızıyı hiç sevmediğini söylemişti bana

lakin aramızda şu fark var sizin eşleriniz farknıda benimki hafifi farketse hemen kafasına bi tokmak kendisine geliyor onları haklı görüyor
bak eşine artık annesini ve görümceni hiç anlatma hatta onları haklı görüyormuş gibi yap yapabilirsen ben 6 aydır bu yolu deniyorum iyiyiz çok şükür

yorumların çok doğru biliyormusun çok doğru çok net teşekkürler

Tesekkur ederim. Ama bilmeniz gereken birsey var ki hersey este bitiyor. Bu dunyada cenneti mi yasariz yoksa cehennemi mi eslerimize bagli.

Size tek tavsiyem kendinize onem verin, degerinizi bilin. Inanin bana insan kendi degerini kendi belirliyor.

Tipki benim lanet olsasi eski kv ve eski lanet gorumcemi anlatmissin.. yapistikca yapisirlar ben kurtuldum hepsinden bosandim sana bosan ayril demicem tabikide ama benim omrumden omur gitti.. simdi ilahi adaletin yerini bulmasini bekliyorum.. yuvami dagittilar tabikide arkamdada okuz tarzinda bir es vardi surekli onlarin lafina giden.. yasattiklarini yasasinlar Insallah..

Oha

Bildigin cocuk istismari bu. Kayinvalideniz ahlaksiz ve hasta ruhlu bir kadin. Cocuk ne görürse onu alir büyürken. Yeni yeni yürüyen cocugun önünde don sov yapmis. Acaba 4-5 yaslarinda, ilk orta okul, lise caglarinda neler yapmis. Kayinpeder veya akli basinda biri yokmuymus bu kadini kendine getirecek? Görümceye de suc bulamadim simdi. Böyle anneye böyle cocuklar.
Canim siz unutun vazgecin bunlara edep adap ögretmeye calismaya. Esimi seviyorum ayrilmaya hazir degilim istemiyorum diyorsaniz tek yol uzaga tasinmak. Bu üclü böyle mutlu; yaptiklarinin söylediklerinin ve saka tabir ettikleri davranislarin anormal oldugunu görmüyorlar. Esinizin ergenlik dönemlerini merak ettim. Yani genelde o caglarda aileye kapali oluyorlar hep arkadaslariyla vakit geciriyorlar falan. O zaman da böyle elim sende oynar gibi elleme minciklama varmiymis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…