- 24 Haziran 2011
- 23.464
- 48.918
- 798
- Konu Sahibi Allah Bana Yeter
-
eşinizin annesini ve babsına laf verip terslemesi iyi degil bence yanlış anlaşılmak istemem
sende oldukça zorlanmıssın ama rabbim yardımcın olmuşki eşin akıllı bir adammış nişallah bundan sonrada seni herşeyden korur mutlu ve huzurlu bir yuvanız olur kv den fazlası ile haketmiş özelliklede baçörtülü olmana laf söylemesi onun ahlak eksikliğini göstermesine yeter lafları haketmişOlayı açayım o zaman. Kaynanam bir konu hakkında konuştuğum zaman durup dururken "sen terbiyesizsin annen seni yetiştirmeyi becerememiş" dedi. Başka bir gün sorduğu birşeye geç cevap verdim diye de beni yabani olmakla suçladı. Eşimle muhabbet ederken güldüm diye "ağzını burnunu yamultma öyle" dedi. Başka bir gün eşime dedi ki (eşiyle ayrı) eskisi gibi başbaşa olalım sadece sen ve ben. Boşanırsınız zaten... Yani bildiğin yuvamı yıkmaya çalıştı. Karşılığında da azarı da evden yollanmayı da haketti kusura bakmayın.
Kayınpederim de beni başörtülüyüm diye kabul edemedi. Evlendikten sonra bile hala "çevreme ne derim benim gibi adama yakışıyor mu" diye aşağıladı. Bu arada evimizde bir kuruşu yoktur. Düğünde kendi paramızla 3 bilezik aldık kendilerine verdik bize takın diye. Bu halde olduğu halde benimle başkalarının gelinlerini kıyasladı, beğenmediği beni temizlikçi olarak gördü. Benim ailemi aşağıladı ki düğünümüzde kendi ailemin yaptığı yardımları iyiliği eşim biliyor. Bu arada eşim büyürken de babasının tek kuruş katkısı olmamış, iyi maaş aldığı halde telefonda "ben fakirim oğlum" diye duygu sömürüsü yapıp zor anında bile yardım etmemiş biri. Bu halde olduğu halde her görüştüğümüzde bana laf soktu. Bence o azarları o da gayet güzel haketti.
Ha bu arada bu yazdıklarım yaşadıklarımın onda biri değil. Eşim nasıl davranması gerektiğini bilir.
benim kv de de aynı ama eşim arada kalmaktan yoruldu ben de en son o annen dedim sen sıkma kendini dedim önemli olan bu zaten tabiki kv de bizi sevmez sonuçta onun evladı degiliz o da bizim annemiz degil benim kv de bana neler söyledi ama olsun kötü söz sahibinin dir deyip sabrediyorum sadeceOlayı açayım o zaman. Kaynanam bir konu hakkında konuştuğum zaman durup dururken "sen terbiyesizsin annen seni yetiştirmeyi becerememiş" dedi. Başka bir gün sorduğu birşeye geç cevap verdim diye de beni yabani olmakla suçladı. Eşimle muhabbet ederken güldüm diye "ağzını burnunu yamultma öyle" dedi. Başka bir gün eşime dedi ki (eşiyle ayrı) eskisi gibi başbaşa olalım sadece sen ve ben. Boşanırsınız zaten... Yani bildiğin yuvamı yıkmaya çalıştı. Karşılığında da azarı da evden yollanmayı da haketti kusura bakmayın.
Kayınpederim de beni başörtülüyüm diye kabul edemedi. Evlendikten sonra bile hala "çevreme ne derim benim gibi adama yakışıyor mu" diye aşağıladı. Bu arada evimizde bir kuruşu yoktur. Düğünde kendi paramızla 3 bilezik aldık kendilerine verdik bize takın diye. Bu halde olduğu halde benimle başkalarının gelinlerini kıyasladı, beğenmediği beni temizlikçi olarak gördü. Benim ailemi aşağıladı ki düğünümüzde kendi ailemin yaptığı yardımları iyiliği eşim biliyor. Bu arada eşim büyürken de babasının tek kuruş katkısı olmamış, iyi maaş aldığı halde telefonda "ben fakirim oğlum" diye duygu sömürüsü yapıp zor anında bile yardım etmemiş biri. Bu halde olduğu halde her görüştüğümüzde bana laf soktu. Bence o azarları o da gayet güzel haketti.
Ha bu arada bu yazdıklarım yaşadıklarımın onda biri değil. Eşim nasıl davranması gerektiğini bilir.
kp düğün bile yapmadı bize eşya almadılar evden kovdlar kaç kere yuvamı yıkmaya kalktılar aileme bana dil uzattılar neler neler anlatsam bitmez ama onlarla ugrasmak sadece kendime ve evliliğime zarardan baska bişey getirmedi ilk 2 sene yanımda duran eşim dahi artık arada kalmaktan ve benim annesini şikayet etmemden sıklıp uzaklastı ayrılamadık da çünkü seviyorduk hala da seviyoruz bence bi erkek annesini haklı görüyor diye karısını sevmiyor gibi bişey söz konusu degil mis biz de annelerimizi seviyoruz ve anneciyiz kadınlar olarak ama eşlerimizi de seviyoruz bu kadarOlayı açayım o zaman. Kaynanam bir konu hakkında konuştuğum zaman durup dururken "sen terbiyesizsin annen seni yetiştirmeyi becerememiş" dedi. Başka bir gün sorduğu birşeye geç cevap verdim diye de beni yabani olmakla suçladı. Eşimle muhabbet ederken güldüm diye "ağzını burnunu yamultma öyle" dedi. Başka bir gün eşime dedi ki (eşiyle ayrı) eskisi gibi başbaşa olalım sadece sen ve ben. Boşanırsınız zaten... Yani bildiğin yuvamı yıkmaya çalıştı. Karşılığında da azarı da evden yollanmayı da haketti kusura bakmayın.
kusura bakma yorumum içinOlayı açayım o zaman. Kaynanam bir konu hakkında konuştuğum zaman durup dururken "sen terbiyesizsin annen seni yetiştirmeyi becerememiş" dedi. Başka bir gün sorduğu birşeye geç cevap verdim diye de beni yabani olmakla suçladı. Eşimle muhabbet ederken güldüm diye "ağzını burnunu yamultma öyle" dedi. Başka bir gün eşime dedi ki (eşiyle ayrı) eskisi gibi başbaşa olalım sadece sen ve ben. Boşanırsınız zaten... Yani bildiğin yuvamı yıkmaya çalıştı. Karşılığında da azarı da evden yollanmayı da haketti kusura bakmayın.
evet oglunu babası yerine koydugu doğru agzıylada söyluyorum evin babası der eşime kocası yerine koymasıda kocasına ypamadıgı işveryi eşime yapmasından anlayabiliriz ya sanırım bu durumu kabullenmek yada kabulllenmememk seceneklerim varkiBu sizin yasadiklariniz normal kV görünce sorunu değil
Bu aile arasında olanlara literaturde ensest denir
Kusura bakmayın ama okuduklarimdan anladigim kadariyla esinizin babası yok
Bu durumda kV oğlunu "fazlasıyla "evin babası ve kocasi yerine koymuş
Boşanma hakkında bir şey diyemem ama
Bu iğrenç aile ilişkisinin ortasına çocuk yapmamalisiniz
Lütfen
evet oglunu babası yerine koydugu doğru agzıylada söyluyorum evin babası der eşime kocası yerine koymasıda kocasına ypamadıgı işveryi eşime yapmasından anlayabiliriz ya sanırım bu durumu kabullenmek yada kabulllenmememk seceneklerim varki
benim kv de de aynı ama eşim arada kalmaktan yoruldu ben de en son o annen dedim sen sıkma kendini dedim önemli olan bu zaten tabiki kv de bizi sevmez sonuçta onun evladı degiliz o da bizim annemiz degil benim kv de bana neler söyledi ama olsun kötü söz sahibinin dir deyip sabrediyorum sadece
kp düğün bile yapmadı bize eşya almadılar evden kovdlar kaç kere yuvamı yıkmaya kalktılar aileme bana dil uzattılar neler neler anlatsam bitmez ama onlarla ugrasmak sadece kendime ve evliliğime zarardan baska bişey getirmedi ilk 2 sene yanımda duran eşim dahi artık arada kalmaktan ve benim annesini şikayet etmemden sıklıp uzaklastı ayrılamadık da çünkü seviyorduk hala da seviyoruz bence bi erkek annesini haklı görüyor diye karısını sevmiyor gibi bişey söz konusu degil mis biz de annelerimizi seviyoruz ve anneciyiz kadınlar olarak ama eşlerimizi de seviyoruz bu kadar
söyle ne kadar garip vs tabikide konustum aldıgım cevap ben sapıgım ailesi okadar iyi nisanlarki bana iyilik yaramıyor bnaa yüz verdiler diye böyleyim vsvssSiz hiç bu konuda ee yeter artık bu ne biçim aile ilişkisi diye eşinize konuşma yaptınız mı ciddi ciddi
söyle ne kadar garip vs tabikide konustum aldıgım cevap ben sapıgım ailesi okadar iyi nisanlarki bana iyilik yaramıyor bnaa yüz verdiler diye böyleyim vsvss
Bigun babamla esim konusurken ( kv deyle kustuk) esim babama baba 1 1.5 yildir ugrasiyorum ne anamdan ne karimdan vazgecemiyorum ikisini de dinliyorum ikisininde hakli oldugu yerler var arada kalmaktan yoruldum demis bi kac gun sonra babam aradi beni kizim git kp derin kv denin elini op hakkim varsa ustunde dedi sende ana olacagin hosgör biraz dedi yarin gelinin yada damatin oldugunda bi soz ettigini duyarsam omrum olursa hatirlatirim sana dedi bende artik kendimi dizginledim o kadarİşte benim eşimin farkı bu. Sıkılıp uzaklaşmak yerine sorunu çözmeyi tercih etti. Benim şikayet etmeme bile gerek kalmadan neler olup bittiğini gördü. Şuan kayınvalidem de kayınpederim de bana o kadar iyi davranıyorlar ki ve şuan aramızda iyi. Hepsi eşim sayesinde. Mesela sizin eşiniz sorunlardan daralıp kaçmış başka bir alternatif bırakmamış size. Annem babam beni birileri gelip hakaret etsin diye yetiştirmedi beni. Eşim de aldığı emanetin bilincinde. Çok şükür uğraştırmadı beni.
Bigun babamla esim konusurken ( kv deyle kustuk) esim babama baba 1 1.5 yildir ugrasiyorum ne anamdan ne karimdan vazgecemiyorum ikisini de dinliyorum ikisininde hakli oldugu yerler var arada kalmaktan yoruldum demis bi kac gun sonra babam aradi beni kizim git kp derin kv denin elini op hakkim varsa ustunde dedi sende ana olacagin hosgör biraz dedi yarin gelinin yada damatin oldugunda bi soz ettigini duyarsam omrum olursa hatirlatirim sana dedi bende artik kendimi dizginledim o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?