- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Allah Bana Yeter
-
komik o kadar komik bir yorum ki gülmekten alamadım kendimi çok şükür benim durumum yerinde çalısıyorum kimsye muhtaç dğeilim aksine onlara arada bizden isterler kendi ailem içinde önemli olan benim hiçbi kızın annesi diyemezken benim annem evlenmeden evlendikten sonra canını sıkan kafana yatmayan şeyde bırak gel der bazılarınızın garip yorumlarına çok şaşırıyorum benim gibi bu şekilde sorun yaşayan bi çok insan olduğunu düşünüyor ve biliyorum beni engelleyen şey eşimi henüz kaybetmeye hazır olmamam onlarsız eşimle çok iyi olmamız ve evlililğimin yeni olması boşanmanın bana henüz korkunç gelmesi saplantılı olduğum için yaad bi engelim olduğundan değil yani
evliliğim traji komik gibi ben komik derken benim menfaaati,m olduğunu düşünmeniz para için bunlara katlanabilme ihtimalim komik geldi garip bi yorum olarak buldum yorumlarınız içni tş k ederimyorumum size komik gelmiş, yardımcı olamadığım için kusura bakmayın.
ancak belirtmeliyim ki, verdiğiniz ayrıntılardan sonra,, sizin evliliğiniz de bana çok trajikomik geldi.
umarım kendiniz ve evliliğiniz için doğru olanı yapıyorsunuzdur.
erkek kardeş ablasının popousuna şakalırken vuruyor ablası annesi kucagına oturuyor beni sevvv untutuunmu beni artı ksevmiyorsun diye cocouk bunlara dokunmayınca unututugunu düşünüyorlar yani çok garip
dediğim gibi çocugu zaten düşünmüyorum ben çekinmiyorum ben boşanmak istemiyorum şuan ruh halim kalbim gönlüm buna hazır değil henüz oakdar sogumadım eşimden ailesinden sogudum iğrençler ama eşimden sogumadım.Mesela annesi gelip te dırnaşmassa sevmeden durdugu oluyor eşimin yani onu bunu yapmaya birazda olsa zorladıkları oluyor ve hayır diyemiyor çünkü ablası hep der annem öelcek yarın ibrgün pişmano lacaksın ne bu annesini sevmeyen cocoukmu olur öyle uzaktan vs anne aglar naz yapar küser ve eşim patttt onların istediği tarza girer ya eşimde ama tam bir olgunluk olsa yapmayın koca adam oldum der ama ondada o yok yani offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffE bunlari normal karsilayan, annemi niye gece yatmadan aramadin diyen ablaya " bak ne düsünceli annem gibi o da" diyen, ablasina askim bitanem diyen, onlar olmasa naparim diyen kocadan degil de anne ablasindan mi kurtulmak istiyorsunuz? Bu anlattiklariniza bizim mideler kalkti siz niye cekiyorsunuz?
Yaptiginin yanlis oldugunu idrak etse yapmaz sert cikar bu kadinlara. Ama hosuna gidiyor, sizi de ara bozmakla sucluyor. Ben bir tedavi yöntemi göremedim acikcasi. Sinir hastasi olur cikarsiniz bunlarin elinde, kafanizda sac kalmaz. Uzaga tasinma ihtimaliniz var mi? Eger cocugunuz yoksa aman diyim yapmayin bir süre.
Ben olsam hiç uğraşmam, bana bunları reva gören kocadan boşanırım.
Ayrıca eşinin üzüldüğünü görüpte olaya el atmayan birinin ne sevgisine inanırım, ne de severim. Sevgi dediğiniz şey böyle zamanlarda belli oluyor çünkü.
. . . birşey diyemiyor bazen insan
benim yaptığım gibi önce erkek tarafını yaka paça evden atacaksın eğer kocan akılanmazsa annenle yat diyerek onuda evden atacaksın. ben tüm erkek tarafını evden kovdum şimdi kocişimle çok mutluyumbir kayın validem bir görümcem var bir eşim var
1. Eşimle aşırı laubali olmalarından,kucak kucağa, olmalarından önlerinde giyinip soyunmalarından,günde 56 defa konuşup evimdeki bütün düzene karışmalarından yaptığım yemeği bile kendi tarif ettiği gibi yapılmasından evime sorulmadan istediği zaman gelmesinden eşimi benden kıskanmasından her harcadığımız lirayı bilmesinden bir yere giderken alacağımız hediyeye bile onun karar vermesinden bunlara rağmen eşimin beni kızı gibi gördüğünü söyleyip benim onları hak etmediğini söylemesinden çok sıkıldım ve bunları yaparken beni severek öperek hah hahha tabiri caizse yumuşak diken ve bu sebeple eşimin bile art niyeti oturup kibarlıkla kavgayla konuşmama rağmen anlamadığı fakat beni boşanmakla tehdit ettiği annesinden artık duayla mı taktik lemi bilemem kurtulmak istiyorum hayatımızdan biraz uzak dursun konuştum kadınlarda güzellikle konuştum yani ben örnekler vererek ve iişte onca iyiliğe bizi oğlumuzdan koparacak vs tabi bunlarda yok eşim onun yanında her şey harika sever öper beniii kızımdan öte der yani offff
2. görümcem ahhh o varya o zaten evliliği berabat eşim eniştesini örnek alıyor eniştesi onların ailesinden uzak eşim bizimkilerden uzak durur sonra ,ablam gibi kadın vs ablasına bebeğim aşkım bitanem vs bunlarıda geçtim vücudunu eller popo felan vs ablası arar bugün annemi akşam yatarken aramıamıssın hasta olmuş vsvsvsvs ve ablam annemiz gibi ay nasıl düşünceli vsvsvs yani buhran yani bunalım yani ben şeytan onlar melek derdime bir çare derken bir çok insanın da bu dertlerle boğuşltunu biliyorum bu konuda bir dua bir tecreübe bir deneyim bir öğütü olan varsa bekliyorum ama alın sakniec konusun demeyin denedim ama adam annesi ablası dışında kim konuşursa onu ailesinden koparmak için konusuyor sanıyor yani bu konuyu bir kaç başlıkta açmayı düşünüyorum çünkü işe yarar tavisyelere ihtiyacım var
En son teslim oldum ya bosanip yuvami yikacaktim yada oldugu gibi kabul edecektimwoww nasıl başettiniz
Oda goruyordu annesini haklinin yaninda durdu ama ben esime benimle gel beni birakma demedim hatta kv de gorumce ve esimin teyzesi vardi kovarken kv onlarin elini optum gorumceme sarildim hoscakalin dedim esimede es bulunur ama ana bulunmaz kismet degilmis anani birakma dedimsizin eşiniz akıllıymıs galiba biraz olgun bi eşiniz var
ne kadar doğru bir yorum .Size ve eşinize maşallah hayatınız boyunca mutlu huzurlu olrusunuz inş romantik sözcükler seviyorumlara gerçekten gerek yok yeterki DEĞER versin SAYGI duysun ÜZÜLDÜĞÜNÜZÜ ÖNEMSESİN GERİSİ BOŞBenim eşim bana çiçek almaz (zaten sevmem), ikide bir seni seviyorum demez, bazen ilginç sürprizler yapmaz ama biliyorum ki hayatta en değer verdiği kişi benim. Çünkü annesi ne zaman beni ezmeye kalksa karşısında dimdik durdu ve kaynanamın gözünde değerim arttı. Yeni evlendiğimiz zamanlarda bizim boşanacağımızı ima etti diye annesini evden yolladı. Bir daha da kadın ağzını açamadı. Kayınpederim ne zaman laf soksa ağzının payını verdi ve ben artık dokunulmaz biriyim. Annesi bize ne zaman gelse ikide bir annem seni üzüyor mu diye sorar, kendini yorma yaparsan yeriz yapmazsan yemeyiz der. Evet eşim öyle romantik biri değil ama bana kendinden çok değer verdiğini o kadar belli ediyor ki.
Bu yüzden eşleri kendini üzdüğü halde "ama beni seviyor" diyenleri anlayamıyorum. İsterse her gün çiçeğe çikolataya boğsun, duvarlara kocaman kocaman seni seviyorum yazsın, yıldönümlerinde facebooka koymalık sürprizler yapsın boş bana göre.
eşinizin annesini ve babsına laf verip terslemesi iyi degil bence yanlış anlaşılmak istememBenim eşim bana çiçek almaz (zaten sevmem), ikide bir seni seviyorum demez, bazen ilginç sürprizler yapmaz ama biliyorum ki hayatta en değer verdiği kişi benim. Çünkü annesi ne zaman beni ezmeye kalksa karşısında dimdik durdu ve kaynanamın gözünde değerim arttı. Yeni evlendiğimiz zamanlarda bizim boşanacağımızı ima etti diye annesini evden yolladı. Bir daha da kadın ağzını açamadı. Kayınpederim ne zaman laf soksa ağzının payını verdi ve ben artık dokunulmaz biriyim. Annesi bize ne zaman gelse ikide bir annem seni üzüyor mu diye sorar, kendini yorma yaparsan yeriz yapmazsan yemeyiz der. Evet eşim öyle romantik biri değil ama bana kendinden çok değer verdiğini o kadar belli ediyor ki.
Bu yüzden eşleri kendini üzdüğü halde "ama beni seviyor" diyenleri anlayamıyorum. İsterse her gün çiçeğe çikolataya boğsun, duvarlara kocaman kocaman seni seviyorum yazsın, yıldönümlerinde facebooka koymalık sürprizler yapsın boş bana göre.
ne kadar doğru bir yorum .Size ve eşinize maşallah hayatınız boyunca mutlu huzurlu olrusunuz inş romantik sözcükler seviyorumlara gerçekten gerek yok yeterki DEĞER versin SAYGI duysun ÜZÜLDÜĞÜNÜZÜ ÖNEMSESİN GERİSİ BOŞ
AMİN İNŞALLAH AMA bilmiyorum ben değer ilgi nezaket görnüce mutlu oluyorum yan i eişerl arasında kıyamama üzülmesine dayanamamam değer verme saygı duyma önemseme bunlar benim için önemli şeyler ama henüz tam anlamıyla yaşamyaadıgım seyler rabbim herkesin yuvasına gönlüne huzur mutluluk versinAmin, Rabbim size de mutlu huzurlu bir yuva versin. İnşallah eşiniz aklını başına toplar da güzel bir evliliğiniz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?